Gå til innhold
Hundesonen.no

Kaffelars

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Kaffelars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Blir nok litt forskjellig av turer. Alt fra korte til lange turer. Bor rett ved markagrensa og har derfor mange turmuligheter og topper i umiddelbar nærhet. Liker ikke så godt asfaltjungel. Mange fine plasser til frislipp både hjemme og på hytta uten fare for andre dyr eller irritasjon fra andre mennesker. Aktivitetsbehovet blir nok godt dekket opp. 50/50 hørtes spennende ut det. Skal inn å kikke litt på kennelene som ble nevnt. Takk for foreløpige svar.
  2. Førstefødte..... Ehhhh førstemøte var det de skulle stå .... Hehehe
  3. Hann hunder KAN ha en tendens til å være litt hardere enn tipser. Har et håp om at flere i familien også skal kunne finne glede i trening av hunden. Selv om jeg stort sett har hatt hund de siste 20 år så har ikke sambo noen erfaring. Så å gi henne et førstefødte med en sta hannhund vil jeg ikke. Tisper KAN være mer lærevillige en hannhunder, men varierer etter brunsttid. Tisper binder seg mer til flokken, hele familien en en hannhund. Hannhunder er mer kranglete med andre hannhunder og blir urolig når en av mange tisper i nabolaget får løpetid. Vil gjerne at ungen på 8år kan holde i koplet på tur når vi møter andre hunder uten å være kjempenervøs for bulking. Løpetid er en sak, men det skjer jo ikke så ofte og pampers up & og med hull til halen funker bra Har hatt en hannhund selv, men da var jeg alene og den var kjempebra, men hard. Hørte bare på meg og ingen andre. Vanskelig å få noen til å passe den ved behov, men ho mor tok den jobben...
  4. Hei Er på jakt etter schæfervalp med veldig god av/på knapp. Ønsker ikke hund som er avlet etter "utstilling extreme" utseende flere har. Hunden blir primært brukt til tur/familie. Har hatt 3 hunder selv, men ingen schæfer. Forøvrig kjenner jeg til rasen gjennom Forsvaret, der jeg hadde 3 forskjellige over 2 år. Så jeg vet hva jeg går til. Har 3 små barn, så ønsker ikke hanne. Så kan dere om mulig hjelpe med navnet på seriøse oppdrettere, og ikke useriøse Håper på mange gode svar.
×
×
  • Opprett ny...