Gå til innhold
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  542
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Th3a

 1. Akkurat nå - november

  Jadda, der kom første løpetiden på hunden som skal stilles neste helg.
 2. Dogs4All 2018

  12 greyhounds på fredagen, 13 på søndagen. Spent på hvem som dukker opp... Har klart å gjette meg til ca 10 av dem. Hvor ser du hvor mange juniorer som er påmeldt?
 3. Dalmatineren Vizla

  Så nydelig!
 4. Dogs4All 2018

  Meldte på fredag også jeg... Farvel penger.
 5. Valpegjengen 2018

  5 mnd gjør ingenting! Kaller greyhounden min på 16 mnd valp jeg.
 6. Dogs4All 2018

  Jakter juniortittel og håper på cert. Følelsen er helt annerledes når egen hund skal i ringen, biter negler allerede jeg!
 7. Dogs4All 2018

  Jeg! Kommer både lørdag og søndag, Esther stilles på søndag av oppdretter. Nervøs og spent!
 8. Valpegjengen 2018

  Herregud noe så vakkert! Masse lykke til, håper du spammer oss med valpebilder!
 9. Utstilling

  Veteran er etter championklasse, altså helt tilslutt.
 10. Akkurat nå, oktober 2018

  Kjenner følelsen. I hele juli og starten av august gikk vi langturen klokken 8/9 på morgningen for å slippe unna verste varmen, og da ble unghunden helt rabiat da jeg etterhvert begynte å drøye langturen til 13/14 på ettermiddagen. Det går heldigvis over! Selv om noen sko og hårklyper ikke overlevde hennes kjedsomhet...
 11. Akkurat nå, oktober 2018

  Er kvalmt forelsket i min egen hund, så da må dere få se henne også
 12. Instagram! ?

  Greyhound- og turspam, litt annet en sjelden gang hvert skuddår https://www.instagram.com/indrebo/
 13. Akkurat nå, oktober 2018

  Idag var en helt fantastisk høstdag, høsten er uten tvil den vakreste årstiden! Kanskje tidlig vinter også...
 14. Jeg synes det er ideelt med en 3-4 år mellom. Blir det for stor aldersforskjell derimot kan det bikke over i at den unge blir for mye for den gamle og at man må tilrettelegge/ta mye hensyn.
 15. Jeg ser helt klart at min golden foretrekker å være enebarn med full oppmerksomhet fra oss mennesker. Hun vil være i fred inne og ignorerer alle hunder som kommer på besøk etter kort tid. Ute er det lek og moro. Esther respekterer heldigvis Nemi sitt ønske om å ligge i fred inne. Så klart - har man to hunder som har super kjemi og som sover sammen, leker sammen, spiser sammen, da ville det vært stusslig om de ble alene. Min stesøster har en mops og en fransk bulldog og de virkelig elsker hverandre. Aldri fra hverandre et sekund, verken ute eller inne! Veldig koselig å se på. Ang. flokk, min greyhound har vokst opp i flokk på 16 hunder i ett år nå, og tok overgangen fra flokk på landet til leilighet i travelt nabolag med kun en hund kjempefint! Jeg tror hun trives godt med å få mer oppmerksomhet, hun virkelig "blomstrer" her.
 16. Jeg har en gammel mellomstor hund og en ung stor hund med veeeeldig forskjellige behov... Fordeler: Jeg synes det er gøy å ha to hunder. Ulemper: Alt er mye dyrere! Mye mer mat, utstyr, forsikring med to hunder. Vanskeligere å få pass til dem, de færreste vil passe begge to sammen så er avhengig av to hundepassere. Jeg må passe på dem på tur, for den unge er brutal med gamla så sistnevnte har blitt båndhund på tur så jeg kan beskytte henne mot 35kg galskap. Klønete å frakte begge med bil samtidig. Merker stor forskjell på mer pels og sand som de drar med inn!
 17. Akkurat nå, september 2018

  Kjøpte ulldekken til Esther igår fra HouseofDogs, nå gleder jeg meg til minusgrader og skiturer så hun kan bruke det. Hun er jo sååå søt!
 18. Akkurat nå, september 2018

