Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,630
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tonje

 1. Nå ser det ut til at det kanskje blir berlingo allikevel etter litt om og men . Dog er det ikke så lett å finne slike kassebiler med kun gitter som skille mellom bagasjerom og førerhytte, de har stort sett plast. Det vil jo bli for kaldt om vinteren. Vet dere om det går an å bytte ut dette enkelt og greit eller kommer det en haug med forskrifter og dall som må følges da? Og store kostnader?
 2. Å her snakker vi billig! Vi brukte nok penger på bil i fjor og bil nr.2 blir ren bruksbil, trenger ikke være pen, men må være billig i drift. Vi må bytte ut den ene stasjonsvogna vår da vi trenger plass til tre hunder etterhvert. Jeg har sett litt rundt etter volkswagen caddy da jeg synes de er gode å kjøre, men jeg kan generelt lite om bil og hva som finnes, så jeg vil gjerne ha tips til den type biler med grei plass. Noen erfaringer?
 3. Puh! Smått verre den der da! Kjente jeg ble småstressa av å lese det . Ja, biltaket var ikke dumt altså! Spørs om vi ikke må få tak i en skiboks after all. Nå skal jeg straks dra hjem til go'guttene mine. Spent på om Felixen vil være med ut i dag, litt på grensa av hva han liker sånn temperaturmessig. I så fall får vi vente til samboern kommer hjem før jeg og Blaze går ut så han slipper å være alene.
 4. Her starta dagen med at jeg trodde et veldig viktig dokument på jobb-pc var blitt sletta ved en feil, kan si pulsen steg noen hakk der. Heldigvis lå den bare en annen plass kunne IKT-mannen opplyse om. Puh! Hvis ikke hadde det blitt MYE ekstra jobb før jul som jeg strengt tatt ikke har tid til. Jeg lurer på om jeg skal bake noen julekaker for å ha med hjem til mamma til jul. Berlinerkranser (eller kringler som jeg kaller dem) er jo gode. Fant også oppskrift på ei pepperkake-kake med ostekrem-glasur . Den blir litt vanskelig å ha med da, må jo fryses. Kanskje jeg kan sette den på taket på bilturen oppover?
 5. Hvor lenge er det snakk om da? Hun bør pakkes godt inn, jeg er litt enig med Quest i at slike raser bør slippe å ligge for lenge i kalde biler, de har ingen beskyttelse i form av god pels og fett omtrent. Felix ligger aldri mer enn 30 min på dager med minus og det er svært sjelden at han må. I tillegg til varmeputer i alle hjørner bør du ha godt med ull. Pakk det oppetter veggene også, men ikke for tett mtp luft. Fleece-sokker som er litt lange kan være en ide for kalde whippsetotter.
 6. Så absolutt, men om du ønsker litt trekk-hjelp så er det nok ikke riktig rase da .
 7. Mens jeg aldri har opplevd å få lønna mi tidligere i desember og derfor ikke trodde det var vanlig i det hele tatt. Å jeg har hatt noen arbeidsgivere hittil jeg også.
 8. Jeg hadde gjort akkurat som deg . -16 her i dag så jeg planla ikke så veldig lang tur, men med varme klær og fornøyd sheltie så var det jo slettes ikke så ille så vi var ute i nesten to timer. Nå sitter vi å ser på biler på finn, hører på julemusikk og kjenner pinnekjøtt-lukta spre seg i huset .
 9. Jeg og hundene tilbrakte 2,5 timer i skogen i dag, veldig godt for kropp og sinn å få se litt av sola igjen!
 10. Ah, lurt! Takk!
 11. Jeg ville heller hatt ull/saueskinn enn dyne ja. Varmepute funker sikkert fint da
 12. Bruker du noe for å holde de oppe? Jeg måtte sette de litt i sikk-sakk også ble det stripsa, men tenker å kjøpe noen små gjerdestolper eller lignende jeg kan feste de til for da kan jeg rette de ut mer og få enda større område. Tips?
 13. Jeg slapp innom tannlege, sånne betennelser må visst bare gå over av seg selv de. Så da stoppa jeg innom butikk på vei til skitur og kjøpte smertestillende. Tannpine stopper ikke turer altså! Fikk en finfin tur med Blazer'n i vakkert vinterlandskap. Sånn ellers så kjøpte jeg ti (ja, 10 ) pakker med kompostgrinder på biltema så nå er en del av hagen gjerda inn. Helt stabilt er det ikke, men iom at mine ikke rører grindene så funker det. Felix må fremdeles ha bånd da for han hopper jo lett over hvis nabokatta går forbi, men veldig kjekt å slippe å surre med to bånd, fast-surring rundt buskas og div. for en av dem. Om det vil holde en fremtidig valp inne er en annen sak , men noenlunde billig og kjekk midlertidig løsning.
