Gå til innhold
Hundesonen.no

amalie123

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Trondheim
  • Hunderase
    Mittelspitz

Nylige profilbesøk

1,305 profilvisninger

amalie123's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. ååå så nusseliig har lyst på en golden valp!
  2. Jeg er 18 år å har nettopp fått med en valp.. Noen sier vell det er et dumt tidspunkt fordi jeg er så ung og skal studere osv. Men jeg føler jeg har tatt det rette valget. Han lyser opp dagene mine, får meg til å være mye mere aktiv, pluss at jeg har blitt veldig sosial! Har hatt lange samtaler med fremmede som har hund, som jeg aldri har kommet i kontakt med hadde det ikke vært for hunden. Ja, jeg skal studere, men mest sannsynelig får jeg en løsning så han kan bli med.. Tenker kanskje å studere i utlandet et år, og da er mamma tilgjengelig til å passe på han. Økonomi og hundepass er ikke et problem for meg, så for meg var det det rette valget! Har du virkelig lyst på en valp nå, og har tenkt igjennom det så kjør på! Tviler på at du vil angre når du holder den lille valpen.. Det gjorde i allefall ikke jeg. Har jo bare hatt den i sommer, så tiden får vise.. Men er ikke alltid det beste å utsette ting i mange år når man har ting godt planlagt å virker som du er klar til å ha en, og ikke bare kaster deg i det. Hvilken rase er du skal ha? Lykke til!
  3. hei, har begynt med utfordringen jeg også! slalomen blir sakte men sikkert bedre, men har litt problemer med kassetreningen! Han har akkurat forstått at han skal stå på den for å få godbit, men å få han til å bevege bak bena er det litt vanskeliger med.. noen som har tips til hva jeg kan gjøre?
  4. hei! fikk min valp i hus for 2 uker siden, og han har sjarmert alle han har møtt. Elsker den lille gutten, selv om han kan være litt umulig til tider. Nyter valpetiden og gleder meg til å se utviklingen hannes! Dette er min første hund, og har nok blitt et hundemenneske allerede Hils på Casper:
  5. Tror det blir så jeg melder meg på valpeshow! har prøvd å få han til å stå, men han går bare etter godbiten og prøver å spise den av handa mi Skal melde meg på valpekurs, og jobbe med dette! Kjenner ikke noen i området som er opptatt av utstilling, så tar i mot all hjelp! Oppdretteren bor langt unna, men hun har mye erfaring og kan hjelpe meg også regner jeg med
  6. har prøvd litt i dag å få han til å stå i ro, problemet er at han setter seg har lest brosjyren og skjønner litt mere nå! Gleder meg til jeg kommer lengre inn i treninga, og at han blir eldre å forhåpentligvis litt roligere! Har sett at det er en utstilling i området i september som har valpeshow, er dette noe jeg burde melde meg på? tenkte at det er greit å få erfaring tidlig, og at det kanskje kunne vært gøy for valpen
  7. hei, har nettopp fått med en valp og vurderer å trene den opp til utstilling. Jeg har tidligere bare hatt katter i livet mitt, og er ganske nybegynner i hundeutstillinger.. Har aldri vært på en utstilling før, men skal på NKK´s utstilling i Trondheim den 5. for å se hvordan ting foregår! Valpen min er snart 14 uker og veldig livlig og aktiv.. så hvordan bør jeg starte å trene? å få han til å stå stille og gå fint i bånd virker som en umulig oppgave for gutten min Han er lettlert, men veldig urolig.. Noen som kan fortelle litt om utstilling? og hvordan man trener vofsen til å være lydig og gjøre det den skal?
  8. hei! Er det noen som har en mittelspitz? har nettopp fått meg en mittelspitz valp, og hadde vært gøy å høre om andre sine erfaringer med denne rasen. Det er vel ikke så mange som har denne rasen, og det hadde vært gøy å hørt om andre som har den. Min mittelspitz er 13 uker, lærer lydighet ganske fort, er veldig aktiv, og jeg tror han vil passe perfekt til agility! han bjeffer mye mindre enn det jeg hadde trudd han skulle gjøre. Har aldri hatt hund før, men han er en perfekt førstegangshund. håper jeg kan høre fra andre som har/har hatt en liten mittelspitz
  9. hei! reiste med min valp (12 uker) for noen dager siden. var veldig skeptisk på hvordan han ville takle det å bli tatt ifra foreldre og søken, for så å sitte i et fly. Vi luftet han på en liten gressplen utenfor flyplassen for å gjøre han sliten. Så tok vi han i buret med en bamse og en tyggeleke. Han var først veldig nervøs og redd for alle menneskene og alt bråket. Vi tok han inn på et stellerom så kan kunne få roe seg ned før vi kunne gå på flyet. vi gikk på flyet og satte han under setet, og han var litt skeptisk i starten. men det er mye roligere og mindre lyd enn på flyplassen, så han ble rolig fort. før flyet var i lufta hadde han allerede sovnet Var veldig skeptisk om hvordan det kom til å være å fly med hund, men gikk mye bedre enn forventet!
  10. har ikke store ambisjoner på konkurranser nei, mer som noe gøy
  11. Jeg har bestemt meg for å kjøpe en hund, å har kommet i kontakt med ei som selger en mittelspitz. Valget har alltid vært på en spisshund, og etter det jeg har lest føler jeg at denne rasen kan passe meg. Jeg er litt usikker, og vil spørre om noen har erfaring med denne rasen? er denne rasen en snill og livlig? er den lett å trene? har aldri hatt hund før, så funker denne som førstegangshund? har tenkt å ta med denne hunden på både korte og lange turer, og har lyst til å trene mye lydighet og muligens agility.. er dette noe som funker med en mittelspitz? har falt helt for rasen, og vurderer å kjøpe denne hunden, men vil gjerne ha erfaringer fra noen som kanskje har hatt rasen?
×
×
  • Opprett ny...