  Du vet det regner heftig når greyhounden legger seg ned under en busk for å slippe å bli mer våt. Ingen av hundene ville tisse, så vi bare forta oss inn igjen...
 19. Den store navnetråden

  Bare å legge til i listen! Jeg er ikke gjerrig på navn, flere av navnene jeg nevnte har jeg selv plukket opp fra andre hundeeiere fra internett eller i rasemiljøet.
 20. Den store navnetråden

  Åh, jeg elsker å diskutere navn. Over årene har jeg blitt veldig glad i menneskenavn på hunder. Da jeg skulle få ny hund tenkte jeg lenge over navn og syntes det var kjempevanskelig. Var hekta på Naomi en stund, men det er jo klin likt Nemi jeg har fra før. Fant så Esther som jeg falt pladask for, og det heter hunden min nå. Passer godt med familien hennes ettersom moren heter Harriet (digger navnet!) og bestefar heter George. Jeg liker også godt Elsa, Ava og Agathe. Martha (reservert av min venninne), Hedvig og Hermine er også kult. Nå er jeg totalt tispemenneske og det kommer ingen hannhund inn hos meg, men jeg synes det er så mye kule navn som kan brukes på hannhunder. Heike er en storfavoritt (lenge leve isfolket). Videre liker jeg både Georg, Gustav, Alfred/Alfie, Imre og Henry. (Edit: Og så klart Sam/Samwise fra Ringenes Herre).
 21. Din studenthverdag med hund

  Jeg er heltidsstudent ved UiO og synes det er fantastisk å ha hund som student! Jeg har ordnet timeplanen så hundene er alene hjemme 4-6 timer 4-5 ganger i uken, skikkelig luksus for samvittigheten min! Men - som student og hundeeier må du ofre visse ting. For eks. foregår alt av lesing hjemme. Jeg kan heller ikke bli med ut etter forelesninger eller dra på fester i hverdagen (jeg fester uansett ikke, så det går fint haha). Sosiale aktiviteter begrenser seg til dager jeg har fri fra jobb og skole, med mindre det sosiale skjer hjemme hos meg eller hundene kan bli med på det.
 22. Akkurat nå, september 2018

  Dro like gjerne inn til dyrlegen og tok røntgen vi... Og fant INGENTING. Mesteparten av klypen var jo av plast, så den hadde ikke syntes uansett, men en bit av den var jo av metall. Merkelig... Jaja, vi får håpe det har gått gjennom uten at jeg har merket det. Jeg vet ikke hvordan de klarte det, men de fikk bikkja på rygg på undersøkelsesbordet uten sovemiddel og fikk tatt røntgen mens hun lå helt stille. Praktisk!
 23. Akkurat nå, september 2018

  Tar en telefon til dem idag, takk!
 24. Akkurat nå, september 2018

  Esther spiste en hårklype mandag morgen, og den har enda ikke kommet ut såvidt jeg vet (inspiserer avføringen hennes nøye... )! Spiser normalt og er i topp form, men jeg blir jo bare mer og mer bekymret... Dumme hund, fra nå av så skal alt av små gjenstander i huset ryddes bort!
 25. Nå har jeg to VELDIG forskjellige hunder med helt forskjellige preferanser på tur og lengde. Goldentispa mi liker like godt å få tusle i nabolaget og rulle litt i gress som å få seg noen oppdagelsesturer i skogen, men har ikke noe behov for å løpe og herje lenger. Kanskje en liten raptus på en gressplen eller i lyng, men ellers trasker hun med snuta i bakken. Greyhounden derimot er SYKT aktiv og maur i rumpa (15 mnd...)! Hun må løpe, og etter jeg fikk henne i hus så går jeg 1-2 timer tur ca. hver dag hvor hun får være løs i skogen. Til tross for at mine hunder er så forskjellig synes jeg at alle hunder bør få være ute av døren (og tomten) en god stund hver dag og at det faktisk skjer noe spennende mens de er ute i form av lek, løping, utforske, lydighet osv.
×