Gå til innhold
Hundesonen.no

tutle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  770
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

858 Excellent

1 følger

Om tutle

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Pinnedyr

Nylige profilbesøk

2,330 profilvisninger
 1. Den store navnetråden

  Min hund heter Rafiki. Hentet fra løvenes konge, som betyr venn. --- Det skal være mange navnetråder her inne det er mulig å finne inspirasjon fra. Et søk gir disse siste trådene: http://hundesonen.no/topic/85449-navn-til-hannhund/?tab=comments#comment-2182175 http://hundesonen.no/topic/85325-hjelp-til-navnevalg/?tab=comments#comment-2173980 http://hundesonen.no/topic/85332-hjelp-til-å-navngi-golden-tispe/?tab=comments#comment-2171762 http://hundesonen.no/topic/85170-navnetips-til-hannhund/?tab=comments#comment-2164776 http://hundesonen.no/topic/83235-navnet-mio-kan-det-passe-til-en-tispe/?tab=comments#comment-2092766
 2. Jobbsøking

  Et vikariat på laboratorie
 3. Akkurat nå, september 2018

  Jo, jeg tenkte i ettertid det kanskje var litt upresist Asker.
 4. Akkurat nå, september 2018

  Noen tips om rolig (er det et krav jeg kan ha?) plass å bo med hund rundt Sjøstrand?
 5. Jobbsøking

  Gratulerer med jobbtilbud @Lillekrapyl! --- Jeg fikk i dag tilbud om jobb på Østlandet! Men da må jeg flytte, noe hundevennlige tips? Jobben holder til på Sjøstrand.
 6. Akkurat nå, juli 2018

  Synes det var veldig likt kroppsspråk hos hest! Mulig dette er skivebom, men i såfall tenker jeg; truende elg som plutselig går over i nysgjerrig - mulig den truer for å se reaksjon og vil utforske når den ikke ser ut til å reagere. Gapingen etter hilsing kan også ses hos føll og er et tegn på underkastelse "jeg vil deg ikke noe vondt". Mulig lukten av hund gjør den usikker og den velger derfor å gå unna.
 7. Hund som er sulten hele tiden

  Tåler/liker hun foret fra Natures Menu med kanin? Edit: Ser at det inneholder noe storfe
 8. Saluki

  @Wednesday @Raksha har også saluki.
 9. Akkurat nå, juli 2018

  Akkurat nå synes jeg det er litt at TV2 synes det var et festlig innslag å vise en øl-drikkende bjørn i fangenskap i sendingen etter VM-kampen. Man kunne lese på reporterens uttrykk at det var merkelig, men penisforlengingen ble likeså fremstilt som humor?
 10. Built For Speed`s første kull!

  Gratulerer!
 11. Ja, hilsen hun med sjøsyk whippet midtfjords på hurtigbåten på vei til valpeshow på Stord
 12. Sunlily's Kull II

  Gratulerer med de små
 13. Jeg foretrekker soleklart ei line i stoff med løpende strup. Jeg kjøpte fra burnt sienna, sendte inn bildet av hunden og fikk hjelp til riktig farge. Veldig god line å håndtere i ringen.
 14. Built For Speed`s første kull!

  Så spennende - gratulerer! Skal bli morsomt å følge
 15. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  I tillegg til at folk har forskjellig oppfatning av størrelse på hund - den andre veien. Noen mener 40 cm er høyt, noen mener det er lite, noen mener det er middels. Jeg er litt firkanta i denne saken selv. Om hund tenker jeg høyde når det kommer til størrelse. Hvertfall når jeg vurderer anskaffelse av egen hund. Det hjelper ikke hvor "liten" alle synes whippeten min er, hun må likevel ha like stort bur og tar "like stor plass" (ikke på fanget) som en liten labrador eller bc. Men klart hun oppleves ikke så "stor" som hun er pga vekt. Jeg synes det ikke er så merkelig at folk tenker stor/liten etter høyde, selv om den store/lille hunden godt kan være både tung og lett. I agility er det vel høyden som avgjør hvilken klasse man skal starte i.
×