Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,796
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Alt skrevet av Tonje

 1. Nå er jeg litt frustrert. Skoj har gjort dette siden jeg henta han, men jeg har vært streng og aldri tillatt at han gjør det. Nå har han begynt å være hjemme alene og enkelte ganger så kjører han full spinning-fest, leeenge. Han kan holde på i timesvis hvis ingen ber han kutte ut. Nå har jeg dog monitor og kan snakke til han der, men det hender jo det går både 1 og 2 timer mellom jeg får mulighet til å sjekke inn. Ikke bare spinner han heller, men setter seg ned innimellom og nibjeffer på halen. Koko... Jeg har prøvd med eddik på halen, det hjalp ikke. Nå trenger jeg sårt tips, for sånn som dette kan han ikke holde på rett og slett. Skjerm er jo en mulighet, men jeg vil helst slippe å la han bruke det når han er alene, redd han skal henge seg opp i halsbånd eller ett eller annet i forsøk på å få den av.
 2. Akkurat nå, juli 2018

  Det spørs hvor dere skal, i selve Trheim er det meldt varmt og fint neste uke Bror og fam var oppe på fjellet ca 1,5 times kjøring fra Trheim og der er det ofte litt kjøligere, men det var visst nå i helga at det dårlige været skulle være. Jeg var der (på fjellet) forrige helg og da satt vi ute med ullundertøy og ullgenser på kveldene i hvert fall.
 3. Akkurat nå, juli 2018

  Endelig fredag! Rolig start på jobb, merker at det går mot slutten så jeg har mindre papirarbeid som må gjøres. I går fikk vi besøk av bror, svigerinne og tantebarn som skal være her i helgen. De ønsket seg sydenvarme og reiste fra 14 grader i trøndelag og var veldig fornøyde med å komme hit på miniferie
 4. Valpegjengen 2018

  Nydelig valp! Skulle jeg hatt hund til jakt og kun fysisk fostring hadde jeg ikke vært i tvil altså.
 5. Student 2017-2018

  Man kan velge eget årsstudium bla ved ntnu så noe muligheter har man jo der til å spisse det litt kanskje. Vanskelig dette altså. Jeg vurderer å starte bare for å sjekke om det kan være noe for meg, men det blir så dumt hvis jeg blir stående uten relevant jobb etterpå. Altså som i samme situasjon jeg er nå...
 6. Student 2017-2018

  Jeg kom ikke inn på førstevalget, men på bachelor i pedagogikk. Jeg tenkte umiddelbart at det ikke er aktuelt, men nå er jeg usikker. Har søkt litt rundt og ser jo at det åpner for muligheter innen flere felt, dog kan det se ut som det er vanskelig å få jobb uten master? Noen med erfaringer der? Jeg har allerede 1 bachelor som jeg ikke vil få bruk for når jeg flyttet hjem igjen, så jeg kan virkelig ikke ta enda en som ikke fører til aktuell jobb.
 7. Påmelding hundesonens snap

  Nei, trodde jeg huska det, men det var visst ikke det. Da kan jeg ta den en annen dag i stedet.
 8. Påmelding hundesonens snap

  Jeg kan ta den i morgen
 9. Akkurat nå, juli 2018

  Nei altså, jeg tar gjerne en dag eller tre med heftig varme jeg altså, men dette her begynner å bli litt vel mye Akkurat nå har jeg hatt en pasient som det blir litt rart å ikke se igjen. Noen av dem blir man kjent med på en litt annen måte og det er gjerne disse man husker ekstra godt. Dette var en person som har gjennomgått tøff kreftbehandling og vært veldig åpen om det. Håper alt ordner seg for vedkommende.
 10. Akkurat nå, juli 2018

  Helt enig. Jeg fikk en pause da jeg hadde ei uke ferie i Trøndelag og jeg flytter dit om 2 uker. Må ærlig innrømme at jeg heller tar 15 grader og overskya altså, da får man i hvert fall gjort noe fornuftig. I dag blir det å prøve seg på en liten tur i ettermiddag siden det er overskya, vi får med oss selskap også Det blir rundt et vann så hundene får duppa seg om de vil.
 11. Akkurat nå, juli 2018

  Nå vet jeg ikke om @Tricolor jobber på hjem eller i hjemmetjeneste, men er det sistnevnte er det vanskelig å få tilrettelagt det da det ikke er alle boliger som har ac for eksempel. Husker da jeg arbeidet i hjemmetjenesten for flere år tilbake at det kunne være veldig varmt inne hos enkelte og det får man jo ikke alltid gjort noe med
 12. Akkurat nå, juli 2018

  Spennende! Jeg har søkt flere studier, men håper å komme inn på sosionom. Det ble en god time i skogen med hundene før jobb. Felix "rakk" også å være med siden samboer begynte på jobb etter meg. Greit at han får rørt seg litt i denne varmen han også. Jeg er så spent på hvordan ting blir med han når vi flytter, greier nesten ikke tenke på det og bare skyver den problematikken litt foran meg. Like greit kanskje, får jo ikke gjort noe med det akkurat nå uansett. Har bestilt adaptil da, får gi det et forsøk.
 13. Akkurat nå, juli 2018

  Hva har du kommet inn på? Venter på svar selv i disse dager. Jeg er lei av varmen jeg også og selv om man liksom ikke skal klage på sola på sommeren så kan det faktisk bli for mye, for lenge. Hundene har fått badetur i dag, noe annet er utelukka, selv om det er overskya er det en vegg av varme ute og her inne er det 28 grader...Jeg slutter å fungere når det blir sånn jeg.
 14. Marvin

