Jump to content
Hundesonen.no

Evelina

Medlemmer
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Evelina

 • Rank
  Bekjent

Recent Profile Visitors

1250 profile views
 1. Evelina

  Hunderaser til trekk

  Ja. 👍
 2. Evelina

  Hunderaser til trekk

  Tenkte mere på gjeterhund jeg nå da. Kanskje australsk gjeterhund eller chodsky pes? Perfekt størrelse. Rundt 20-25 kilo trekkhund?
 3. Evelina

  Hunderaser til trekk

  Det som er viktigst for meg er at hunden kan gå løs med minst mulig jaktinstinkt.
 4. Evelina

  Hunderaser til trekk

  Hvilke hunderaser med minst mulig jaktinstinkt passer til å bruke som trekkhund på spark? Vil ha den løs også så må omtrent ikke ha noe jaktinstinkt. Gjør ingenting om det er pelsstell eller vaktinstinkt.
 5. Evelina

  Skye terrier

  Er det noen som kan fortelle litt om Skye terrier? Hvilke oppdrettere finnes det i Norge?
 6. Evelina

  Spansk vannhund

  Hvis dere googler spansk vannhund på norsk så er nesten alle korte klipte. Googler du spanish water dog så er nesten alle langhårete. Er det noen forskjell? Kan man ha en langhåret spansk vannhund som ikke ødelegger pelsen? Og bare klippe med saks i tuppene sånn at ikke pelse blir altfor lang. Kan den være feks. 10 cm hele tiden? Man skal vell ikke børste den pelsen med børste tror jeg?
 7. Evelina

  20-30 kilo hund

  Hva sa de ulike eierene om Portis,spansk vannhund og puddel?
 8. Evelina

  20-30 kilo hund

  Er det ingen forskjell?
 9. Evelina

  20-30 kilo hund

  Hvordan er storpuddel sammenlignet med portisen?
 10. Evelina

  Hundepelsstell

  Eller at man må nappe pelsen?
 11. Evelina

  Hundepelsstell

  Men er vell noen hunderaser som man må børste ut hundepels på også? Selv om de egentlig ikke røyter? Sånn som feks. Engelsk springer spaniel så røyter dem, men på pelsstell på YouTube så kommer barbermaskina frem.
 12. Evelina

  20-30 kilo hund

  Jeg ønsker meg en hund på 20-30 kilo som trenger middels med aktivitet. Skal gå tur på minst to timer hver dag pluss litt lydighet. Skal ikke bruke hunden til jakt så ønsker minst mulig jakt. Hunden kommer ikke til å bo med barn. Har tenkt på storpuddel eller portugisisk vannhund og jeg vet ikke helt forskjellen på disse to da det jeg har lest på nettet er ganske likt. Noen som vet forskjellen? Jeg har også tenkt på langhåret collie og engelsk springer spaniel og eurasier. Noen som vet noe om forskjellen på disse? En er gjeter, og en fuglehund og en spisshund så må være stor forskjell. Tror eurasier utgår da jeg ønsker en hund som er førerorientert og jeg vil gjerne trene lydighet. Hadde vært gøy å prøvd på agility eller rally også eller smeller. Men ønsker gjerne forslag på andre hunderaser også. Tenker også på belger, dalmatiner eller hvit gjeter men er redd det kan bli for mye? Eller? Synes det er så vanskelig å velge. Har gått meg helt vill i hunderasene på Internett og tatt mange hunderasevelger tester men synes jeg får så mange forskjellige hunderaser der. Ønsker en hund som er mye på ute og rolig inne. Helst en som er veldig kosete også. Går fint om hunden har vakt. Vet det er forskjell fra individ til individ også selv om de er av samme rase så klok på hunderaser blir man aldri. Det er en tett jungel i den hunderase jungelen. Hadde også vært gøy med en hunderase sånn som ikke alle andre har selv om man ikke skal velge etter det heller. Jeg kommer bare ikke på flere hunderaser som kanskje kan utgå i lista mi. Eller på andre hunderaser jeg kan sjekke ut mere på.
 13. Evelina

  Hundepelsstell

  Hvilke hunderaser trenger man bare å børste? Ikke klippes med saks eller barberes. Sånn generelt sett.
 14. Evelina

  Sammenlign hunderasene dine.

  Hehe ja whippet og schafer er ganske ulike tror jeg ja fine hunder begge to rasene.
 15. Evelina

  Puddel

  Kan man ha puddelen i syv cm. Lange krøller overalt på kroppen uten at pelsen blir til hinder for hunden? Altså om pelsen blir så flokete at man MÅ klippe den? Kan man også ha bart og skjegg i ansiktet altså ikke helt kort kort kort snute som nesten alle pudler har? Hvorfor barberer man puddelen så kort i ansiktet? På disse doodlene eller poo eller cobber dog blandingene så er ofte pelsen like lang på hele hunden også i ansiktet. Blir puddelen også sånn?
×