Gå til innhold
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  518
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Th3a

 1. Kasko, Lupin og Hottie

  Så koselig å lese, gratulerer med nytt familiemedlem! Ser ut som at hun har funnet seg godt til rette allerede.
 2. Akkurat nå, juli 2018

  Meldt nesten 30 grader resten av uken og hele neste uke også... Dette går ikke lenger, hundene kjeder seg ihjel hele dagen ettersom trimmen blir på morgningen før kl 09 eller kvelden etter kl 22... Jeg gleder meg til høsten!
 3. Ønsker tips til mellomstor rase som hund nr 2

  Jeg tenkte mellompuddel, eneste minuset er pelsstell (kan barberes kort) og kanskje lyd?
 4. Akkurat nå, juli 2018

  Varmt vær og unghund som kjeder seg er en morsom kombo... En pappeske og en dorull er makulert og alle joggeskoene mine i huset er samlet oppi hundesenga. Har levd med en så rolig Nemi i så mange år at dette bare er gøy! (Enn så lenge... )
 5. Saluki

  @Tøfflus
 6. Valpegjengen 2018

  Hun er såvidt 13 mnd gammel, og siden hun har vært planlagt såpass lenge så sniker jeg meg inn i valpegjengen med henne selv om hun er født ifjor. Oppdretter beholder to søstre til de er ca et år, og da bestemmer han seg for hvem han beholder. Veldig artig at jeg fikk Esther, ettersom det er navnet jeg foreslo til oppdretter og som han ga henne 3 mnd gammel.
 7. Valpegjengen 2018

  Fordi jeg er lat og dårlig til å ta bilder haha.. Edit: Lite flatterende bilde av henne ser jeg nå, hun har ikke bollemage og hengebuk, jeg lover! Riktig så søt er hun.
 8. Valpegjengen 2018

  Hatt vesla i hus i to dager nå, og skjønner at hun her risikerer å bli en skikkelig mammadalt. Sitter som en klegg på meg hele tiden. Spisinga er litt så som så, men regner med at den tar seg opp. Hun har hatt konkurranse fra sin søster helt til nå, så da blir det mye forvirring når hun kommer til nytt hus med nye folk, ingen søster som tar maten og litt andre fôringsrutiner.
 9. Valpegjengen 2018

  Greyhound - - - Snuppelure har vært i hus i to timer nå. Fortsatt endel pesing og litt uro, men det er som forventet. Noen dager med ro og tilvenning, så tror jeg det kommer til å gå kjempefint! For øyeblikket ligger hun i stolen og følger med på oss i stua.
 10. Valpegjengen 2018

  Henter jenta mi imorgen! Herregud, dette har jeg drømt om i 5 år og planlagt i 15 mnd. Må ta med meg lommetørkle imorgen for å tørke tårer tror jeg...
 11. Built For Speed`s første kull!

  Gratulerer! Gleder meg til valpespam om kort tid
 12. Hvordan definerer du størrelse på hund?

  Kombinasjon av høyde og vekt. Jeg synes en staff virker større enn en whippet.
 13. What The Fluff

  Jeg tror neppe hunder får traumer av at eieren forsvinner bak et teppe en gang eller to. Uskyldig moro.
 14. Valpegjengen 2018

  Neida, hun har flyttet et annet sted såvidt jeg vet. Min er fra Espen.
 15. Valpegjengen 2018

  Greyhound, 12 mnd gammel. Så en "stor valp", men sniker meg fortsatt inn i valpegjengen 2018.
 16. Valpegjengen 2018

  Tre uker til jeg henter jentungen min. Gleder meg helt vilt!
 17. Student 2017-2018

  Gjett hvem som glemte fristen for å søke emner 7 juni... Altså man kan jo søke igjen fra og med 13 juni, men da er det jo rangeringspoeng OG jeg får ikke vite timeplanen eller om jeg engang kommer inn på emnet før 20 august. Rimelig irritert på meg selv ja.
 18. Råfôring - hvorfor?

  Synes også min fikk bedre pels og holdt vekta bedre når hun ble råfôret. Da fryseren tok natta for et halvt år siden og jeg måtte gå over på tørrfôr så jeg raskt at tennene hennes også ble dårligere enn de var da hun ble råfôret. Edit: Og så klart mindre, fastere avføring og mye bedre matlyst.
 19. Forelderside på wordpress

  Da har jeg ikke tilgang av administrator nei, jeg får sende henne en mail! Tusen takk, deilig å finne grunnen til at det ikke gikk. Holdt på å gå bananas igår jeg...
 20. Hjelp! Jeg har lagt til en ny side i wordpress og ordnet så den ligger under riktig "forelder", men når jeg publiserer og går inn på hjemmesiden så finner jeg ikke igjen siden enda jeg holder pilen over foreldersiden. Det er ingen forskjell på den nye siden og de andre sidene, men den nye vises ikke enda den står som publisert. Noen som vet?
 21. Forelderside på wordpress

  Huh, hvor er det? Finner ikke menyen, ser kun dette;
 22. Akkurat nå Mai 2018

  Jeg HATER Wordpress. Blir helt KOKOS når ting ikke funker. Også glemte jeg PC-laderen igjen på UiO... Håper SV-info har fått den inn, ellers må jeg kjøpe ny asap.
 23. Lengde på hundenes klør

  Jeg elsker korte klør, det er så pleasure å se på! Klipper klørne på min hund og bekjente sine hunder jevnlig. Jeg klipper aldri så langt inn at det blir vondt for hunden, men jeg liker å klippe og file nøye når jeg først er i gang.
 24. Hva er drømmehuset ditt?

  Min drøm er å bygge mitt eget hus! Men dette er noe lignende som det jeg kan tenke meg; Og så klart en stor hage med høyt gjerde rundt så hundene kan nyte varme dager ute uten at jeg trenger å være redd for at de kommer seg over gjerde! Jeg liker at det er delvis åpen løsning, men du kan ikke se kjøleskapet fra sofaen, hvis dere skjønner? Jeg liker at spisestue/kjøkken ligger i egen del av huset fra stuen. Digger vaskerom fra entreen, der ville jeg hatt en åpen dusj-løsning så det ville vært enkelt å bade store hunder etter tur. Soverom til voksne i første etasje er genialt, mens andre etasje er det soverom og egen tvstue + bad til eventuelle store barn (planlegger 25 år inn i tid jeg). Geniale med entreen er at det er lett å sette opp for eks. doble glassdører, så dersom man ønsker at hund/valp ikke skal ha tilgang til hele huset når de er alene så kan de være i entreen og kanskje soverom! Badstuen oppe hadde jeg ikke trengt dog... Har stjålet planløsning og bilder fra finn, synes generelt boligen er knallfin. Eneste er at jeg ville hatt huset mer øde, og ikke midt i nabolaget slik det er i virkeligheten. Og nå lengter jeg til sommer og grønne plener...
 25. Jeg lo ikke for å si det sånn...
×