Gå til innhold
Hundesonen.no

Ådne PB Byberg

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Ådne PB Byberg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Etter å ha lest litt ser jeg at polarhunder absolutt virker som meget trivelige dyr! Hvordan fungerer de i varmen? Jeg vil helst ha muligheten til å dra med meg hunden hele året
  2. Tusen takk for mange bra svar! Jeg har fått mye å lese på og oppdaget mange raser jeg ikke visste om, så det blir de neste dagenes gjøremål før jeg videre dagdrømmer om min egen hund. Takk igjen!
  3. Hei. Jeg har tenkt og fundert lenge på hund. da det er enormt mange raser og egenskaper håper jeg dere kan hjelpe meg litt. Meg og min livssituasjon: Jeg er 23 år. Jeg er aktiv og i god fysisk form, ikke noen eliteutøver men bedre form både kondisjon- og styrkemessig enn de aller fleste. Jeg liker godt turer på fjellet og i skog og mark, da gjerne enten som løping/sykling, eller med fiske som mål. Overnattingsturer er også gøy. Jeg ville gjerne hatt en hund som liker å gå og løpe i ulendt terreng, og samtidig kan ha det greit litt for seg selv mens jeg f.eks fisker. Når jeg ikke er på tur/trening er jeg egentlig ganske lat. Jeg bor for meg selv i leilighet og jobber normale arbeidsdager. Grunnen til at jeg vil ha hund er at jeg alltid ville ha dette, og nå som jeg selv er voksen har min eldre bror fått hund, og dette dempet ikke lysten min da jeg er mye med denne. Jeg ønsker en kamerat som alltid er der og elsker meg for den jeg er, som jeg kan ta med meg overalt. Egenskaper jeg kunne tenkt meg hos en hund: En av de viktigste for meg er at det ikke er en liten hund. Jeg er en bred muskuløs kar og ønsker at hunden også er litt slik Den må kunne løpe i ulendt terreng, altså være noe spretten, og ikke ha store hofteproblemer Den må kunne være for seg selv på dagtid mens jeg er på jobb Det er ikke viktig for meg at hunden kan alle slags triks, men den kan gjerne være lærevillig Jeg avsluttet nettopp en 5-årig karriere som lagfører i hæren, så jeg tror ikke mine lederegenskaper skal være et problem Pels: ikke viktig Temperatur: jeg har vært MYE kald og er lei av å fryse ute hele vinteren, så de lengste turene mine vil være fra vår til høst Aller viktigst en god kamerat som kan å ha det gøy! Selv har jeg sett for meg rottweiler, men jeg er ikke fastlåst i dette. Det jeg ønsker er en hund som oppfyller mest mulig av ønskene/kravene mine. Jeg takker på forhånd for svar, spør gjerne dersom jeg har glemt noe.
×
×
  • Opprett ny...