Jump to content
Hundesonen.no

Line Einvik Løbersli

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

1 Follower

About Line Einvik Løbersli

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 12/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  Dansk Svensk Gårdshund
 1. Line Einvik Løbersli

  Har hunden din spist ringer eller smykker før?

  Jeg fant den! Det var nok ikke bikkja sin skyld, men jeg som har klart å tatt den av i søvne natta før, så jeg hadde tatt den på etter paibaking! Og dette etter at samboern gikk ut for å se i gamle bæsjeposer ! Haha!
 2. Line Einvik Løbersli

  Har hunden din spist ringer eller smykker før?

  Hei! Jeg tok av meg ringen min når jeg skulle lage en pai her om dagen, så har jeg helt glemt den frem til nå ( to dager senere). Vi har letet over hele leiligheta, i søppla, i oppvaskmaskina osv men finner den ingen steder. Nå er jeg redd for at den kanskje har falt på gulvet og bikkja har spist den! ( Dansk svensk gårdshund 6 mnd) . Er det noen andre som har opplevd at hunden har spis en gullring eller lignene, evt hvor lang tid tok det før den kom ut igjen? Er redd den allerede har kommet ut før jeg la merke til at den var borte FANT DEN! og bikkja har ikke skylda
 3. Line Einvik Løbersli

  Valpenavn

  Hehe det er jo det som gjør det så utrolig gøy!
 4. Line Einvik Løbersli

  Navneforslag

  Sol Edel My Fagra Tyra
 5. Line Einvik Løbersli

  Valpenavn

  Hehe nei han vil ikke ha det! Han har begynt å komme med trusler om det blir det! Sette opp stor togbane i stua osv Men kjemper hardt for at det skal bli Børre !
 6. Line Einvik Løbersli

  Valpenavn

  Er jo mange slike innlegg her inne, menmen. Skal få meg Dansk Svensk Gårdshund til sommeren, en hannhund! Jeg elsker harry navn, helst menneske navn! Hadde tenkt Børre, men det ble ikke så populært hos samboern, han vil helst ha normalt hundenavn som Fido, Pluto osv... Så har dere noe navn som kan gå i begge kategoriene?
 7. Line Einvik Løbersli

  Valp som er veldig liten

  Nå ble det slik at vi ser oss rundt etter andre kanneler
 8. Line Einvik Løbersli

  Valp som er veldig liten

  Ja, jeg får se hva jeg velger å gjøre, er enda veldig usikker. Men takk for alle svar og råd
 9. Line Einvik Løbersli

  Valp som er veldig liten

  Fikk mail fra kennelen : Vil understrege, at hvalpen intet fejler, hun er bare lille og senere udviklet end de andre. Det er ydermere i samråd med vor veterinær, at hun bliver lidt længere og ikke rejser, før hun er udviklet efter sin alder. Hun er meget social og kontaktsøgende(mest af alle)
 10. Line Einvik Løbersli

  Valp som er veldig liten

  Men når valpen kommer med veterinærattest, vil det ikke da stå i denne om det er noe galt? Når blir valpene testet? Kanskje det er mulig å se den allerede nå, for å finne ut av det ?
 11. Line Einvik Løbersli

  Valp som er veldig liten

  Hei, Jeg skal kjøpe meg Dansk Svensk Gårdshund og har gledet meg lenge til dette! Nå har jeg fått tilbud om ei lita tulla fra Sverige! Hun er den sistefødte av kull på 8. Hun utvikler seg sunt, men langsommere en de andre valpene og skal derfor være hos moren til hun blir 12-14 uker gammel. Begge foreldre er HD-godkjente og utstilllingshunder med excellent. Hun får ormkur, vaksinert, chippet og veterinærkontrolret. Hun kommer til Norge med bendelormbehandlingog pass . Jeg har aldri kjøpt hund før, og tror jeg trenger litt hjelp! Alt dette høres jo greit ut for meg, men trenger noen råd fra erfarne hundekjøpere Hva mener dere? Har jeg glemt å spørre om noe ?
 12. Line Einvik Løbersli

  Valp med på ferie?

  Okei så bra Da håper jeg det går fint
 13. Line Einvik Løbersli

  Fly med valp

  Tror ikke du får ha en Shera bag M på fly. Tror de fleste fly har maxhøyde på 24-26 cm
 14. Line Einvik Løbersli

  Valp med på ferie?

  Heihei! Jeg skal forhåpentligvis få meg en DSG hund til sommeren. Det jeg da lurer på er om det er helt teit å ta hunden først med hjem til min hjemby for å ha en liten ferie der i 2ish uker, for å så dra til Trondheim der den skal bo sammen med meg og kjæresten min. Noen tips? Er det veldig dumt eller går det? Har snakket med noen som mente at det gikk greit så lenge hunden hadde meg tilstede hele tiden
 15. Line Einvik Løbersli

  Terrier i byen

  Får håpe at jeg har lest feil da Er jo best om den ikke sliter med det Takktakk
×