Gå til innhold
Hundesonen.no

Ina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,581
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Ina

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Støren

Nylige profilbesøk

3,253 profilvisninger
 1. Tusen takk for flott svar - Biltema og Europris er notert! - Det blir gitter i bilen (både på tvers og langs som kan justeres etter behov). Bestiller originalt til bilen (Mitsubishi Outlander). Er like dyrt for ett stort bilbur som garantert stjeler all plassen baki. Blir noen tusenlapper for det, men da blir det i hvert fall stort nok også passer det perfekt. - Tisselaken har jeg allerede i hus - Kong har jeg allerede i hus. Kjempesmart det med å putte den i fryseren! - Han får ett eget rom/stor mellomgang som blir "basen", med bur, matskåler og selvfølgelig helt hundesikkert. Er to åpninger inn til den gangen, så der blir det montert trappegrinder. Han er selvfølgelig løs så lenge vi er hjemme (noe vi såklart er den første tiden.) Gangen er så stort at det er her jeg blir å ligge på flatseng de første nettene sammen med han. Så blir han kjent med området sitt mens jeg er der. Jeg vil ikke ha han på soverommet vårt, så da blir det sånn Måtte disse 7 ukene gå fort
 2. Jeg skal ikke dra denne lengre her i denne utstyrstråden min Men heller lese meg opp litt mer og høre med de rundt meg om hva de anbefaler. Jeg tar til meg alle tilbakemeldinger, og er glad for alle synspunkt jeg får
 3. Må presisere at nå tenker jeg ikke bur som en plass å oppbevare hunden på natt/ når vi er borte. Absolutt ikke! Men heller som ett plass som er hunden sitt, et trygt grypinn å trekke seg tilbake i. Døren åpen, alltid! Jeg vet jo ikke, og meningene er like mange som det er antall brukere her inne. Men jeg tenker at får jeg det til å fungere og at det blir en plass som hunden elsker, så må det jo være helt perfekt.
 4. Har dere tips til nettbutikker med bra utvalg og fine priser på hundeutstyr?
 5. Hvis man skal skaffe seg valp, og ikke har noe utstyr. Hva vil dere anbefale av utstyr da? Vil gjerne ha litt prisbeviste (Men gode!) alternativ Rasen ser sannsynligvis ut til å bli en av retriever-rasene Halsbånd, kobbel, klotang, matskåler, leker, hundeseng, bur, bilbur osv. Kosttilskudd som er nødvendig? Andre nødvendigheter?
 6. Ina

  Siberian Husky - noe for oss?

  Ja nå jobber vi oss sakte men sikkert gjennom rase etter rase. Startet som dere vet, på polar-rasene. Start hos Alaskan Malamute, før vi tok en lang stopp og spørsmålsrunde hos Siberian Husky. Takk for at Google og hundesonen fins sier jeg bare, vi er mye klokere allerede. Siberian Husky er på mange måter den perfekte hund, og også en utrolig vakker rase. Men den store varseltrekanten der er helt klart det enorme jaktinstinktet. Vi var faktisk ikke klar over at det var SÅ stort instinkt på de. Men det er da det er så godt å ha Google og hundesonen, for da blir man kjapt mange erfaringer og tanker rikere. Vi er realistiske, og innser at en hund som Siberian Husky kanskje ikke er rasen for oss akkurat nå når vi har tre unger i barnehage og barneskole-alder. Det å ha en 100% båndhund er ikke noe vi klarer å se for oss nå. Så etter ett par dager "tenkepause" så fortsatte jeg å tenke annerledes og bort fra SH. Endret kravene våre, og både JA-lista og NEI-lista har blitt lengre. Nå har jeg havnet over på retriever-rasene, og har stoppet opp på Golden Retriever. En helt annen del av hundeverden og raseverden, men kanskje er det mer riktig for oss? Har startet en ny tråd og Golden for dere som vil følge jakten videre. Og jeg sier masse tusen takk for dere fantastiske folk som har svart på alt av spørsmål, og gitt oss masse erfaringer og opplysninger om ting vi heller ikke var klar over
 7. Ja nå jobber vi oss sakte men sikkert gjennom rase etter rase. Startet som dere vet, på polar-rasene. Start hos Alaskan Malamute, før vi tok en lang stopp og spørsmålsrunde hos Siberian Husky. Takk for at Google og hundesonen fins sier jeg bare, vi er mye klokere allerede. Siberian Husky er på mange måter den perfekte hund, og også en utrolig vakker rase. Men den store varseltrekanten der er helt klart det enorme jaktinstinktet. Vi var faktisk ikke klar over at det var SÅ stort instinkt på de. Men det er da det er så godt å ha Google og hundesonen, for da blir man kjapt mange erfaringer og tanker rikere. Vi er realistiske, og innser at en hund som Siberian Husky kanskje ikke er rasen for oss akkurat nå når vi har tre unger i barnehage og barneskole-alder. Det å ha en 100% båndhund er ikke noe vi klarer å se for oss nå. Så etter ett par dager "tenkepause" så fortsatte jeg å tenke annerledes og bort fra SH. Endret kravene våre, og både JA-lista og NEI-lista har blitt lengre. Nå har jeg havnet over på retriever-rasene, og har stoppet opp på Golden Retriever. Jeg må være ærlig å si at utseendemessig så synes jeg ikke så mye om de hvite. Men så har jeg jo funnet ut at de gylne fortsatt eksisterer! Så da kommer det ei bøtte med spørsmål; - Hvorfor eksisterer det både hvite og gylne? Hvem og hvor foretrekker enten den ene eller den andre fargen? - Må jeg på Jakt-Golden for å finne gylne, eller finner jeg disse blant utstillingslinjene også? - Det florer jo av Golden annonser og oppdrettere, hvor begynner jeg for å finne noen som faktisk er seriøse, og som avler på friske dyr med bra temperament? Vil ikke havne på feil plass. - Hvorfor varierer prisene så mye? - Hvor finner jeg oppdrettere som kan få gylne valper, OG såklart friske dyr og alt det der? - Vi kommer nok aldri til å drive med jakt og sannsynligvis ikke utstilling heller. Vi er en dyrekjær og normalt aktiv familie som ønsker oss en firbeint turkompis rett og slett. - Er det noen her på sonen som enten driver oppdrett, eller eier Golden selv, og kan komme med sine tanker og erfaringer? Hilsen "masa" som er på jakt etter den perfekte hunden for vår familie
 8. Ina

