Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,793
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Tonje last won the day on 25. Juni

Tonje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,346 Excellent

5 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Nylige profilbesøk

11,925 profilvisninger
 1. Akkurat nå, juli 2018

  Ferdig med ei uke ferie og sitter nå på jobb igjen. Litt tungt var det, da klokka ringte halv fem i dag tidlig, å motivere seg for joggetur med hundene.. Veldig godt når vi kom oss ut da. Det er håpløst å mosjonere noe som helst synes jeg i denne varmen så det må bare bli sånn. I går var det 30 grader og vindstille, tror det er omtrent det samme nå også. Savner trøndersommeren jeg, trodde aldri jeg skulle si det
 2. Gikk altfor lang tur med valp 5 måneder😞

  Du kan ta det helt med ro Valpen min på 6 mnd er med på så lange og lengre turer ofte. Han har til og med vært med på joggeturer. Hvor gammel er valpen din? Så lenge du tar det i valpens tempo og tar pauser hvis det trengs så vil de ikke ta skade av slike turer.
 3. Ny mobil?

  Samboer kjøpte seg huawei nå og jeg må si meg enig med flere andre her; dårlig kamera. Samsungen min, som er av eldre model, har et mye bedre kamera synes jeg.
 4. Akkurat nå, juli 2018

  Da jeg bodde på Møllenberg så jeg grevling flere ganger. Det er jo ikke så langt fra sentrum til mer naturlige områder, så jeg tenker at den vandrer videre hvis den ikke føler seg trygg. At den faktisk ikke er trygg der er en annen sak. Ring viltnemnda og hør hva de evt gjør med sånt, uten å fortelle hvor det er? Nå skal jeg prøve meg på en joggetur. Pga valp, mye varmt vær og latskap har ikke denne joggesesongen vært noen høydare. Satser på mer jogging i august og høst jeg.
 5. Påmelding hundesonens snap

  Snapchat har visst litt trøbbel, hører flere sliter med den, inkludert meg selv.
 6. Akkurat nå, juli 2018

  Vi har vært til veterinær for andre gang denne uka.. Den nye hunden til mamma gikk på Felix og det endte med to sår. Jeg trodde det måtte sys, men pga det var bittskade gjorde de ikke det, han fikk bare antibiotika. Er det stygt av meg å si at jeg ikke er noe fan av at de har skaffet seg denne hannhunden i verste hormonalderen når jeg har ikke mindre enn 3 hannhunder fra før? Vel, jeg sier det lell. Jeg har ikke noe jeg skulle sagt, det vet jeg, men dette ble veldig mye mer tungvindt enn det hadde trengt å være. Nå må det deles av og passes på i alle bauger og kanter. *frustrert*
 7. Oppkast av ufordøyd mat

  Det er mest sannsynlig betennelse i magesekken, hvilket ikke er så rart mtp alt som har passert gjennom der.. Så nå blir det skånefor og tablettkur ei ukes tid så blir det nok bra
 8. Oppkast av ufordøyd mat

  Det ligner mest på regurgitering dette også og det kan jo være mange grunner til det ser jeg. Får håpe det er noe helt ufarlig. De gangene det har skjedd har han ikke vært i sånn modus så jeg tror ikke det er grunnen. Feks har det skjedd to ganger om natta når han har sovet og det er lenge siden han har spist.
 9. Akkurat nå, juli 2018

  Hvordan gikk det? Jeg, samboer og hundene er på ferie hjemme i trøndelag. I dag har vi vært to timer i marka og Skoj har i tillegg fått leke med den nye hunden til mamma uti hagen. De to andre får ikke det, de er ikke helt fornøyde med nykommern enda
 10. Skoj har den siste tida kasta opp litt mer enn hva jeg tenker er normalt og jeg lurer på om noen har opplevd lignende. Det er alltid ufordøyd mat som kommer opp, i store mengder. De første gangene tenkte jeg det var fordi han spiste for fort og en annen gang fikk han tørt i stedet for oppbløtt og da skyldte jeg på det. Nå i natt kom det opp en del igjen, ca 9 timer etter at han hadde spist. Han brekker seg nesten ikke og det kommer veldig fort. Jeg ble litt bekymra for forstoppelse, men han er i fin form og det kommer masse avføring. Den er dog i mykeste laget og jeg har planer om å bytte for, men kan det kanskje ha en sammenheng? Jeg er litt redd for at noe sitter fast uten å sperre helt så vi må til veterinæren for å sjekke det så klart, tenkte kanskje noen kunne berolige meg med mindre skumle forklaringer?
 11. Valp som jager halen sin

  Ang dette så tror ikke jeg heller det uten at jeg kan si det sikkert da jeg ikke er så kjent med rasen enda. Har i hvert fall aldri hørt om det og oppdretter (som har og kjenner flere kelpies i slekta hans) har ikke nevnt at dette har vært en greie hos noen av de kelpiene.
 12. Valp som jager halen sin

  Analkjertlene var fine, såvidt litt væske i den ene, men det burde ikke være en utløsende faktor. Jeg har ikke inntrykk av at han har smerte noe sted og i så fall må han ha hatt det fra han var 9-10 uker gammel, for han startet med det da. Han beveger seg fint og hopper og løper, herjer gjerne med andre hunder. Ingenting som tilsier at her er det vondt noe sted. Mistanken min om at det henger sammen med uro/stress økes når jeg ser hvordan han er hjemme alene med bare Blaze og ikke Felix. Sistnevnte er ikke glad i å være alene lenger og gir veldig uttrykk for det og uroer nok de andre en god del. Denne uka var det kaos hjemme, uka før gikk veldig mye bedre og det samme i dag. Fellesnevneren er at gamlefar er borte.. Han har nå vært alene i 3 timer uten forsøk på å jage halen (har kamera).
 13. Valp som jager halen sin

  Nå vurderer jeg faktisk å sette på krage på dyret når han er alene, selv om det sitter fryktelig langt inne hos meg. Jeg synes ikke noe om det i det hele tatt faktisk. Han har hatt noen fine dager forrige uke hvor han kun prøvde seg et par ganger i løpet av den tida jeg var på jobb, denne uka har vært helt krise i forhold. Veldig mange forsøk med halen og iom at jeg ikke kan følge med på de hele tida så får han jo forsterket det, flere ganger og over litt lengre tid også. Jeg tror Felix er med på å stresse opp litt, for han var med samboer på jobb i forrige uke. Nå sutrer han en del og det har vært veldig mye mer uro hjemme denne uka enn forrige. Blir litt smått fortvilt her...
 14. Akkurat nå, juli 2018

  Jeg streiket som hundeeier i dag og de har kun fått lufting og mat, jeg gadd ikke mer. Bittelitt frustrert over at det var fullt kaos her mens jeg var på jobb og jeg stressa som en gal for å få sjekket mobilen ofte nok for å hindre Skoj i å spise opp sofaen...I morgen skal de skilles på en sånn måte at gamlefar får sofa og den yngste får tilgang på minst mulig dyrt å ødelegge Bikkjer ass! Artig med hoinn sa dæm!
 15. Akkurat nå, juli 2018

  Sto opp 04.45 for å ture hundene før jobb. Det er jo ikke mulig å få gjort så mye annet fysisk resten av dagen. All ære til de crazy joggerne jeg ser trave langs asfalten midt på dagen i disse tider Hundene fikk badetur i tillegg i går kveld da, men det er 30 kr i parkering der så det blir ikke aktuelt å gjøre hver dag. Tjernet oppi skogen gidder jeg ikke pga all myggen, det er helt sinnsykt.
×