Jump to content
Hundesonen.no

Vargh

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

83 Excellent

1 Follower

About Vargh

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 08/03/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Tamaskan
 1. Vargh

  Vargh! Tamaskan valp!

  Takker! <3 Her er noen flere bilder fra i dag! Endelig kom snøen til oslo!
 2. Vargh

  Anbefaling av valpekurs

  Hundeakademiet, går der selv nå.
 3. Vargh

  Vargh! Tamaskan valp!

  Flere bilder av Vargh! Tatt av pippin, når hun og Mana var på besøk for en liten stund siden. <3
 4. Vi har meldt oss på HundeAkademiet! Starter den 3.nov Vi skal også på Atferdsseminar med Chirag Patel Fiac fra Domesticated Manners. I det vi ble spurt av Hund i Fokus om vi hadde lyst til å ta med Vargh dit. Vi begge ønsket sterkt hund, jeg kanskje mer enn andre. Men han sa godt ifra om at om vi skaffet oss hund skulle det være vår hund, ikke min. Jeg jobber hjemmefra, så jeg tar meg selvfølgelig av meg bikkja de ni timene han er på jobb. Om bikkja blir vrang med han, så tar jeg det også. Med mindre han sier han vil gjøre det selv. Har blitt mye forbedringer her etter at Helianthus ga oss sine råd. Både med hund og mann.
 5. Vi meldte oss på valpekurs rett etter du postet Helianthus! Takk for gode råd!
 6. Vi hadde adferdskonsulent I det dette er min første valp, det er da div ting jeg ikke visste hvordan jeg skulle forholde meg til. Ikke grunnet at det er noe galt med valpen. Jeg ville gå riktig frem i forhold til trafikk, gå forbi andre hunder og hvordan gå frem når han er ressurs aggressiv. Adferdskonsulent var for meg selv, fordi jeg trengte det. Og takk for gode råd! Han åpnet øynene litt når jeg leste dette opp. Er sikkert greit å høre detta fra andre enn meg. Skal også la han få gjøre de tingene som er "gøy" som plutte sier. La han få mestringsfølelsen tilbake. Tror det vil hjelpe mye!
 7. Det har seg slik at valpen vår og mannen min ikke kommer overens. Vargh biter han i alt av bukseben, jakker, hender, alt som biten kan. Selv når han skal tørke Vargh etter en regnværs tur glefser Vargh etter han og biter til blods. Han hører heller ikke på han når han sier slutt/nei når han er i gang med biting. Dette tærer mye på han, han blir sutrete, irritabel og klager på at ingenting funker. Jeg prøver gi han råd på hva som funket for meg. Vargh hører så mye en valp vil høre når jeg snakker til han, han glefser/biter meg sjeldent i det jeg har jobbet hardt for det. I mitt vokabular finnes ikke ordene "jeg gir opp" og "jeg gidder ikke" når det gjelder Vargh. Mens mannen min kommer ut med disse ordene oftere og oftere, som ser ut til å gjøre saken vondt verre. Vi har hatt adferdskonsulent på besøk 2 ganger, ene gangen var mannen min på jobb. Men han fikk referat til hvordan han skulle arbeide med Valpen. Men planen funker ikke for han. Noen som har noen gode råd? Vil så gjerne de skal få ett bedre forhold. Vi bor tross alt sammen alle tre! Og jeg begynner bli lei av at vi må diskutere dette tema hver dag. Hyling og skriking oss imellom hjelper ikke på valpetreningen.
 8. Vargh

  Hjelp! Valpen min har spist for mye!

  Tusen takk for rådet!
 9. Valpen vår Vargh (4mnd og 2uker gammel) kom seg inn i skapet der matposen er i det døren var litt på gløtt. Mye tørrfor ble slukt, magen este seg opp og han har kastet opp en gang. Samt bæsjet ute to ganger etter hendelsen. Han piper og klager litt, men er også veldig leken. Kjæresten skal slå på tråden til dyrelegen mens jeg spør om noen gode råd her. Hva skal vi gjøre? *bekymret hønemor*
 10. Vargh

  Valp stjålet

  Delt artikkelen til dyreriks på facebook nå. Håper valpen blir funnet!
 11. Vargh

  Bananskall!?

  Da var veterinæren ringt. Fikk beskjed om at det ikke var noe problem, men skulle ta kontakt om han fikk oppkast eller begynte å pipe mye. Tusen takk for gode svar! Blir jo litt hønemor når det gjelder den lille gutten.
 12. Vargh

  Bananskall!?

  Valpen min fikk nylig tak i et halvt bananskall på turen vi gikk kl 12:00 i dag. Må si jeg er bekymret. Leste meg opp at dette ikke er så bra for hunden, men bør jeg komme meg til dyrlegen så fort som mulig eller vil det gå greit? *bekymret matmor*
 13. Vargh

  Fint å være valp!

  Aww! Så vakre småtasser! Ser ut som om de storkoser seg på fjellet ja! Kjenner jeg får lyst til å ta en tur på fjellet selv.
 14. Vargh

  Vargh! Tamaskan valp!

  Takker! Tja, usikker med jaktinstinkter i denne rasen. Men han blir litt vell fascinert av å jage fugler, haha. Å han gikk delvis løs i skauen, det gikk kjempebra. Fulgte verker lyder av mennesker el andre rare ting.
×