Gå til innhold
Hundesonen.no

Puera

Medlemmer
  • Innholdsteller

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

1,508 profilvisninger

Puera's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

48

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har sette denne komme opp som reklame på Facebook og det er ren underholdning å lese kommentarfeltet. Alle eiere med mops eller andre kornesede hunder skal fortelle om SIN Mops som klarer fjelltur i varmegrader og som ikke lager lyd når den puster Total fornektelse og bortforklaringer.
  2. "Ønsker å komme i kontakt med Pomskyoppdrettere. Eventuelt eiere som kan gi med god informasjon om rasen og/eller informasjon om oppdrettere." Pomsky?? Er det Pomeranian og...husky?
  3. Borderdoodle Den var ny. Hund til omplassering. "Å skaffe hund er en viktig avgjørelse og vil påvirke livet ditt i mange år" står det i annonsen ja så omplasseres den allerede ved 4,5 mnd?
  4. Jeg kjøper cut-files som jeg åpner i Silhouette programmet på pc. Jeg printer ut som vanlig i vanlig printer men med avlesningsmerker på arket som maskinen skal kjenne igjen. Deretter legger jeg arket mitt på en matte som plasseres i Silhouetten. Å da gjør maskinen resten med å klippe ut klistermerkene mine ☺️
  5. Jeg kjøper ark på Clas Ohlson, der heter de self adhesive photo paper. De er en pakke med 10 ark til 99,- Fikk meg silhouette portrait kuttemaskin i julegave så jeg har blitt helt hekta på å kjøpe printables fra Etsy som jeg printer selv og kutter i Silhouetten
  6. https://www.fylkesmannen.no/Hedmark/Miljo-og-klima/Rovvilt/Erstatning-for-tap-av-husdyr-og-tamrein-til-rovvilt/Erstatningsoppgjor-for-sau-tatt-av-fredet-rovvilt-i-2016/ "Tall fra søknader om produksjonstilskudd viser at 563 brukere hatt sau på utmarksbeite i Hedmark i hele eller deler av sesongen 2016" "Det er utbetalt erstatning for totalt 3053 sauer, med et samlet beløp på kr 8 284 505" Dett er da tall for sau tatt av fredet rovvilt som er utbetalt som erstatning.
  7. Veldig fornøyd med min tvserie tracker! Fant en tegning på nett som jeg tegnet etter og skrev opp de seriene jeg ser på nå. ?
  8. Satser på det Har kjøpt mye fine klistermerker og washitape som er klar til bruk
  9. Det ble en Erin Condren på meg i år! Bestillte med Black Friday tilbud Men syns det tar laaang tid å få den, har snart gått 3 uker. Når jeg ser på sporingen har den departed fra Hamburg for en uke siden
  10. Ja har prøvd å finne den, har kikket på hobbykunst norge men der hadde de bare den kjempestore eller med 18 mnd kalender som da begynte nå i sommer ?. Vet du noen andre butikker som har HP i vanlig størrelse?
  11. Snart nytt år og ny planner skal bestilles! Har i år brukt planner fra Personlig Almanakk og har vært fornøyd med den. Men tenkte til neste år å prøve noe nytt, Erin Condren kanskje? Er bare at det blir så fryktelig dyrt med frakt og toll når man bestiller fra utlandet
  12. Liker orddelingen deres også: Dverg Schnauzer, Dverg Pinscher, Blod hund
  13. Har hunden bare fått spray til å bruke? Dette burde vært barbert og renset skikkelig i narkose for å unngå at det sprer seg. Det skal barberes med gode marginer rundt selve eksemet. Min hund hadde skikkelig våteksem over brystet en gang og da fikk vi kortison for kløen samt antibiotika og smertestillende. Fikk også med en tykk gel som skulle smøres på eksemet daglig (Clorexyderm Spot gel). Håper dere får mer hjelp hos veterinæren i dag, dette har utviklet seg mye!
  14. Hei! Har fulgt med på live kritikkene fra NKK Ålesund i dag og ser at på noen hunder så står det S som bedømming (der det vanligvis står Ex, VG osv). Hva betyr dette?
×
×
  • Opprett ny...