Gå til innhold
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  531
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Th3a

 1. Akkurat nå, september 2018

  Du vet det regner heftig når greyhounden legger seg ned under en busk for å slippe å bli mer våt. Ingen av hundene ville tisse, så vi bare forta oss inn igjen...
 2. Den store navnetråden

  Bare å legge til i listen! Jeg er ikke gjerrig på navn, flere av navnene jeg nevnte har jeg selv plukket opp fra andre hundeeiere fra internett eller i rasemiljøet.
 3. Den store navnetråden

  Åh, jeg elsker å diskutere navn. Over årene har jeg blitt veldig glad i menneskenavn på hunder. Da jeg skulle få ny hund tenkte jeg lenge over navn og syntes det var kjempevanskelig. Var hekta på Naomi en stund, men det er jo klin likt Nemi jeg har fra før. Fant så Esther som jeg falt pladask for, og det heter hunden min nå. Passer godt med familien hennes ettersom moren heter Harriet (digger navnet!) og bestefar heter George. Jeg liker også godt Elsa, Ava og Agathe. Martha (reservert av min venninne), Hedvig og Hermine er også kult. Nå er jeg totalt tispemenneske og det kommer ingen hannhund inn hos meg, men jeg synes det er så mye kule navn som kan brukes på hannhunder. Heike er en storfavoritt (lenge leve isfolket). Videre liker jeg både Georg, Gustav, Alfred/Alfie, Imre og Henry. (Edit: Og så klart Sam/Samwise fra Ringenes Herre).
 4. Din studenthverdag med hund

  Jeg er heltidsstudent ved UiO og synes det er fantastisk å ha hund som student! Jeg har ordnet timeplanen så hundene er alene hjemme 4-6 timer 4-5 ganger i uken, skikkelig luksus for samvittigheten min! Men - som student og hundeeier må du ofre visse ting. For eks. foregår alt av lesing hjemme. Jeg kan heller ikke bli med ut etter forelesninger eller dra på fester i hverdagen (jeg fester uansett ikke, så det går fint haha). Sosiale aktiviteter begrenser seg til dager jeg har fri fra jobb og skole, med mindre det sosiale skjer hjemme hos meg eller hundene kan bli med på det.
 5. Akkurat nå, september 2018

  Dro like gjerne inn til dyrlegen og tok røntgen vi... Og fant INGENTING. Mesteparten av klypen var jo av plast, så den hadde ikke syntes uansett, men en bit av den var jo av metall. Merkelig... Jaja, vi får håpe det har gått gjennom uten at jeg har merket det. Jeg vet ikke hvordan de klarte det, men de fikk bikkja på rygg på undersøkelsesbordet uten sovemiddel og fikk tatt røntgen mens hun lå helt stille. Praktisk!
 6. Akkurat nå, september 2018

  Tar en telefon til dem idag, takk!
 7. Akkurat nå, september 2018

  Esther spiste en hårklype mandag morgen, og den har enda ikke kommet ut såvidt jeg vet (inspiserer avføringen hennes nøye... )! Spiser normalt og er i topp form, men jeg blir jo bare mer og mer bekymret... Dumme hund, fra nå av så skal alt av små gjenstander i huset ryddes bort!
 8. Nå har jeg to VELDIG forskjellige hunder med helt forskjellige preferanser på tur og lengde. Goldentispa mi liker like godt å få tusle i nabolaget og rulle litt i gress som å få seg noen oppdagelsesturer i skogen, men har ikke noe behov for å løpe og herje lenger. Kanskje en liten raptus på en gressplen eller i lyng, men ellers trasker hun med snuta i bakken. Greyhounden derimot er SYKT aktiv og maur i rumpa (15 mnd...)! Hun må løpe, og etter jeg fikk henne i hus så går jeg 1-2 timer tur ca. hver dag hvor hun får være løs i skogen. Til tross for at mine hunder er så forskjellig synes jeg at alle hunder bør få være ute av døren (og tomten) en god stund hver dag og at det faktisk skjer noe spennende mens de er ute i form av lek, løping, utforske, lydighet osv.
 9. Annen hunderase enn den du har.

