Gå til innhold
Hundesonen.no

labrador

Medlemmer
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

labrador's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Kan noen fortelle meg om Yorkshire terrier er egnet som førstegangshund? Skal ha hund om et år, og har havnet på denne rasen. Noen som har/hatt denne rasen som førstegangshund som kan fortelle meg litt? Jeg vil vite litt om rasen, jeg har søkt masse på nett, men finner ikke noe. Vil vite negative og positive erfaringer om rasen. Ps: har erfaring med hundehold. Så er ikke helt fersk. Håper noen tar seg tid til å svare. Mvh gutt 21 år ?
  2. Står mellom 3 raser nå, men setter står ennå som nr 1
  3. Så flotte filmer . Skal se gjennom dem når jeg får litt bedre tid. . TS.
  4. Ikke bare kommer jeg til og trene jakt med den. Jeg kommer til og trene lydighet med den, og kanskje søk også! .
  5. Irsk Settere er flotte hunder , jeg er og forelsket i Engelsk Setter og er den rasen som jeg har kikket mest på av setter rasene .
  6. Hei igjen. Jeg kommer til og trene jakt med den som jeg tidligere har sagt. Og jeg kommer og se på settere til Omplassering. Jeg er forelsket i Engelsk og Irsk Setter. Og jeg vet godt hva disse hundene krever. Sitter i time på skolen nå, så skriver mer senere. Ha en strålende dag folkens!
  7. Jeg ha rnå bestemt meg for og trene jakt med hunden jeg får meg . Og blir mest sannsylig en Engelsk Setter.
  8. Ah, ja det stemmer. Må nok sette meg ned og lese om den biter der .
  9. Hvis du mener meg nå, mener je gnår bikkja tar stand og få den til og sitte når bytte flyr opp i lufta. Trene på aportering heter det vel.
  10. Ja . Blir nok ikke hund føre om et år. Så skal sjekke opp dette med omplasserings setter. Og prøve og ta kontakt med noen oppdrettere som vil selge valp til meg som kun bruke den som familiehund, men trene jakt . Og kanskje hvis jeg får interessen for det, så mulig jeg begynner med å jakte . Ja det skjønner jeg godt at du vil det når dere er på tur . Så kult at dere trener lydighet da . Ser ut som dere har det bra sammen Neimen, så søt hund du har . Den var veldig fin!
  11. Grunnen til jeg harlyst på Engelsk Setter er fordi jeg har vært borti rasen mye, var en lærer på ungdomsskolen som jeg gikk, som drev oppdrett av rasen, og det var særlig etter dette jeg fikk mer og mer lyst på rasen, har sett på irsk setter også som jeg har skrevet tidligere. Jeg kan godt trene jakt dersom det er kravet for og få seg Setter. Men de fleste jeg har snakket me dom dette sier jeg burde trene jakt med den. Her var det mye meninger, og mange gode svar . Jeg er villig til og dra meget langt for og få taki rasen Engelsk Setter/irsk setter. Dette med at jeg ikke vil ta meg til en hund som har vært på jakt tidligere, da må også jeg dra på jakt med den? Eller tar jeg helt feil nå?. Takk for mange gode svar!
  12. Den setter siden på facebook er jeg også medlem av .
  13. Kom gjerne med forslag hvordan jeg kan gå fram for og få taki valp fra oppdretter i Norge
  14. Så morro! . Settere er så flotte hunder . Åja så det var forksjell på bblandingen kontra Setteren?
  15. Hei igjen. Jeg så tidligere på Gordon Setter, men bel frarådet og kjøpe det som førstegangshund pga at det kunne være noe aggresjon i rasen. Det blir enten Irsk eller Engelsk Setter. Jeg har overhode ikke noe erfaring med jakt, men alt kan læres . Er det i det hele tatt en oppdretter som selger Setter til folk som ikke skal gå på jakt, men har interesse av og lære? Forslaget om voksen hund var jo smart da, men er dessverre ikke mange settere til omplassering for tiden som ikke er brukt til jakt. Så det blir mest trolig valp. Men skal absolutt følge med på setter til omplassering. Jeg kommer til og trene lydighet med hunden for morro skyld, og den vil få 2 timers tur som voksen i skogen. Jeg er mye i skogen året rundt. Men det er de to setterene jeg har mest lyst på. Og jeg er alene om dette.
×
×
  • Opprett ny...