Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,856
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Tonje last won the day on 11. August

Tonje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,530 Excellent

6 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Nylige profilbesøk

12,238 profilvisninger
 1. Jeg synes det er helt fantastisk at dette blir forbudt. Racing greyhounds i USA bor stort sett i bur nesten hele døgnet. At mange nå vil trenge nye hjem synes jeg ikke er et godt nok argument, da det til enhver tid produseres veldig mange flere greyhounds enn det finnes eiere til, både innen racing og utenfor. I tillegg har de konkurranse om de gode hjemmene av altfor mange andre raser og mix'er som står på shelters rundt i hele landet.
 2. Akkurat nå - november

  For en dag! 2.gangsintervju først som jeg tror gikk sånn noenlunde ok, men man vet jo aldri. Deretter en tlf med nav som kunne fortelle at jeg ikke vil få utbetalt dagpenger før det har gått 12 nye uker. Jeg har altså vært arb.ledig og hatt mine venteuker på 12 uker (pga at jeg sa opp jobben min selv) og vel så det, men pga feil dato og innsending av søknaden om dagpenger må jeg vente enda lenger. Det var umulig å endre på og jeg vil da heller ikke få etterbetalt penger som jeg egentlig skulle hatt nå. Det vil si at den feilen koster meg mange, mange tusen.Jeg prøvde å sende en skriftlig klage, men behandlingstiden på sånt er opptil 8 mnd... Så skulle jeg flytte over penger fra samboers mastercard til mitt eget kort, men innskuddsmaskinen slukte pengene og spytta ut en kvittering med teknisk feil på så jeg måtte bruke 15 i tlf-kø med banken for å ordne det. Så dro jeg til veterinær med Skoj og ble 3000,- fattigere pga sopp-infeksjon i øret. Deretter kom jeg i en diskusjon med min mor ang hunden deres og det endte med at hun ble pottesur på meg. Flotters...Så kommer jeg hjem og der har naboen lagd en skrape i bilen vår. Å enda så teit dette har vært så kjenner jeg ei som har det verre i dag, hunden hennes forsvant i dag tidlig og ingen har sett snurten av henne siden Jeg skulle så gjerne vært ute og lett nå, men jeg kan ikke dra fra en halvdopa Skoj her hjemme og har tilbudt meg å bli med i morgen. Håper hun dukker opp snart. Så trøndersoniser i Klæbu/Tanem; hold øyne og ører åpne!
 3. Valpegjengen 2018

  Jeg kjenner til problemstillinga for å si det pent Godt de er søte!
 4. Akkurat nå - november

  Jeg har faktisk sett for meg at vest må være genialt til jogging på vinteren. Takk for tips, da skal jeg prøve å holde joggeformen denne vinteren Det er jo så kjedelig å starte opp på nytt hver vår
 5. Akkurat nå - november

  Koster det mye å pigge sko? Er ikke løpesko for vinter litt varmere enn de man bruker ellers? Bare greit med tips altså, jeg har som sagt ikke jogget på vinteren før. Hva med klær? Jeg sliter med å ikke bli for varm eller for kald og jeg hater å ha på for mange lag slik at det føles klumpete. Gode tips der? I morgen skal jeg på 2.gangsintervju og har prøvd å forberede meg litt ved å snakke høyt om meg selv til meg selv Gruer meg, men skal prøve så godt jeg kan å legge igjen det meste av nervene hjemme. Sånn ellers har vi vært to timer i mark og myr sammen med to hunder til, så gutta har vært nokså fornøyde etter det. Skoj har fått øredråper da han plages med ett øre, men det har ikke blitt bedre siden i går kveld så da må vi nok en tur til veterinær i morgen så han slipper å plages gjennom helga.
 6. Akkurat nå - november

  I bartebyen kan det være veldig isete så jeg har fått tips om at løpesko med pigger skal funke bra
 7. Akkurat nå - november

  På grunn av kneet har jeg hatt en ca 5 uker lang pause fra å jogge, men i dag jogga jeg 6 km uten at det ble vondt. Endelig! Kanskje jeg for en gangs skyld klarer å opprettholde jogginga gjennom vinteren. Hatt det som mål flere vintre nå, men ikke orket å gjennomføre.
 8. Valpegjengen 2018

