olga

Medlemmer
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om olga

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

792 profilvisninger
 1. -
 2. Og det var nettopp pga slike pisskommentaterer at jeg allerede i åpningsinnlegget skrev dette: "Dette er da kun et supplement til turer og annen aktivitet. Det blir ikke mindre tur selv om man har mølle i tillegg "
 3. Hva slags type, og hvor har du kjøpt den? Pris?
 4. Hundene er middels store. Høyde fra 55 cm til 63 cm, og vekt fra 19 kg til 25 kg.
 5. Er det noen som vet hvor man kan få tak i tredemølle for å bruke til hund? (Dette er da kun et supplement til turer og annen aktivitet. Det blir ikke mindre tur selv om man har mølle i tillegg )
 6. Dette var også min første tanke... det var setterens skyld!..... Disse forferdelige setterne med sine grusomme eiere som dreper dyr... Sledekjørere fornekter seg ikke....
 7. Til info så avler jeg ikke.
 8. "Trekkmessig et sjansespill"............ Huffda!!! Hvorfor avle da????? Trist for rasen!
 9. Takker for svar. Har satt oss på valpeliste etter to kull med strihårsvalper hvor foreldrene er meget høyt premiert på både jakt, apport og utstilling. "Rene" fuglehundlinjer.
 10. Er klar over det ang korthår. Hunden skal primært brukes til jakt., jaktprøver og apportprøver. Så "trekkhundvorstherlinjer" er ikke aktuelt. Selv om det er et stort pluss at alle vorsthere stort sett trekker svært bra.
 11. Strihår eller korthår? Noen med erfaring som har noen tanker om man skal velge korthår eller strihår?
 12. Hei.

  Jeg har lest masteroppgaven din og synes det er et solid stykke arbeid. Har du noe imot at jeg lenker til den om det skulle bli aktuelt?

 13. https://www.duo.uio.no/bitstream/handle/10852/44789/Lie--masteroppgave--duo-.pdf?sequence=1
 14. Man kan alltid finne slike enkelt stående eksempler. Men hvis denne svært mye brukte hanhunden som du sier, er en særdels god sledehund, så mener jeg at det kan forsvares å bruke den i avl. Dette såfremt at hundens linjer er jevnt over sunne og friske. Jeg vil også fastholde at hunder som trenes 300 - 500 mil i sesongen nødvendigvis må være sunne og friske hunder. Men, vel, vel. Personlig er jeg fullstendig ferdig med både rasen og ikke minst miljøet, så lykke til videre.