Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,698
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Tonje

 1. TV-serie tråden :)

  Samboer har sett hele og mente den var ok. Jeg derimot skjønte ikke en dritt og synes det er noe av det største rælet jeg har sett
 2. Akkurat nå mars

  Vi er ankommet Trheim med brask og bram. Skoj tok sats og hoppa rett inni speilet nederst i gangen, han trodde det var en hund inni der... Deretter tok han en heftig skalle på meg så leppa fikk en kakk og jeg trodde fortanna skulle ryke. Full fres og stormende jubel. Puh!
 3. Akkurat nå mars

  Skoj har en greie for rengjøringsutstyr.. Både moppen og støvkosten har fått gjennomgå, så i dag lagde jeg en leke av en gammel mopp som jeg tredde et tau gjennom. Woila! Mye billigere og like effektiv som mange av de freshe og fargerike lekene som feks dogmania selger.
 4. Dagens Middag

  Stekte egg og tomatbønner ble det her i dag. Orka ikke handle og tenkte det var greit å bruke opp eggene før vi drar på påskeferie, dessuten er jeg veldig glad i tomtabønner.
 5. Akkurat nå mars

  De få gangene jeg kommer på at jeg burde hatt bedre utvalg i "finere-klær-enn-turklær"garderoben ender jeg stort sett opp med praktiske turklær eller litt finere "være-hjemme-i-klær" allikevel.. Mye på planet i ettermiddag; ture hunder, pakke til påskeferie og gjøre husarbeid. Hater å komme hjem fra ferie til rothus så det må være shinet
 6. Akkurat nå mars

  Akkurat nå har jeg tre sovende hunder i hver sin sofakrok, idyll! Skulle ha hengt opp en klesvask, men så fort jeg reiser meg så våkner nok den minste og da er freden over . Gleder meg til påskeferie nå altså, samboern fikk også fri så da reiser vi til Trondheim på fredag. Det blir deilig med et avbrekk fra hverdagen igjen.
 7. Akkurat nå mars

  Man må jo prøve tenker jeg da. Stillingen jeg har nå hadde ønsket oppstart 2 mnd før jeg kunne begynne der, men jeg fikk den uansett
 8. Akkurat nå mars

  Jeg tok med meg Blaze og Skoj på trening i klubben i kveld og sendte Felix med samboern på jobb. Blaze var flink og jeg MÅ få på plass den hersens apporten så vi får starta i kl.2. Skojfisen har veldig fin fokus til å være pøppi og vi fikk lekt og hatt det gøy med folk og hunder rundt. Fine hunder som lyser opp en ellers teit dag
 9. Akkurat nå mars

  I dag er en sånn dag jeg aller helst skulle tilbringt ute i skogen med hundene og ikke et menneske i nærheten, men siden livet ikke fungerer sånn så sitter jeg på jobb og prøver å holde hodet over vann istedet. Frustrerende...
 10. Hva godtar/godtar du ikke i en hund?

  Hunder som ikke fungerer sammen, urenslighet i voksen alder, separasjonsangst, sterk aggressivitet eller fryktaggresjon mot hunder og sosiale svakheter som kunne ført til bitt av folk hadde vært uaktuelt å leve med her.
 11. Ja, det er det jeg tenker. For meg ville tanken på han som kvinne gjort at tiltrekningen hadde forsvunnet. Nå vet jeg jo ikke uten å ha havnet i en slik situasjon, men jeg tror ganske sikkert at jeg ville reagert slik. Hvorfor man reagerer og tenker som man gjør er ikke alltid så lett å forklare, men sånn er det. Jeg er vel litt konservativ der kanskje, mannen i mitt liv må ha vært mann fra børjan av for å kunne fungere som min livspartner.
 12. Vi er jo alle forskjellige, ikke sant? For meg ville ikke en mann som er født som dame vært tiltrekkende da jeg ville hatt problemer med tanken på at han tidligere hadde vært dame og ikke klart å vært intim med vedkommende. For meg er det en del av det å være kjærester, så uten den tiltrekningen så funker det ikke. Hetero er når man tiltrekkes av det motsatte kjønn, og når jeg da ikke klarer å tiltrekkes av en som tidligere har vært det samme kjønn så bruker jeg det argumentet fordi det blir riktig for meg. For meg må han ha vært født som mann.
 13. Shetland sheepdog

  Rasen er jo beskrevet som en liten brukshund og det er absolutt motor i de små kroppene, selv om de ikke er hundeverdens svar på ferrari heller. Blaze har feks mye mer energi og behov for aktivitet enn Felix, whippeten min. Han elsker å følge med meg rundt og være med på alt. Sosial og hopper gjerne opp i fanget på fremmede for kos. Han er ikke kjempebegeistra for store, fremmede hunder, men blir de kjent er det null problem. De er jo ikke akkurat krevende da de ikke har noen heftige drifter, men de er aktive og fortjener et aktivt liv. De er lette å aktivisere med hjernetrim da og kan trenes til mye. Litt pelsstell må man regne med (jeg børster Blaze ca 1 gang i uka. Det er ikke nødvendig, men det letter arbeidet enn om jeg tar det hver tredje uke feks.) og de har en del lyd. Hos Blaze kommer det mest frem når han blir gira og under lek. Han varsler også på folk og hunder som går forbi på gangveiene utenfor her. Vær veldig nøye med valg av oppdretter! Det er MYE grums på rasen, spesielt mtp redsler og mange unnskylder det med at rasen skal være reservert. Det finnes også HD og øyesykdom.
 14. Akkurat nå mars

