Gå til innhold
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,363
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av patricia

 1. patricia

  Superhundene på NRK

  Førerhunder kastreres jo, derfor jeg lurte. Men Lucky er jo ikke "offisielt" godkjent.
 2. patricia

  Superhundene på NRK

  Var Lucky kastrert på forhånd, eller ble det gjort under treningen, når det viste seg at han var et brukbart emne ?
 3. patricia

  Superhundene på NRK

  Sorry, leste litt for fort
 4. patricia

  Superhundene på NRK

  Hun har vært verdensmester i LP for en del år siden.
 5. patricia

  Noen som vet.

  Helt logisk at en gammel amerikansk rseer innblandet med ulv. Det bodde vel bare indianere der da rasen oppsto.
 6. patricia

  To vekterhunder vurdert avlivet av politiet.

  Her er snakk om to avlivingskasus ? Hva galt har den andre hunden gjort?
 7. patricia

  I morra henter vi valpen!

  Ha bånd på når dere lufter utenfor inngjerdet område ! Mht katten, sperr gjerne for dørene med kompostgrinder, så de kan se og lukte hverandre uten å komme i klinsj. Da kan de bli vant til hverandre over noen dager, uten å trenge nærkontakt, og katten kommer seg kjapt og greit over grinden når den vil. Kattematen bør settes så høyt at valpen ikke når den, for å unngå den konflikten. Senk skuldrene, det går seg til.
 8. patricia

  Tur og skeptisk veteriner

  Jeg har gått i skogen med mine fra de er 8-9 uker. Kan godt være lenge ute uten å gå langt! Valper skal ikke overbelastes, men å rusle rundt i lett terreng, klatre og klyve litt, lære balanse og koordinering er uvurderlig for valper. Det som ikke er bra for dem, er å leke med større og tryngre hunder som løper dem ned og harver over dem, det kan lett gi belastningsskader.
 9. patricia

  Drektig tispe, vaksinering??

  Ikke gjør det ! Vent til etter fødsel !
 10. Sorry, men den hjelpen du og datteren din trenger, får dere nok ikke her på Hundesonen. Synes dere skal oppsøke noen profesjonelle med kunnskap om familieveleiledning. Enten det, eller sette dere ned og snakke sammen som voksne mennesker.
 11. patricia

  «Bruk-og-kast»-mentalitet

  Jeg skjønner veldig godt at hunder som skal b rukes i en jobb, som politi-militær-hjelpehund-førerhund osv. blir byttet ut hvis en ikke er brukbar. Litt vanskeligere synes jeg, med hunder som får sparken fordi den ikke egner seg til eiers hobby ! Jeg har selv hatt et par hunder som ikkke var så entusiastiske i hundesport ditt eller datt, man da fant vi på noe annet å ha det gøy med. Og så har vi avlstisper som har gledet eieren med flere fine valpekull, men når de er for gamle til å avles på, skal de ut av huset for å gi plass til en ny avlstispe.Det er flere sider her, og ikke lett å gi en fasit, så jeg kjenner at jeg blir litt todelt. Men i alle fall, ingen av mine egne har fått "sparken", selv om jeg ikke har vært 100% fornøyd med dem alle.
 12. patricia

  omsorstvist

  Enig. Sett opp et økonomisk krav , hvor hun skal betale alle utgifter du har hatt på hunden. Pengekrav pleier ofte å få folk på andre tanker. Men jeg lurer også på hvorfor du har gitt fra deg hunden gang etter gang, når du vet at den ikke får det bra hos henne ?
 13. Norsk politi har ikke lov til så veldig mye, nei.
 14. De har vel ikke lov å bruke makt i det hele tatt ? Hvorfor ble ikke denne tosken ført vekk med et godt tak i nakken og fratatt telefonen? Han hindret jo politiet i å gjøre jobben sin !
 15. patricia

  Hjelp til Utstilling

  Det deles ut nordiske cert, som teller for nordisk championat.
 16. patricia

  Hjelp til Utstilling

  Ikke de nordiske, vel ?
 17. patricia

  8-timers togtur med valp på 5 mnd?

  Jeg reiste en gang med tog Oslo- Bergen med en 4 mndr valp.Det gikk helt fint, hun sov mesteparten av veien, og på et par av stoppene var det tid til å ta en kjapp tur ut. Lufte godt på forhånd, og ta med godis og litt vann.
 18. Vel, når Querqus, som hadde bitt bare ett lam, ble dømt til døden i retten, så er det bare rett og rimelig at denne også blir det. Sånn for rettferdighetens skyld.
 19. Kjøper kun svinekjøtt fra frittgående dyr.
 20. Da blir de i det minste avlivet kjapt og effektivt, istedenfor å tilbringe livet som eierløs streifkatt, uten et sted å bo, må fange maten (bl.a. fugler) selv, ingen vetr.hjelp ved sydom og skader, osv. osv. Løskatter lever stort sett et begredelig liv, og det burde de få slippe. Er helt for at ukastrerte, ikkechippede løskatter avlives, og at katteeiere pålegges å chippe og kastrere !
 21. patricia

  Trening av drektig tispe

  Du får ikke delta med tispe som er fra 4 uker drektig. Rundt tre ukers drektighet bør du la henne ta det litt med ro, uansett. På den tiden er en drektig tispe sårbar, og skal ikke utsettes for uvanlig stress. De fleste tisper begynner å roe ned ved 6-7 uker, så se henne an og la henne bestemme tempoet.
 22. Dette er ikke stort bedre enn pelsdyrhold, håper han taper saken så det holder. La rev være rev, han bør hellers skaffe seg hund (uten å sette den i bur, forståss )-
 23. patricia

  Fjernet snuten på labrador

  Nei. Noe sånt hadde jeg aldri utsatt noen av mine hunder for. Heller ikke amputasjon av føtter.
 24. patricia

  Jente (9) skambitt av rottweiler

  Er veldig leit å lese sånt, uansett hvilken rase det gjelder. Får bare håpe at det går bra med niåringen, og at hun ikke får varige skader. Bra at hunden er avlivet.
 25. patricia

  Erfaringer med Rottweiler som familiehund

  Quest: Det stemmer at jeg er et godt voksent menneske, m,en det er ikke så fryktelig mange år siden jeg hadde rottweiler. Grunnen til at jeg gikk fra rasen, var helseissues og ikke mentalitet. Er fullstendig og smertefullt klar over alle avisoppslagene , spesielt de senere årene, om rottweiler som skader og til og med dreper andre hunder. Synes det er trist å lese slikt om gamlerasen min, som jeg hadde så utrolig mye glede av. Rasen har blitt veldig populær, det popper opp useriøse oppdrettere som driter i klubbens avskrav, og stadig flere bruker denne staute brukshunden som ren kose.og sofahund. Derfor må nye kjøpere gjøre god reseach før de kjøper, og de må være klar over de negative sidene ved rasen, som kan gi seg utrivelige utslag i feile hender. Men likevel synes jeg rasen er overdrevet negativt fremstilt i denne tråden. For en oppgående, målbevisst kjøper er det fremdeles fullt mulig å få seg en fantastisk, stødig og lojal følgesvenn !
×