Gå til innhold
Hundesonen.no

Konnestra

Medlemmer
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Konnestra

  • Bursdag 06/13/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://konnestra.com/

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig
  • Bosted
    Bergen
  • Interesser
    Tegning, dyr, musikk.
  • Mine dyr
    Har 3 undulater og 2 vaktler.

Nylige profilbesøk

2,125 profilvisninger

Konnestra's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja kennelen som jeg skal besøke i Juli (Norheimtunet) virker ganske professjonelle i hva de holder på med, men er alltid greit å spørre allikevel. Jeg og min mor har diskutert litt, og jeg tror vi skal gå for en frenchie istedet for en Dorset først. Vi skal splitte på en valp å se hvordan vi takler å håndtere den før jeg bestemmer meg for en større hund, når jeg må flytte ut igjen i 2017.
  2. Nå har det oppstått en endring; moren min har kommet i kontakt med en kennel rett rundt hjørnet i hjembyen min som driver med fransk buldogg. De setter 2 kull på dem før de pensjoneres, og om valpen de selger blir syke, kjøper de hunden tilbake.De har en sånn sykdoms-garanti, så de som kjøper slipper å tenke på å betale milevis med veterinær regninger. Valpene deres er på ca. 18.000 Jeg besøkte en dame som har 2 frenchier, én av dem fra den kennelen. Hun gryntet ikke, og var ganske aktiv. Jeg sender dem en melding også siden Dorset folkene ikke svarer ang, sykdoms-spørsmålene mine. Dessuten blir det lettere å transportere en ny valp 15 min i bil enn timer på tog, og deretter fly. Ingenting er bestemt enda men er veldig greit å tenke på at kennelen er såpass profesjonelle. De har også nettside; http://www.norheimtunet.com/
  3. Jeg har sendt en ny mail til begge oppdretterene om det er mulig å se foreldrene til planlagt kull + om hundene deres har blitt testet for HD/AD. Spurte også om de har kontroll på hvem de selger valpene til, og om de også sjekker hunden, ellers kan de oppstå mer dritt i senere generasjoner. Også spurte jeg om stamtavle og tidilgere hunder, om de har hatt allergi eller luftveis problemer, ingen har svart enda siden det er bare noen dager siden jeg sendte dem mail.
  4. Ja jeg ser den, har bare hørt så mange forskeligge meninger om folk som har hunden at det er vanskelig å vite helt sikkert hvordan den er. Men har ikke gjort like masse research på bullen som med dorseten, som jeg prøver å gå for
  5. Dorsetten er rolig innendørs, kan godt gå lang eller kort tur. Den trenger ikke ekstremt med mosjon om jeg ikke føler meg bra, noe jeg må tenke på pga hjerteproblemene mine. Den kommer godt overens med andre mennesker og dyr , og har ikke noe særlig samkjønns aggresjon. Bullen er et loyalt familiemedlem som sikkert er mye mer aktiv innendørs enn en dorset, men kan også sove lenge på sofaen. De har en helt sær personlighet, og folk sier en må nesten ha god humor for å forstå den bedre. Bull terrieren er da mer energisk, men er mindre en DOTB, noe moren min foretrekker. Men da igjen har de mye mer helse problemer... Jeg er faktisk hjemme allerede, og har snakket med moren min. Vi skal skrive ned en liste med ting vi vil ha i en hund og krysse av hvilken rase som kommer nærmest hva vi begge vil ha. Moren min er bedre innstilt på Bull terrieren pga størrelsen, men vil gjerne treffe en dorset om jeg finner noen der jeg bor
  6. Jeg har sett på mange raser igjennom god tid nå, og plukket ut én etter én for å finne en rase som passer meg best. Så det gikk fra mynder og blandingsraser til DOTB og EBT. Veldig små hunder er sikkert lettere å håndtere men jeg liker rett og slett ikke så små hunder. Det har ikke med utseendet å gjøre på min side, men rasen.