  Siberian Husky - noe for oss?

  Vi har absolutt fått mye å tenke på nå. Og det jo nettopp derfor vi allerede nå har begynt å tenke på rase, og lese oss opp på de. Vi skal ikke gjøre en forhastet beslutning verken den ene eller den andre veien Men hvilken rase er nærmest, om man vil ha en rase som Siberian Husky, minus jaktinstinkt? Kom med forslag!
 9. Ina

  Siberian Husky - noe for oss?

  Tusen takk for fantastisk flott svar @Heidihj Har faktisk akkurat sent mail til @Snøfrost med en haug spørsmål!
 10. Ina

  Siberian Husky - noe for oss?

  Oida! Hørtes ikke noe tryggere ut det nei!
 11. Ina

  Siberian Husky - noe for oss?

  Ja kanskje vi skulle sett litt på Alaskan Husky Takk for tipset
 12. Ina

  Siberian Husky - noe for oss?

  Ja er jo litt det vi også tenker på, at selv om den har stor jaktlyst, så har nok miljøet den vokser opp i mye å si. Selv om man selvfølgelig aldri skal spøke med instinkt.
 13. Ina

  Siberian Husky - noe for oss?

  Ja det absolutt store negative med den er det med det store jaktinstinktet. Kjenner jo litt på den at det er dumt at man aldri kan slippe de løs. Og vi er jo redd for kaninene våre Men de er jo selvfølgelig trygge i burene sine. Hvordan vil de oppføre seg mot husets katter da?
 14. Vi har snakket om hund ei god stund nå, og det siste halve året har vi vurdert det seriøst, og begynt å snakke om rase. Vi er en familie på 5. To voksne og tre barn (alderen 5 - 10 år). Vi bor landlig med skogen og turområdene rett utenfor stuedøra. Er en dyrekjær familie med to katter og fire kaniner fra før. Vi har erfaring med hund fra før. Våre "kriterier", så langt som vi har kommet i tenkeprosessen nå er: - En hund som elsker turer i skog og fjell, både dagsturer og lengre turer. - Trekking foran både ski, akebrett og sykkel. - Kløv. - Vi er sikre på at det er en hann vi ønsker oss. Og selvfølgelig en rase med godt gemytt og som fungerer i en familie med både unger og voksne. Men det er jo ett krav uansett. Vi har nok en liten forkjærlighet for Alaskan Malamute, men fornuften må nok ta litt overhånd mtp størrelsen :-D Og derfor har mor i huset begynt å lese litt om andre raser, og synes Siberian Husky virker flott, både utseendemessig og rasemessig. Hvor starter vi hen i jakten på ett nytt familiemedlem? Har dere tips om evt andre raser som kan være noe for oss? Negativt og positivt med Siberian Husky?
 15. Er det noen som kan hjelpe meg? Jeg trenger karaokeversjonen til sangen "Nothing's Gonna Change My Love For You". (Glenn Medeiros) Håper noen kan finne den til meg, eller vet hva jeg skal søke etter på eks. BearShare..
×