  For en herlig dag! Starta i skiløypa sammen med Blaze, 14 km og 2 timer, kosa og og nøt den varme sola . Så ble det innvendig vask av bilen her hjemme, så både jeg og samboer gikk litt ut og inn dørene her en times tid, null stress fra Skoj, godt å se. Deretter kjørte vi bort på jobben til samboeren og fikk vaska begge bilene i hallen der og tatt bilder av volvoen som skal legges ut for salg. Det er et åpent og fint område der så alle hundene fikk løpe rundt mens jeg knipsa bil-bilder. Kjente sola varme i fjeset og vår-følelsen trengte seg på. Nå er vi mette hele gjengen og slapper av foran vedovnen. Jeg elsker sånne effektive dager
 15. Whippet drept i felle

  Jeg blir så forbanna av å lese sånt, noe så toskete og unødvendig! Nå er det trist nok at en hund gikk i den, men tenk om en unge hadde rota seg borti ei slik felle?
 16. Akkurat nå mars

  Ah, endelig helg! Blazern og jeg fikk tatt oss en god skitur etter jobb og nå er det sofatjeneste resten av kvelden. Skoj hilser god helg!
 17. Dealbreaker. Jeg er hetero og hadde ikke klart å slått meg til ro med noen som opprinnelig var født som kvinne. Synes forøvrig det er litt snedig at flere føler de må nevne at de ikke har noe i mot hvem andre liker og ikke, som om det har noen sammenheng? At jeg er hetero sier da ikke noe om min holdning til de som ikke er det?
 18. Jeg er ikke så veldig hekta på interiør nei, men liker å ha det fint rundt meg. Minimalistisk stil er ikke min greie i det hele tatt. Jeg liker varme og lune farger og synes gammeldags trestil er kjempefint, type gamle skuvsenger, kister og massive trebord, trebjelker i tak og murvegger her og der. Lekkert!
 19. Akkurat nå mars

  Krysser fingrer og tær! I dag har Skoj fått vaksine og Felix fått sjekket prostata. Den var helt fin og han trenger ikke ny runde med medisinering!
 20. Inspirert av tema i Akkurat nå-tråden om valpetida Noen synes det er et herk, noen synes det litt opp og ned og andre hadde bare kos. Hvordan var det med deg og din valp? Jeg må innrømme at valpetid aldri har stått sånn kjempehøyt i kurs hos meg, men jeg har heller aldri mislikt den. Blaze kan jeg ikke huske det var noe stress med, bortsett fra renslighetstreninga som tok en del tid, men han ødela aldri noe og var grei å ha med å gjøre stort sett. NÅ derimot har jeg fått en valp av et helt annet kaliber og han er ganske krevende. Høyt og lavt hele tiden, sover lite, gnager på det meste, biter i hender og føtter (hardt!) og den eldste må skjermes en del da han ikke hører så mye på advarsler og heller svarer med høye, frustrerte bjeff før han prøver seg igjen. En liten sjarmis til tider . I går var første dagen jeg tok en dusj uten å ha han med på badet . Jeg tørr ikke la han være alene for lenge uten tilsyn rett og slett, det er for mye å ødelegge og for mange å plage
 21. Hvor mange hunder har dere - og på hvor mye plass?

  3 hunder og to voksne på ca 90 kvm. Har bodd trangere også med 2, null stress, det meste av aktivisering skjer utendørs uansett.
 22. Akkurat nå mars

  Jeg gikk hardt ut mot valpetida for et par uker siden når ting var VELDIG tungvindt, men ting har blitt lettere for hver dag som går og nå koser jeg meg mye mer med den. Det sagt så liker jeg fremdeles best voksne hunder med litt vett i skallen og synes det er godt når villdyret tar en blund
 23. Akkurat nå mars

  Han gjør nok ikke den tabben flere ganger nei Her har det kommet mengder med snø, igjen..Så da ble det tråkking rundt på det ene området som hundene kunne gå løse. Hele 3 km ble det, men vi var ute en time da. Etterpå fikk Blaze og Skoj leke i hagen mens jeg måkte rundt beina på dem og fikk den inngjerna delen av hagen fri for snø.
 24. Akkurat nå mars

  Skoj var med samboer på jobb i lastebilen for første gang i dag og det gikk jo som det måtte gå. Skoj låste samboer ute av bilen og han brukte to timer ekstra pga venting på hjelp og litt trøbbel med å få låst opp igjen...
×