Gå til innhold
Hundesonen.no

TollerRetriver

Medlemmer
  • Innholdsteller

    484
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TollerRetriver

  1. Morsom x-factor film. Er ganske sikker på at d bare er tull, og han ikke mener noe seriøst, men synes det er så morsomt når Jan Fredrik sier "Tannfe?"
  2. Takk for kritikk. Dette var egentlig bare prøvebilder, skal kjøpe en bedre bakgrunn (denne var alt for kort) og ta nye bilder i morgen. (tenkte jeg.) Ble egentlig inspirert av et bilde jeg så av en kanin. Tenkte jeg skulle ha stripete bakgrunn og ha hamsteren i en liten boks eller noe lignende. Er litt vanskelig å få fokuset riktig når de bare stikker av!
  3. Har tatt bilde av hamsterne i dag. (Må jo ta bilde av noe når ikke hunden er hjemme! )
  4. Oi, da har prisen økt med nesten tre tusen etter vi kjøpte Dina, men jeg har inntrykk av at de fleste hunder koster mer og mer.
  5. De stedene det ikke gjør vondt. (og fordi det er veldig vanskelig å få frem at man tuller over internett, så må jeg skrive det her. )
  6. Skjønner ikke at folk kan le av filmen. Hunden ser syk ut.
  7. Da jeg tok piercing i nesa var jeg på Solid i stavanger. De tar tattoveringer der også. Jeg synes det var veldig renslig da jeg var der. Så jeg bare lurte på om noen har noen tatt tattovering der?
  8. Liker denne tråden. Mange her som har skikkelig fine tattiser. Har selv en liten plan om å få tattovert et poteavtrykk av Dina. Har ikke bestemt hvor. Men har jo god tid. Blir ikke 18 før om 2,5 år.
  9. Aaaaaw. Så skjønn liten valp!
  10. Veldig pen rød-farge på den tolleren. Har en ganske nervøs toller selv. (blir skremt av de minste ting.) Mange jeg treffer som har toller kan fortelle det samme. Er for det meste litt for høye lyder og brå bevegelser som er skremmende, men merkelig nok reagerer hun ikke på skudd.
  11. Hvilken Retriever har du? Toller Navn: Dina Kjønn: Tispe Alder: 2,5 år (3 i slutten av januar 2009 ) Farge: Rød Kennel: Er ikke fra kennel. Har dere noen bra utstillingsresultater: Ikke stilt Har dere noen bra bruksresultater/agility/lydighet/og andre: Vi har tatt apellmerket, bronse, i lydighet, men det er alt. Bilde:
  12. Her er et bilde jeg tok i dag. Jeg vil vel egentlig ha mest kritikk på redigeringa, men bildet også. uredigert: redigert:
  13. Jeg liker best red merle tror jeg. Ble litt i tvil når jeg så linkene som Anniken&rotta la ut. Nå har ikke jeg satt meg så veldig godt inn i aussiens rasestander, men er ørene skal vel ikke se slik ut?
  14. Får laste opp noen av mine bilder.
  15. Noen som skal på NJSK's utstilling 14.-15. juni? Hadde tenkt meg bort å se på søndagen. (så nå at det allerede var en tråd om dette... dumme meg..)
  16. Mona er utrolig pen Men det er det vel lenge siden du greide å gjøre?
  17. Leste et sted at CC var flotte agility/lydighet hunder. (husker ikke hvor det var) Er det noen som trener agility/lydighet med sin CC?
  18. Enda et spørsmål. (må jo spørre her hvor ekspertene er) Hvordan er det å trene en saluki i lydighet? Og hva med agility?
  19. Masse pene bilder her! Må nesten legge ut et bilde til av Dina. Tok dette bildet på tur en dag. Ble ganske fornøyd når jeg tok det over på dataen.
  20. Flat er en fin rase, den virker også veldig morsom ut å trene. Så nettopp på noen bilder. Kan de være gule også?
  21. Har sett litt på salukien, og kom over en side med verdens fineste hund.. Latif Jeg har et spørsmål: Alle farger er tillatt, men det er vel ikke så stor forskjell på fargene?
  22. Jeg har en kusine som har laget en side, hun vil gjerne at mange skal se den. For å ta en titt innom klikke her!
×
×
  • Opprett ny...