  Whippet eller saluki
 10. Hundeforsikring/Dyreforsikring

  Har begge mine forsikret i Tryg, betaler 879 kr ca tilsammen. Greyhounden er dyrest. Begge er forsikret for 50 000 kr, og 1500 i egenandel tror jeg. Aldri hatt noe problem med utbetaling av forsikring. Eneste minuset er at de ikke har direkteoppgjør, så jeg har en sparekonto med høy sum som benyttes ved betaling, så får jeg heller tilbake pengene få dager etterpå.
 11. Påmelding hundesonens snap

  Jeg tar snappen imorgen (27/08) siden ingen andre har gjort krav på den! Litt for å holde liv i den (også elsker jeg jo å ta bilde/video av hundene mine... ), jeg synes jo det er så gøy når dere andre har snappen og viser meg hverdagen deres
 12. Herregud for en forferdelig opplevelse, jeg hadde definitivt anmeldt! Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde sluppet hundene mine eller ikke om jeg kom opp i samme situasjon. Gamlemor her hadde nok bare løpt inn i meg/mellom beina mine for å skjerme seg som hun alltid gjør hvis noen hunder blir for mye, men greyhounden hadde nok løpt vekk for å redde seg selv. I løpet av mine åtte år som hundeeier har jeg aldri opplevd at mine hunder blir angrepet av løse hunder, bank i bordet.
 13. Akkurat nå august 2018

  To timer tur med løse hunder i skog, langs vann og gjennom jorder. Kan det bli bedre? Endelig slutt på båndtvangen her!
 14. Akkurat nå august 2018

  Altså, det går jo ikke an å ha mynde uten at de løper på seg sår på bakbeina. Ser ut som at hun har vært i krigen jo...
 15. idbrikker.no

  Bestilte fra dem for to mnd siden ca. Det tok mye lenger tid enn de reklamerte for, men det kom tilslutt og stod til forventningene!
 16. Har bodd med golden i 3. etasje i leilighet i 8 år uten problemer. Synes generelt det er en svært tilpasningsdyktig rase!
 17. Built For Speed`s første kull!

  Søte som sukker! Spent på hvem av dem dere beholder!
 18. Student 2017-2018

  Endelig søkt fag, og forhåpentligvis kommer jeg inn på de emnene jeg har søkt på, og får den timeplanen jeg helst vil ha. Jeg misset jo første søkeperiode av ren latskap, så nå havner jeg i andre rekker og det dreper nervene mine!
 19. Myndenerding

  Herregud for en forskjell! Artig gjort av dommeren å sette opp to så forskjellige.
 20. Akkurat nå august 2018

  Jeg har for første gang i mitt liv sett en hjortelusflue og FYSJ SÅ EKKEL DEN VAR...
 21. Akkurat nå august 2018

  Herregud hvor ble juli av? Jeg som trodde det var lenge igjen til skolestart...
 22. Akkurat nå, juli 2018

  Akkurat noe slikt jeg så for meg! Det må jeg prøve, takk
 23. Akkurat nå, juli 2018

  Noen som kjenner til smakstilsetning i pulverform til hundemat? Da jeg hadde ilder for herrens år siden fikk jeg kjøpt kyllingkrydder til ilder som man tilsatte oppbløtt mat med, det gikk ned på høykant.
 24. Akkurat nå, juli 2018

  Du vet du har mynde når blod på beina er et normalt syn etter en skikkelig løperunde i ulendt terreng. Hun kutta seg igjen, hvordan klarer hun det?
 25. Nå er det åtte år siden jeg hadde valp, men jeg husker spesielt innkalling og håndtering la jeg mye vekt på i starten. Jeg pelte på henne overalt, føtter, ører, øyne, tenner, hale osv. Idag kan hvem som helst, inkludert veterinærer, gjøre som de vil med henne uten protester. Edit: Og så klart sosialisering og miljøtrening.
×