Gå til innhold
Hundesonen.no

Minhund

Medlemmer
  • Innholdsteller

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1,179 profilvisninger

Minhund's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Minhund

    Parret

    Hunden min rømte og var borte i flere timer, hun har sannsynligvis blitt parret. Da hun kom inn igjen, slikket hun seg sjøl veldig mye og siden da har hun vært veldig slapp og sovet hele dagen. Det skjedde igår. Vi vet ikke hvilken type hund hun kanskje har parret seg med, om det er stor eller liten. Hun er en liten hund, så er litt redd for at det er en stor hund hun var vært med. Er det vanlig at tisper blir veldig slapp etter parring? er det noen som har erfaring med abortsprøyte?
  2. hvor får man tak i en konsulent?
  3. har en hund som er redd for absolutt alt. hun er redd når det kommer folk på besøk, og da har hun halen mellom beina hele tiden og løper etter meg. hun bjeffer hele tiden når hun hører at noen kommer inn døren. det er ikke bare litt bjeffing, men kjempe mye. hvis hun hører "banke-lyder"(nødvendigvis ikke bank, men lignende), så begynner hun å bjeffe som en galing. hun kan bjeffe om så hvor lenge. begynner å bli lei av at hun bjeffer for alt. noen som har tips på hva som kan hjelpe?
  4. jeg har en tibetansk spaniel på 1 år. hun er ganske snill egentlig, men med hunder hun kjenner kan ho være litt aggressiv(?). hun er ikke akkurat aggressiv, men kan nappe litt på beina og øran til en annen hund, og bjeffe. det er veldig irriterende. har prøvd nesten alt for å få dette til å stoppe, men ingenting ser ut til å hjelpe. her hvor jeg bor er det ikke hundetrenere og heller ikke i nærheten. har noen tips til hva jeg kan prøve å gjøre?
  5. okei:) så det kan hende at ho snart får løpetid?
  6. hun har ikke vært dårlig i magen eller stresset. så jeg vet ikke hva det kan være:)
  7. kan godt hende, men hun har ikke blødd noe
  8. har en hund som nettopp har fylt 1 år. problemet er at hun har begynt å tisse og bæsje inne. hun har ikke gjort det i kanskje 3 måneder, men plutselig begynte hun å gjøre det. ho har tissa og bæsja inne i 4 dager i denne uka. er det noen som har opplevd det samme og vet hva man skal gjøre?
  9. skal bestille time for å få vaksine, så kan jeg jo spørre dyrlegen da
  10. lurer på om hun veier for mye for den alderen. altså er hun overvektig?
  11. hvor mye er det normalt for en tibetansk spaniel på 1 år å veie? hunden min veier rundt 6-7 kg, nærmest 7kg. Er det normalt?
×
×
  • Opprett ny...