Gå til innhold
Hundesonen.no

sandraoline

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

sandraoline's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Takk for svar! Med ventetid mener jeg at de ikke kunne ta henne akkurat nå, men eventuelt litt senere. Skal ihvertfall prøve å få tak i noen så fort som mulig!
  2. Hei! Jeg lurte på om dere har noen råd til følgende problem; Har en yorkshire terrerier jente på 4 år. Frisk og fin til vanlig. Blid, leken og elsker tur. Det siste døgnet har hun verken spist eller drukket. Urinen er mørkegul, og hun blir slappere og slappere. Ettersom det er ganske varmt begynner jeg å bli litt bekymret.. Har kontaktet væterinær, men der var det litt ventetid. Har dere noen råd til hva jeg kan gi henne, eller hva jeg kan gjøre? Hilsen Sandra
  3. Tusen takk for mange forslag, og nå har jeg sett litt på forskjellig. Jeg kom over denne rasen, og syntes den virket veldig bra selvom det er en del pelsstell. Hva tenker dere om en Norfolk Terrier eller Cairn terrier?
  4. Hei! En lang tur for oss er 1- 1/2 time:)- En kort tur tenker jeg er 30 min, sånn før skole og sånt. Litt pelsstell; Det er ikke noe problem å børste den et par ganger i uka hvis det trengs, men vi ønsker ikke en som har masse pels og som trenger grundig pelsstell hver dag. Vi er ikke en småbarnsfamilie. Jeg er 16, og jeg har to søsken på 13,15 Men takk for alle forslag så langt:) vi får titte litt, og håpe på at vi finner en som passer oss godt:)
  5. Hei igjen! Beklager det tenkte jeg ikke på! - Vi ønsker en hund som er glad i å gå tur, men som samtidig er fornøyd med litt "kortere" turer i blant. En rolig hund, men som også er glad i aktivitet. Kanskje en med litt kort pels, men vi har ikke noe i mot om det blir litt pelsstell. Ja det er jo viktig at den er grei mot andre hunder, og passer som en familiehund.
  6. Hei allesammen! Jeg er ny bruker her, og trenger litt forslag og tips:) Jeg og familien har veldig lyst på hund, og vi har satt oss godt inn i hva som kreves, og at det er en kompis vi kommer til å ha i mange år:) Derimot er vi litt usikkre på hvilken rase som kan passe oss. Vi ønsker oss en liten hund, og har sett litt på raser som pomeranian, affenpincher og slike. Har dere noen gode forslag? Tusen takk for råd og forslag! Hilsen Sandra
×
×
  • Opprett ny...