  @Bellare Gratulerer så mye, endelig ble det en bruning til på deg
 9. Akkurat nå - november

  Så nettopp at det fortsatt sto Elverum som bosted i profilen min og fikk endret den til Trondheim. Selv om ikke alt er på stell og mye er usikkert så er jeg i hvert fall hjemme Angrer ikke en dag på at jeg flytta hjem. I kveld var det dugnad på klubben, men siden jeg hadde bedre tid på dagen dro jeg nedover da og fikk raket sammen litt løv fra parkeringa og trent hund. To fluer i en smekk, sånt kan man like.
 10. Så forferdelig trist! Jeg håper dere tar kontakt med eier og forteller at hunden hans drepte søsteren din sin hund og at den står i fare for å bli avlivet. Personlig håper jeg den blir det, eiere som har slike hunder løse er virkelig ikke ansvarsbevisste nok til å ha slike hunder.
 11. Akkurat nå - november

  Etter at jeg kjørte hjem tantebarnet dro jeg og hundene på en fin skogtur. Resten av dagen har vært heller rolig og nå ser jeg filmen om Utøya på Netflix. Fy fader så tragisk og urettferdig det der var
 12. Akkurat nå, oktober 2018

  For en dag. Jeg var på gruppeintervju for snart 3 uker siden og siden jeg ikke hørte mer så antok jeg at jeg ikke var aktuell for 2.gangsintervjuene som skulle holdes uka etter. I dag fikk jeg tlf om jeg fremdeles var interessert, så nå blir det nytt intervju! Kjempekjekt med enda en sjanse. Jeg har ikke trua, men artig med et lite håp oppi alt styret som er nå. I kveld fikk jeg tlf om bestemoren min som er nyoperert og plutselig ble i dårlig form. Mamma er hos henne nå og venter på legevakt. Jeg håper alt jeg har at det bare er en bagatell som kan fikses uten at hun trenger å dra inn på sykehuset igjen.
 13. Ute etter meninger og erfaringer, valp

  Angående den kosete delen; denne kan komme. Sheltien min likte ikke å sitte i fanget eller få kos som valp, men nå er han en skikkelig kosegris. Angående lek; denne kan i de fleste tilfeller jobbes frem, men hvor mye kommer nok litt an på hva som ligger i hunden. Har du mulighet til å gå kurs med lek/engasjement eller lignende som tema vil jeg anbefale det. Se videoer, les blogger om lek osv, få litt tips og inspirasjon til hva dere kan prøve. Liker valpen å løpe etter leke hvis du drar den i en lang snor? Kan leke med pels være noe? Flirt-pole? Finn ut hva valpen liker best og bruk det for det det er verdt. Du må også gjøre deg selv morsom og interessant for å skape motivasjon hos valpen.
 14. Valpegjengen 2018

  Valpen min har blitt 10 mnd gammel ❤
 15. Å anbefale eller fraråde oppdrettere

  Jeg kan ikke si jeg har opplevd så mye av denne skjermingen av oppdrettere. Det er da vel ikke noe galt i å hverken anbefale eller fraråde noen å kjøpe hund fra den eller den oppdretteren, så lenge man forteller om plusser og minuser som er sanne. Helseresultater kan sjekkes opp i på nett for alle og enhver, men ferske hundekjøpere er ofte ikke klar over hverken hvor sånt kan sjekkes eller i det hele tatt hva som bør sjekkes. Jeg har selv tipset om ting som kunne bli et problem på kommende valp basert ut på MH (en del redsler og dårlig avreagering kom frem der), og denne er åpen for hvem som helst å lese, men valpekjøper visste ikke hverken hvordan eller hvor og oppdretter nevnte ingenting om dette selv. Da synes jeg det er helt på sin plass faktisk. Om ukjente spør så vil jeg nok heller råde om hvem jeg ville sjekket ut fremfor å nevne de jeg absolutt ikke ville kjøpt fra, men der har jeg heller ingen problem med å nevne "feil" dersom jeg vet av noe som valpekjøper bør vite om. For å nevne et eksempel; Om valpekjøper vurderer valp fra ei tispe som har bitt et barn og tydelig er mentalt dårlig så vil jeg nevne det, ja. Da bryr jeg meg veldig lite om oppdretter får vite at dette er "sladret" om så lenge det er fakta.
×