Gå til innhold
Hundesonen.no

olga

Medlemmer
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

26 Excellent

Om olga

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

924 profilvisninger
 1. Samme person skriver dette: "Desverre har hun ingen erfaring med hunder. Hun har aldri konkurrert. ...Eller dempet en konkurransehund. Hun skrev enstund egne innlegg I hundesport- men så begynte fagfolk å lese det hun skrev... Tragisk at en selvutlært menneske som hun sonaldri noen gang har deltatt aktivt eller hjulpet andre aktive mennesker over hode blir nominert."
 2. Eeehhh jo det er nettopp det det er. Dette er kopiert direkte fra en annen debattside fra en person som trente i samme klubb / miljø som henne. Kan legge ut mer.
 3. Hvem siterer du? En person som kjenner henne meget godt, og som trente i samme klubb / miljø som henne.
 4. Synes vel ikke at en bløffmaker skal få noen pris. Dessuten har hun vært til mer skade enn gavn for hundene våre etter mitt syn.
 5. "Hun er en stor bløff! Jeg kjente henne den tiden hun hadde en collie som het Lita... Når den ble gammel skryt hun av hvor god den var... Ingen I Kongsberg hundeklubb kjente igjen dette...Å når lita var død skrev hun en bok om en hund hun hadde eid som var lavinehund...Ingen kjente dette heller. .. senere er denne hunden omtalt av eieren som en fantastisk hund som ble også klubbmester I lydighet. Vi I klubben kjente ikke dette heller. Ikke ofte jeg tar til ordet I slike diskusjoner. Men tilfeldigvis eide jeg klubbmester en I lydighet klasse 1-2 og 3. Så hvilken klasse hun refererer til er det ingen som kjenner. Senere flyttet hun fra Kongsberg og ble plutselig selvutropt hundesykolog? Nei håper ikke noe slikt får medalje nei."
 6. Er dette samme dama?

  Bestem deg for hva du mener... lenger opp skriver du: ------ ikke fortell meg at denne mannen gjorde det av noen annen grunn----- Det kan være mange andre grunner for at folk kjører etter ville dyr og ulv. Det er jo et flott syn og en spesiell opplevelse å se ville dyr og ulv på denne måten. Men du har åpenbart bestemt deg for at mannen er en drittsekk som plager ulv...
 7. Er dette samme dama?

  Det er jeg helt uenig med deg i! Men skjønner at du har bestemt deg for at han kun har gjort dette for å plage ulven... Og hvis det hadde vært grunnen, hadde det selvsagt vært kritikkverdig. Men hvis hensikten hadde vært å plage de, så hadde han nok kjørt på en helt annen måte. Forøvrig holder han meget gode foredrag om rovdyr, og han er slettes ingen ulvehater.
 8. Er dette samme dama?

  Ut i fra filmen ser det ikke ut til at ulvene bryr seg nevneverdig om at bilen kjører etter de der de lunter avgårde. Og, jo, man kan skyte bjørn "uten tillatelse", når det er snakk om nødrett.
 9. Er dette samme dama?

  Det er forståelig at folk får negative holdninger til ulv når livsgrunnlaget trues av ulven.
 10. Kan jeg spørre hva som feilte denne setteren?
 11. Tenner

  -
 12. Tredemølle til hund

  Og det var nettopp pga slike pisskommentaterer at jeg allerede i åpningsinnlegget skrev dette: "Dette er da kun et supplement til turer og annen aktivitet. Det blir ikke mindre tur selv om man har mølle i tillegg "
 13. Tredemølle til hund

  Hva slags type, og hvor har du kjøpt den? Pris?
 14. Tredemølle til hund

  Hundene er middels store. Høyde fra 55 cm til 63 cm, og vekt fra 19 kg til 25 kg.
 15. Er det noen som vet hvor man kan få tak i tredemølle for å bruke til hund? (Dette er da kun et supplement til turer og annen aktivitet. Det blir ikke mindre tur selv om man har mølle i tillegg )
×