Gå til innhold
Hundesonen.no

Toyja

Medlemmer
  • Innholdsteller

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Toyja

  1. Hunden skal brukes i jakt og lydighet For det meste, blir nok litt agilety bare for morro skyld.
  2. Oppdrettere på labrador
  3. Noen som har noen linker til gode oppdrettere?? Vi tenker på å skaffe ny velp med tiden å men vi vil bruke god tid på å lete så vi vet at vi får det vi ønsker oss.
  4. Kan med glede fortelle at med dyktig hjelp å en super instruktør har æ fått ny hund selv om det e den samme hunden. Vi har lært å lese ho å ho har lært at ikke alle i verden e skummel. Vi har enda en lang vei å gå men vi kommer i mål. Å det uten munnkurv men hadde nok tatt den i bruk hadde ikke æ fått så god hjelp som æ har fått
  5. Tusen takk Du har vært til svært god hjelp det er så jeg gleder med til munnkurven kommer i posten å kan starte å gå på trenign med henne igjen. Jeg kan ikke få takket nok for alle gode tips
  6. når jeg vet at hun ikke kan bite andre hunder er jeg mer rolig. Da vil jeg kunne fokusere mer på henne enn at jeg går å kramp holder i båndet å er redd for når smeller det. Jeg vil gradvis gå fremmover for at hun skal venne seg til andre hunder. jeg kommer ikke til å presse henne på noe som helst vis . takk for alle gode svar. jeg er villig til å prøve alt for at jeg skal slippe å velge siste utvei.
  7. Her er det ute trening hele året jeg tenker mer på at jeg noen ganger bare drar dit med henne lar henne få være litt på sidelinjen så hun venner seg til å være der de første gangene. gi henne en myk start for å si det sånn. men jeg tenker at vis jeg da har en munnkurv på henne kan jeg være mer rolig og kontrolert fordi jeg vet at hun ikke kan gjøre andre hunder noe. Det neste artenaltivet er å gi henne opp å avlive henne. å det er det jeg helst ikke vill for hun er en frisk og fin hund.
  8. Jeg har ei tispe på snart 7 år. Hun er snill mot menesker å hunder hun kjenner. Men er vi ute å går tur å vi møter andre hunder på veien blir hun veldig fort hissig. Hun har også tendenser til å sette valper hardt på plass. Nå har vi prøvd det meste å den siste tiden har endel av hennes uvaner roet seg mye. men jeg ønsker å kunen ha henne med på hundetrening og på hundeklubb. Kan det da være en ide å bruke munnkurv på henne så jeg vet at hun ikke har muligheter å skade andre hunder. å slik at hun kanskje med tiden lærer seg at andre hunder er ikke så skumle som hun tror. har du noen mening eller erfaring vær så snill å skriv til meg.
  9. border collie har et veldig stort aktivitets behov. kunne tenke med noe med litt mindre. pelsstell plager meg ikke. heller ikke bjeffing det skal jeg overleve. puddel e ikke helt mæ.
  10. Jeg skal med tiden skaffe meg ny hund. Jeg er veldig usikker på hvilken hun jeg skal skaffe med er det noen som har forslag så blir jeg gla. Jeg skal bruke hunden til Lydighet og agilety. vil helst ha en mellom stor hund. den må også være lett og trene da det blir min hund nr 2 så har ikke så mye erfaring enda.
  11. Toyja

    Border Collie

    her er min border collie hun er ei sta dame på litt over året. hun er verdens nydeligste i mine øyner.. hun er kjempe flink i agilety.. hun er flink i lydighet også men vi har nettop startet med det så det er ikke alt som er helt på plass enda men det går seg til med tiden
×
×
  • Opprett ny...