Gå til innhold
Hundesonen.no

Cora

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Cora

  1. Cora

    Kanadaskogen

    @ Tusen takk! Skal se om jeg finner det en dag
  2. Tror de fleste kommer ferdig chippet nå til dags? Hvis ikke vil jeg tro du kan enten søke det opp på nettet eller spørre hos dyrlegen.
  3. Vår hund er også sånn, hun ble nettopp 8månder, hun er a en Breton så hun skal være temmelig aktiv. Hun har ødelagt samtlige sko og en del bamser og litt av hvert, liker å dra pinner inn i huset spesielt. Hun kan ta flere runder rundt i huset og opp i sofaen, hopper rundt og styrer på. Helt normalt, har stort sett vært sånn med alle hundene vi har hatt, som jeg kan huske. Blir nok roligere etterhvert (mest sansynlig, vår forgje hund roet seg ikke før opp i 9-10 årene), hjelper å gå lengre turer med dem og la dem få løpe av seg litt. Diverse andre aktiviteter som å lære dem kommandoer og snuse etter mat funker også. Tror ikke det er mye å bekymre seg for, bare å være konsekvent med oppdragelsen så vidt jeg vet
  4. Cora

    Kanadaskogen

    @Kokospaniel Er det skiltet der? Skjekket på google maps og har ikke kommet inn den veien før og jeg ser ingen opplagt vei å kjøre.
  5. Cora

    Tenner

    Husker ikke når min mistet alle tennene, som regler ender de opp på gulvet, svelges eller mistes i skogen der de tygger på alt som er. Tror alle tennene var felt innen 6 månder.
  6. Har ikke lest alle de andre svarene, men vi hadde en lignende situasjon når vi fikk vår valp, Cora (Breton). Den eldste hunden, Raisa (Münsterlander, 10år) ignorerte henne for det meste den første uken. Det gikk seg noe til etterhvert, men Raisa er generelt veldig dominant og det var veldig av og på med hvordan Raisa behandlet Cora. Det ble ganske voldsomt etterhvert og det viste seg at Raisa hadde kreft og vi måtte dermed avlive henne. Hvis ting blir verre er det kanskje en ide å få skjekket hunden hos dyrlegen.
  7. Noen som vet om agility områder i Bergen hvor man kan bare dukke opp og prøve å lære hunden dvs. av hinderne?
  8. Cora

    Kanadaskogen

    Hører at det skal være en type hundegård i Kanadaskogen? Noen som kan beskrive hvor man skal gå for å komme seg dit? Er det fremdeles hundetreff der? (Leste noen poster fra 2009)
  9. Et sted hvor vi kan slippe dem hadde vært supert!
  10. Hunden min er en Breton på ca. 7 månder, hadde vært gøy å være med på noe! Hvordan fungerer disse møtene? Altså, hva skjer mer konkret på møtene? Går vi på tur med dem?
  11. Kunne godt tenkt meg å være med på noe sånt, hva skjer på disse treffene? Slippes hundene løs?
×
×
  • Opprett ny...