Gå til innhold
Hundesonen.no

svea

Medlemmer
  • Innholdsteller

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

svea's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er vel bare å se på svaralternativene for å skjønne at her får du ikke mye hjelp til å velge rase
  2. Etter å ha sett en del mannfolk trene brukshund skjønner jeg jo hvorfor det er så få av dem i bruks-/lydighets-miljøet. Det var rykk i båndet (korrigering m/smalt kjettinghalsbånd), kne i brystet, spark i baken & diverse andre avstraffelsesmåter. Om man ikke makter å ta inn over seg at det er både triveligere å trene og gir bedre resultater å trene positivt er det trist for både hund og eier
  3. svea

    Hvalpefor

    Om noen små uker får jeg ei ny lita rottisjente i hus. Er mer enn 11 år siden sist jeg hadde valp - så da melder spørsmålet seg: Hvilket for er best for henne??? Har lest så øyet har blitt stort & vått, og må innrømme at jeg blir både forvirret og skremt av det jeg leser om produksjon av tørrfor. Ser ikke ut som mye av dette er egnet som hundefor egentlig. Kanskje har noen av dere her inne bedre greie på dette enn meg - så håper på gode innspill. Har blinket ut ett for jeg synes virker bra, og er spent på om andre også mener det samme.
  4. Har prøvd å lete på disse søkeordene (hofteleddsdysplasi & albuleddsartrose) for å finne de diagnosene nkk bruker ved avlesning. Finner jo massevis av opplysninger om lidelsene, men ikke nkk's diagnoser. Og hva med importerte hunder? Fx HD A/ED 1. Betyr det at de er fri eller at de har svak grad. Min forrige hund hadde svak grad og det ble stemplet med dette + C i stamtavla. Betyr det at A og B er fri. Ikke så lett å finne ut av dette så håper noen her inne vet hva de forskjellige betegnelsene betyr.
  5. Mistet min elskede rottisjente sist i oktober i fjor. Har bestilt ei ny lita jente som (om alt går bra) kan hentes i slutten av april. Hun er allerede født, og har fått herlige video-snutter med hvalpelyder. Gleder meg så utrolig til å få henne hjem.
  6. Mye bra info her, men må innrømme at jeg fortsatt ikke har funnet noe ultimat svar på hvordan jeg best skal sikre hunder og passasjerer i bilen. Hadde tenkt å kjøpe enten Variocage eller Hercules til min neste hund, men etter det som har blitt sagt her blir jeg litt bekymret. Trodde disse burene var sikre ettersom de er crash-testet. Men om de kan skade passasjerene er jo ikke det noen god ide. Sjelden jeg kjører med bare meg & hunden - som regel er det 2-3-4 hunder og 2-3-4personer i bilen. Har stasjonsvogn og tenkte på et dobbeltbur. I min bil ligger reservehjulet under "dørken" i bagasjerommet. Det vil si at det er bare en tynn plate over hele gulvet i varerommet. Ikke mye å feste et bur i. I bildene jeg har sett her virker det som om stropper har blitt festet i de "låseringene" som holder dette tynne gulvet på plass. Kan ikke skjønne at dette er noe som holder ved en evt kollisjon. Så er jeg vel like langt da...
×
×
  • Opprett ny...