Gå til innhold
Hundesonen.no

Renate Kristiansen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Renate Kristiansen

  • Bursdag 09/10/1987

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sørøya
  • Hunderase
    BC blanding og Bichon Havanais

Nylige profilbesøk

1,247 profilvisninger

Renate Kristiansen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

36

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hun har blitt værre ja ? hun bjeffer når vi går tur, i bånd, uten bånd, inne. Ja over alt. Noen Dager er værre enn andre. Skal læse gjennom hele tråden også skal jeg begynne med en av tingene, så får vi se. Hvis ikke får jeg bare søke hjelp av noen som kan hjelpe meg over nettet. ? takk for svar da ? og gode tips. Skal sjekke ut boka, ingen problem å læse på engelsk ?
  2. Hei Har en bichon havanais, som jeg ikke hadde problemer med frem til hun fylte 4 mndr, da begynte hun å bjeffe til ALT! Alle som rører seg, alle lyder. Møter vi folk bjeffer hun som gal! Helt til hun får hilse på. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Så hvis noen har ett opplegg som kan hjelpe meg, så vær så snill å si ifra. Det er direkte flaut å gå tur og jeg blir gal snart ? villig til å arbeide hardt for å få det vekk.. Har desverre ikke hundekurs her jeg bor så kan ikke melde meg på der heller... Tror dette er pga hun er usikker og ikke vet hvordan hun skal reagere?
  3. Lille søteste, snilleste og herligste Arya ?? smelter mange hjerter på sin vei *skryte tråd *
  4. Hun bjeffe ikke fordi hun vil være løs, kun når hun ser folk passere Hagen vår. Hun bjeffer ikke når vi går tur, og møter folk. Hun bjeffer kun når folk passer eiendommen vår, bestemora mi sin eiendom, svigers, er hun løs på stranda og det kommer noen forbi eller mot oss bjeffer hun. Og da klikker jeg FØR hun bjeffer og sier braa ☺️ Men da fortsetter jeg bare og satser på at det løsner ? vanskelig å forklare. Men hun bjeffer ikle når hun møter folk på tur, i bånd. Ei heller ved ro trening med folk som passerer. Er liksom så rart synes jeg ?
  5. Altså jeg klikker FØR hun når å bjeffe ☺️
  6. Okei nå har det seg slik at jeg har en herlig og snill bichon Havanais. Hun elsker mennesker, vil hilse på alle når hun går tur, eller vi får besøk. MEN når hun er løs ute hjemme, eller andre plasser eller er i bånd ute ( med oss tilstede) så bjeffe hun, nesten sånn ul bjeffing, og kan springe etter folk, ikke for å bite eller noe, men for å bjeffe og samtidig hilse. Om dere skjønner? Hun logrer fælt med halen når hun bjeffe også så virker ikle redd. Men kanskje hun er usikker? Har drevet litt ro trening og slikt uten for butikk foresempel, der vi sitter til hun roer seg ned . For hun vil jo som sagt hilse på alle. Og da bjeffe hun ikke. Så jeg skjønner liksom ikke helt hvordan jeg skal få henne til å slutte med det. Til nå har jeg klikket hver gang hun har sett på folk gå forbi, for da avbryter jeg henne hun ser på meg og får godbit .. De gangene jeg har glemt kliklern hjemme så sier jeg eh-eh som liksom er nei her i huset. Hun bjeffe ikke like intenst da men gir seg ikke før eventuelt personen er borte eller snakker/hilser på.. Noen tips? Fortsette slik jeg holder på eller endre noe?? ?
  7. Okei, nå har det seg slik at min bichon Havanais 15 uker bjeffer på forbipasserende hjemme når hun er ute løs sammen med meg og i bånd. Kom som lyn fra klar himmel. Hun som elsket folk, og det gjør hun forsåvidt fortsatt. Vil kose med alle bare Di åpner munnen og snakker til henne. Så jeg har begynt å ha klikker og godbit med meg ut. Hver gang hun ser en person, så klikker jeg før hun reagerer. Det funker fint ser det ut til, full fokus på meg da. Er dette rett måte? Burde jeg gjøre noe anderledes? Og ute i mørket er hun tydeligvis redd naboer, men hun er jo liten så skjønner det kan være skummelt.
  8. Joda, selvfølgelig. Er ofte ute nei kan vell ikke vente allverden heller, og det er jo bra at hun sier ifra og selvfølgelig kan hun ha sagt ifra når jeg var uoppmerksom. Litt frustrert idag siden det har vært mer enn vanlig, men kan være pga været, blåser og piss regner :/
  9. Min Bichon Havanais tispe på 14 uker kan holde seg, hun holder seg hele natten og flere timer på dagtid, hun sier ifra, men så er det di gangen hun ikke gjør det. Jeg kan sitte i sofaen og hun lager ingen tegn, jeg kan gå på kjøkkenet og når jeg kommer i stuen har hun tisset på matta :@ Hun kan si ifra, hun går som regel til døra og bæsje gjør hun aldri inne.! så kan jeg si ifra til henne på noen måte at dette er ikke greit? og mange ganger er det veldig lite tiss som kommer også.. eller skal jeg bare fortsette tørke opp og la være å si noe som helst??
  10. Klikker? Eller bruker dere andre metoder? Vil gjerne vite :-D
  11. Kommer i september en gang, men ingen vet når og er vell hær ute hver 3 mnd eller no.. er ganske så usikker der.. lenge siden sist mener jeg å huske i allefall
  12. ja, for bor på ei øy, ingen veterinær, må reise til Hammerfest eller alta og det skal være 24 timer mellom hver sprøye, ul før og etter?? eller?
  13. Ja, jeg skjønner at det blir å koste penger uansett hva jeg gjør. Og det er ikke bare å dra til en veterinær, jeg må ha barnevakt, plass og bo i to dager og penger. Ja skulle gjerne fått gitt henne denne sprøyta, og kanskje jeg må sjekke ut alle muligheter en gang til. Men jeg vet ikke, har som sagt ikke peiling uansett på noe av dette, derfor spør jeg hær. Skal ikke komme med noen teite unnskyldninger, vil bare det beste for henne, uansett hvordan jeg må gjøre det..
  14. Og så hele greia da det rett og slet skjedde rett uten for ytterdøra. Var en middelstor hund, på størrelse med Sussie selv..
×
×
  • Opprett ny...