Gå til innhold
Hundesonen.no

Anita88

Medlemmer
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

2,643 profilvisninger

Anita88's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi gårnå bare og venter på å få besøke valpene! Det blir hannhund på oss! Vi gleder oss stort, navnet er bestemt og ukene frem til januar, når vi kan hente han hjem, går ikke fort nok!
  2. Den fikk kreft i sensommer og vi måtte avlive dessverre. Så ingen andre hunder i huset her nå
  3. Ja, dette med at de gjerne er hannhundaggressive er er noe vi har tatt i betraktning. Og det er ikke snakk om at vi vil ha hunden løs hele tiden, men om den kan gå løs fra bilen og inn så er det ålreit ? Det kunne ikke tidligere JRT. Han gikk også i strupen på en svær husky -.- Men han var vanvittig god på alle andre områder. Etterhvert gikk også passering fint. Problemet ble heller andre eiere med sin hanne i løse flexibånd som syns det var så stas at de fikk hilse! -.- Vi har kommet frem til at en hanne har mange fordeler ?
  4. Takk for svar! Jacken stakk selv om det ikke var løpetid i nærheten, han var bare ekstremt eventyrlysten! Vi kunne ikke ha han løs et øyeblikk uten at han løp, og selv om han var rå på innkalling ellers, så virket ikke ørene like godt når han var på rømmen Det er det samme med begge guttene til svigerinnen min, også jack. Men du tenker at både hann og tispe er hjemmekjære? Jeg vet at Bedlington ikke er det samme som jrt, men jeg har ikke erfaring fra mynde heller, som rasen kan minne om, gemyttmessig.
  5. Hei, valget av rase er egentlig i boks, vi står på valpeliste hos oppdretter av Bedlington terrier. Vi ønsket oss i utgangspunktet tispe, valpene er født og det var ingen tispe der til oss. Hvordan er hannen i forhold til tispa i denne rasen? Vi har hatt en veldig eventyrlysten hann fra før, type jack russel, og kunne tenke oss en hund som ikke stikker av med en gang døra står på gløtt. For meg virker tisper generelt litt mer hjemmekjære. Jeg har ingen erfaring med rasen fra før, håper noen kan hjelpe meg.
  6. Anita88

    Bonsai tre

    Wow, frøene skal ligge og godgjøre seg i flere mnd?? Og der slo jeg frøtanken fra meg Jeg har et "bonsaitre" fra Ikea, er fornøyd med at det i det hele tatt lever ^^,
  7. Idag kjøpte jeg sushi!
  8. Jeg skjønner ikke så mye jeg Bikkja fikk tre valper. Når får jeg vite kvaliteten på dem?
  9. Anita88

    Spill for to

    Mafia! Veldig lett, veldig gøy!
  10. Takk takk! Jeg har bare 10 innlegg eller noe fra før, så jeg tror neppe de teller Var mer en leser. Gleder oss veldig til å få dp i huset! En DP og en jack, hoho her blire liv rai rai!
  11. *knegg* Jeg var på hundekurs med svenske Anders Hallgren, og han snakket om ordet "hit". Han sa at hunden gjerne oppfattet det smådesperate ropet til mennesket som "Hund I Terrenget". Han beskrev på en veldig levende og morsomt måte hvordan hunden så sonderte terrenget etter andre hunder, fant den, varslet for harde livet "Kom a mamma/pappa! VI TAR`N!", hvorpå mennesket setter etter hunden mens h*n skriker "HIT!! HIIIIIIIT!!" mens hunden tenker "Ja jeg veit! Kult at du blir med å ta`n..!" Beklager sidespranget.. Vi bruker mye "kom her" i hverdagen eller "kom`a". Også navnet på bikkja såklart!
  12. Takk for det! Frøken DP er fra Poco Gigante kennel i Kongsberg Vi skal ha henne på prøve i førsteomgang, to uker. Oppdretter beskriver henne som krevende, og jeg er redd for å gape over mer enn jeg kan svelge. Vet at DP er en artig og litt krevende rase, men det er jo jacken også på sitt vis. Har hatt lyst på DP siden jeg så Banshee`s Eddie for snart 10 år siden på et forum! Har lest en del om rasen og liker den bare mer og mer. Frøkna beskrives som oppmerksomhetssyk, dominant og med et behov for en konsekvent leder. Så får me sjå..! Mannen har sine tvil på om jeg klarer å være så veldig konsekvent Skjønner ikke...
  13. Gammel bruker som snuser litt på forumet igjen Hadde en kort periode for mange år siden. Da bodde jeg hjemme med en tibetansk spaniel. Nå er jeg gift, blitt 25 år gammel og sammen med mannen har jeg en jack russel- gutt på 6 år. Vi skal prøve å ha en dvergpinscher på fôr om et par uker, og jeg gleder meg såå! Det er drømmerasen, og jeg håper dette går bra! Frøkna vi skal ha blir 2 år i desemberish.
×
×
  • Opprett ny...