 14. Akkurat nå planlegger jeg en tlf til tannlegen. Som jeg venta så har det blitt betennelse etter tanntrekkinga så jeg tror det bør fikses på før helga. Håper jeg får time kjapt så jeg kan komme meg ut på ski.
 15. Jeg skal utnytte fridagen min i morgen til det fulle og gå en lang skitur med Blaze (tviler på at jeg får med meg Felix når samboer er hjemme i senga og han kan velge å bli der ) på Budor. Har gleda meg til den hele uka .
 16. Da har jeg snart helg jeg . Hadde igjen 1 feriedag som jeg måtte ta ut så da ble det sånn. Ikke meg i mot det, selv om jeg kunne tenkt meg å brukt den ei anna helg enn uka før lang juleferie, men shit au, godt blir det lell
 17. Det begynner å gjøre ekstra vondt etter visdomstanna gitt...Tannlegen sa at det var svært liten sjanse for at jeg skulle få betennelse denne gangen også, sånn statistisk sett, men med min flaks den siste tida så får jeg vel det. Hiver innpå paracet og krysser fingre. Gutta har fått tur i snøvær på 1,5 time. Da gadd jeg ikke mer snøføyk i fjeset. Veldig kjekt at snøen faktisk la seg greit på isen så det ikke ble så glatt da Nå står middagen i ovnen, to rundstykker. Fikk juletallerken på jobb i dag så jeg føler ikke helt behovet for ny runde med middag.
 18. Samboer har fri i dag og var så snill at han gikk tur med hundene for meg tidligere i dag. Så da jeg kom hjem fra tannlegen etter å ha trukket visdoms-tann kunne jeg egentlig bare ha kasta meg på sofaen jeg, men benytta jeg meg av sjansen og gjorde det? Nei.. Da måtte jeg jo gjøre noe fornuftig så Blaze fikk en gjennomvask. Etterpå så jo ikke dusjen ut så da måtte jeg vaske den. Så måtte jeg vaske meg selv . Nå sitter jeg i sofaen da og venter på at bedøvelsen skal gå ut og til jeg kan spise igjen, kjempesulten!
 19. I går fikk jeg vite at to kullsøsken av Felix har blitt borte. Den ene fikk nakkeprolaps og ble lam, den andre akutt hjerneblødning. Det gjør at jeg begynner å tenke litt og minne meg selv på å sette pris på den tida vi har sammen. Det er så himla mye som kan skje med dem . Over til noe helt annet, jeg så the walking dead i går og vurderer nesten å slutte å se det. Farsken for en avslutning da! *sukk*
 20. Felixen virka i finfin form på tur så nå håper jeg han begynner å bli ferdig med de teite bivirkningene. Godt å se altså, jeg var redd det var noe annet galt ei stund. I morgen skal jeg trekke den siste visdomstanna mi. Da jeg trakk den forrige nede ble det et styr uten like etterpå med betennelser og mye vondt, håper jeg slipper det denne gangen altså.
 21. Ah, så herlig å se flere har slike tanker! Love it! Samboer kommer med hundene til meg her på jobb etterpå så vi får gått herifra, opp i skogen og hjemover. Litt endring av utgangspunktet for turen blir godt. Smått lei av veien fra huset og opp til skogen. Små gleder osv
 22. Jeg, samboer og Blaze dro opp til Budor for å gå sesongens første skitur. Nydelig vær! Blaze var skikkelig gira og fikk løpt godt fra seg. Felix fikk ligge i bilen med genser, ulltepper og webasto. Han har blitt så var på kulde og det var -13 der oppe. Han viste ingen tegn til å ville gå ut av bilburet da jeg tok ut Blaze, men jeg får litt dårlig samvittighet lell må jeg innrømme.. Det var deilig da og jeg har faktisk savnet skiturer. Bare se på dette!
 23. Så moro! Hvilken rase?
 24. Jeg vil sende en klem til @enna
 25. Om det mot alle odds hadde dukka opp en lagotto hannhund her hadde det blitt en Dag-Otto. Sånn ellers kunne jeg tenkt meg å hatt en Gregers en gang. Etter helten fra den norske motstandsbevegelsen.