  7. Jeg har råd til hund, penger er ikke problemet. Det er å bestemme en rase, helst en som ikke kommer til å bli ekstremt dyr å forsikre pga kroniske sykdommer og veterinær besøk. Jeg kjøper ikke dyr bare for å ha dem, da burde en aldri hatt noenting.
  8. Neida ikke alle er hissige hehe, jeg bare personlig foretrekker noe litt større.
  9. Det er en god idé, men jeg og moren min er bestemt på å få oss en hund, vi må bare krangle oss til en rase begge vil ha Hun ønsker Pomeranian,Chihuaua og andre "hollywood frue" hunder bare for å vise dem frem. Hun tenker ikke på temperament på små hunder, eller at enkelte raser kan bli ganske dyre. Hvis størrelsen blir et så stort problem for henne har jeg nevnt Bull Terrier. Så jeg får se hva hun sier når vi skal snakke om det om noen uker.
  10. Han jeg snakket med på telefonen sa noe om at denne rasen får lettere skader i beina om den hopper rundt/går ned trapper eller legger stor vekt på beina fra når den er i vokseperioden, burde ha skrevet det litt bedre! Jeg kommer ikke til å presse på henne dette, men som sagt ingen her vet hvordan vårt personlige liv er så det er lett for andre å si seg enig med en side. Jeg spurte henne om hun kunne tenke seg å hilse på andre hunder rundt omkring men hun gidder faktisk ikke. Jeg kan bare reise hjem et par ganger i året , å jeg prøver så godt jeg kan med å få henne litt mer vant til dette, men da må hun også ta et initiativ og ikke legge alt på meg utenom rasevalg, noe som er kritisk for hele familien.
  11. Jovisst men ingen her vet "livs historien" vår, så det er mange ting som et tatt ut av context. Tingen er at hun vil 100% bestemme rasen selv bare basert på utseende, og tar ikke inn info som jeg gir henne om sykdommer og pris, hun overser meg og vil ikke høre noe annet, selv har hun aldri vært borti hund slik som jeg har. Pga helse problemer kan jeg ikke komme meg ut i fast jobb, og må dermed bo hjemme en stund for å skaffe meg nok penger. Det var meningen at jeg skulle skaffe meg en hund som kunne hjelpe med å forbedre den mentale helsen min, å gi meg litt mer livsglede, så det er litt frustrerende at det skal bli så mye oppstyr over dette, men vi skal nok komme til enighet snart.
  12. Mange innlegg å sitere nå så jeg bare slår alt isammen. Tror at moren min kommer til å forbedre skrekken ved å ha en liten valp i huset. Har nevt til henne alt om fransk bulldog, at de er dyre og slikt, men hun vil ikke høre. Siden jeg skal på hjemme i kanskje 2 år, føles hun at hun SKAL bestemme rasen, noe som irriterer meg noe grundig siden det er jeg som skal ha hunden, og betale absolutt alt. Hun har bare tatt "jeg er sjefen i huset" ganske seriøst de siste årene. Ja, noen DOTB har ganske flat nese, helt til de får den fleske-biten over nesen. Det har jeg nevnt til oppdrettere at jeg ikke ønsker. De har flere hunder med betydelig lengre snute. Her er noen eksempler fra én av oppdretterene, den første med ganske kort snute: Og litt lengre snute uten nese-flesket: Så det kommer an på foreldrene og hvilke raser som har blitt avlet på.
  13. Jeg får med stamtavle, de er registrert i England Forsikring skal de ha. Helsen er generelt mye bedre enn den engelske buldoggen, men eksem/allergi kan visst forekomme. Oppdretteren snakket også om at unge hunder lett kan få brist i beinet om de hopper fra sofaen ofte, men slik er det vel med større hunder enn de små rasene. DOTB høres ganske frisk ut i forhold til andre rasene jeg har sett på til nå, og virker ganske rolige innendørs. De lever også til å bli over 10 år.
  14. Jeg søker ikke en hund som kan stilles ut og slikt, har ikke noe særlig interesse for det. Jeg søker bare et nytt familiemedlem med pels
  15. Ja alle raser har jo problemer, men dorsetten er friskere enn den engelske bulldoggen ihvertfall. Vet du hvilke problemer den kan få? Har hørt at de hvite hundene kan lettere få eksem/kreft...
×
×
  • Opprett ny...