  Er det ei avkappa plantasjen-grind jeg ser? Praktisk med disse små hundene altså Han er veldig søt, blir moro å følge dere videre
 15. Akkurat nå, juli 2018

  Ingen tur på hundene på mårran i dag, jeg orka ikke stå opp så tidlig. Samboer er hjemme i 11-tida da så de blir ikke så lenge alene og i ettermiddag har vi planlagt badetur så de skal da få sitt Samboer lurte på hva jeg ønska meg til bursdagen min som er til helga og da svarte jeg hundekurs så klart! Men det er litt dumt med så dyre gaver når vi ikke helt hvordan økonomien blir seende ut til høsten, så jeg tror jeg skal ønske meg et par flip flops i stedet
 16. At hunden bet lammet på grunn av at de var surra sammen i lina og et strømgjerde har jeg litt vanskelig for å tro, de har jo havnet i dette sammensuriumet på et vis. Uansett, bonden ser det som et hendelig uhell og krever ikke hunden avlivet og da fatter jeg ikke hva politiet holder på med? God bruk av ressurser sa du?
 17. Akkurat nå, juli 2018

  Ferdig med ei uke ferie og sitter nå på jobb igjen. Litt tungt var det, da klokka ringte halv fem i dag tidlig, å motivere seg for joggetur med hundene.. Veldig godt når vi kom oss ut da. Det er håpløst å mosjonere noe som helst synes jeg i denne varmen så det må bare bli sånn. I går var det 30 grader og vindstille, tror det er omtrent det samme nå også. Savner trøndersommeren jeg, trodde aldri jeg skulle si det
 18. Gikk altfor lang tur med valp 5 måneder😞

  Du kan ta det helt med ro Valpen min på 6 mnd er med på så lange og lengre turer ofte. Han har til og med vært med på joggeturer. Hvor gammel er valpen din? Så lenge du tar det i valpens tempo og tar pauser hvis det trengs så vil de ikke ta skade av slike turer.
 19. Ny mobil?

  Samboer kjøpte seg huawei nå og jeg må si meg enig med flere andre her; dårlig kamera. Samsungen min, som er av eldre model, har et mye bedre kamera synes jeg.
 20. Akkurat nå, juli 2018

  Da jeg bodde på Møllenberg så jeg grevling flere ganger. Det er jo ikke så langt fra sentrum til mer naturlige områder, så jeg tenker at den vandrer videre hvis den ikke føler seg trygg. At den faktisk ikke er trygg der er en annen sak. Ring viltnemnda og hør hva de evt gjør med sånt, uten å fortelle hvor det er? Nå skal jeg prøve meg på en joggetur. Pga valp, mye varmt vær og latskap har ikke denne joggesesongen vært noen høydare. Satser på mer jogging i august og høst jeg.
 21. Påmelding hundesonens snap

  Snapchat har visst litt trøbbel, hører flere sliter med den, inkludert meg selv.
 22. Akkurat nå, juli 2018

  Vi har vært til veterinær for andre gang denne uka.. Den nye hunden til mamma gikk på Felix og det endte med to sår. Jeg trodde det måtte sys, men pga det var bittskade gjorde de ikke det, han fikk bare antibiotika. Er det stygt av meg å si at jeg ikke er noe fan av at de har skaffet seg denne hannhunden i verste hormonalderen når jeg har ikke mindre enn 3 hannhunder fra før? Vel, jeg sier det lell. Jeg har ikke noe jeg skulle sagt, det vet jeg, men dette ble veldig mye mer tungvindt enn det hadde trengt å være. Nå må det deles av og passes på i alle bauger og kanter. *frustrert*
 23. Etter å ha ønsket meg australsk kelpie i mange år ble Skoj endelig en del av flokken vår. Jeg har fulgt kullet fra planleggingsstadiet så ventetiden har vært lang, men iom at jeg ikke var garantert noen valp før antall hannhunder var sikkert så gikk jeg liksom ikke inn i "valpebobla" før de ble født. Planen for han er å prøve litt av hvert og fortsette med det vi trives best med. Jeg har et håp om at han vil trives med bruks, men vi får se, kanskje ender han opp som agility-hund i stedet Han er etter N A(H) CH Promotion Aprilia Tuono "Bæra" og INT NORD UCH NV-09-10 AD BH N RL CH NVV-17 Chocolate-wrestler "Vegas".
 24. Oppkast av ufordøyd mat

  Det er mest sannsynlig betennelse i magesekken, hvilket ikke er så rart mtp alt som har passert gjennom der.. Så nå blir det skånefor og tablettkur ei ukes tid så blir det nok bra
 25. Skoj har den siste tida kasta opp litt mer enn hva jeg tenker er normalt og jeg lurer på om noen har opplevd lignende. Det er alltid ufordøyd mat som kommer opp, i store mengder. De første gangene tenkte jeg det var fordi han spiste for fort og en annen gang fikk han tørt i stedet for oppbløtt og da skyldte jeg på det. Nå i natt kom det opp en del igjen, ca 9 timer etter at han hadde spist. Han brekker seg nesten ikke og det kommer veldig fort. Jeg ble litt bekymra for forstoppelse, men han er i fin form og det kommer masse avføring. Den er dog i mykeste laget og jeg har planer om å bytte for, men kan det kanskje ha en sammenheng? Jeg er litt redd for at noe sitter fast uten å sperre helt så vi må til veterinæren for å sjekke det så klart, tenkte kanskje noen kunne berolige meg med mindre skumle forklaringer?
×