olga

Medlemmer
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om olga

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

841 profilvisninger
 1. Bestem deg for hva du mener... lenger opp skriver du: ------ ikke fortell meg at denne mannen gjorde det av noen annen grunn----- Det kan være mange andre grunner for at folk kjører etter ville dyr og ulv. Det er jo et flott syn og en spesiell opplevelse å se ville dyr og ulv på denne måten. Men du har åpenbart bestemt deg for at mannen er en drittsekk som plager ulv...
 2. Det er jeg helt uenig med deg i! Men skjønner at du har bestemt deg for at han kun har gjort dette for å plage ulven... Og hvis det hadde vært grunnen, hadde det selvsagt vært kritikkverdig. Men hvis hensikten hadde vært å plage de, så hadde han nok kjørt på en helt annen måte. Forøvrig holder han meget gode foredrag om rovdyr, og han er slettes ingen ulvehater.
 3. Ut i fra filmen ser det ikke ut til at ulvene bryr seg nevneverdig om at bilen kjører etter de der de lunter avgårde. Og, jo, man kan skyte bjørn "uten tillatelse", når det er snakk om nødrett.
 4. Det er forståelig at folk får negative holdninger til ulv når livsgrunnlaget trues av ulven.
 5. Kan jeg spørre hva som feilte denne setteren?
 6. -
 7. Og det var nettopp pga slike pisskommentaterer at jeg allerede i åpningsinnlegget skrev dette: "Dette er da kun et supplement til turer og annen aktivitet. Det blir ikke mindre tur selv om man har mølle i tillegg "
 8. Hva slags type, og hvor har du kjøpt den? Pris?
 9. Hundene er middels store. Høyde fra 55 cm til 63 cm, og vekt fra 19 kg til 25 kg.
 10. Er det noen som vet hvor man kan få tak i tredemølle for å bruke til hund? (Dette er da kun et supplement til turer og annen aktivitet. Det blir ikke mindre tur selv om man har mølle i tillegg )
 11. Dette var også min første tanke... det var setterens skyld!..... Disse forferdelige setterne med sine grusomme eiere som dreper dyr... Sledekjørere fornekter seg ikke....
 12. Til info så avler jeg ikke.
 13. "Trekkmessig et sjansespill"............ Huffda!!! Hvorfor avle da????? Trist for rasen!
 14. Takker for svar. Har satt oss på valpeliste etter to kull med strihårsvalper hvor foreldrene er meget høyt premiert på både jakt, apport og utstilling. "Rene" fuglehundlinjer.
 15. Er klar over det ang korthår. Hunden skal primært brukes til jakt., jaktprøver og apportprøver. Så "trekkhundvorstherlinjer" er ikke aktuelt. Selv om det er et stort pluss at alle vorsthere stort sett trekker svært bra.