Gå til innhold
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Innholdsteller

  551
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Alt skrevet av Th3a

 1. Th3a

  Akkurat nå - februar

  I hele dag har jeg vært hundepasser for følgende hunder; schæfergutt på 11 mnd fra brukslinjer, jack russell-gutt på 3 år, mopsejente på 2 år, frallejente på 3 år i tillegg til mine egne jenter, golden og greyhound på snart 9 og halvannet år. Dagens trening har vært RO.
 2. Th3a

  Mål 2019

  Mål for 2019 må bli; Få lappen Få siste certet og championat på Esther Prøve LC med henne
 3. Th3a

  Akkurat nå, Januar 2019

  Årets første skitur unnagjort med pinnedyret. Etter en måned med lungebetennelse er det deilig å se formen hennes komme tilbake.
 4. Th3a

  Sår på halen til besvær!

  Herregud, så uheldig du har vært! Ikke moro å høre i det hele tatt, fortsatt god bedring til Nitro. Håper du slipper mer komplikasjoner nå!
 5. Th3a

  Kasko, Lupin og Emmy

  Dette var utrolig trist å lese, Raksha... Stor klem.
 6. Th3a

  Sår på halen til besvær!

  God bedring til Nitro! Espen advarte meg om det da jeg hentet Esther - halesår på greyhounds fører dessverre ofte til amputasjon.
 7. Th3a

  Akkurat nå- desember

  Kennelhosten har utviklet seg, og etter akutt pustevansker og feber i kveld ble hjertebarnet innlagt på dyresykehuset med mistanke om lungebetennelse.
 8. Th3a

  Akkurat nå- desember

  Her er den ene hunden på smertestillende i en måned med aktivitetsforbud og den andre ligger med kennelhoste. Hurra... Jeg har med andre ord ingen hund å gå tur med, så jeg kan lese til eksamen med god samvittighet.
 9. Th3a

  Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Etter fem måneder med hardt arbeid har jeg endelig en hund som spiser maten sin og som faktisk synes det er gøy å få servert mat. Matvegring er fryktelig slitsomt for eiere, og det er ikke morsomt å ha en hund som synes frokost og middag er de fæleste tidene på dagen. Jeg regelrett gruet meg til å gi henne mat hver dag,. Om det hjelper deg er vanskelig å si, men kan skrive litt hva jeg har gjort for å øke apetitten. Først og fremst stod det aldri mat framme. Jeg begrenset til og med godbiter og tyggebein, det ble isåfall gitt etter hun hadde spist. Jeg fôret med akkurat tolv timers mellomrom for å sørge for at hun var så sulten som mulig. Dersom hun såvidt luktet og sleiket på maten sin kunne jeg sulte henne et halvannet døgn, for så å gi litt mat for å trigge magesekken, et tips jeg fikk i rasemiljøet som funket når det var helt ekstrem spisevegring. Deretter bygget jeg opp mengden igjen. Jeg sørget alltid for at hun hadde gått en lang tur og fått hvile etter frokost og middag for å få opp apetitten. Jeg var helt ekstrem på rutiner, aktivitet og måltider ble gitt til samme tid hver eneste dag, dersom hun fikk mat før eller senere tiden så var hun ikke interessert. Jeg satt med henne hvert eneste måltid, roste henne lavt når hun viste interesse og spiste maten uten at jeg overdrev så jeg distraherte henne. Dersom hun begynte å gå rundt eller legge seg fjernet jeg maten etter 10 minutter. I tillegg utforsket jeg mye hvordan hun likte å få vommen servert. Noen hunder liker fryst vom, andre liker tint. Jeg har kommet frem til at hun liker vommen tint med kokende vann på, rørt godt så det blir grøt. Det gjør at det lukter sterkere, og kan kanskje være mer appetittvekkende? Hun får med andre ord varmmat hver eneste dag, haha...
 10. Th3a

  Akkurat nå - november

  Uff, har inntrykk av at flere greyhounds (kanskje spesielt tispene) er nådeløse om de får sjansen, spesielt på de svake. God bedring til Nitro!
 11. Har du bilde av det? Eventuelt kunne jeg fjernet stoppen hvis det er mulig!
 12. Skulle tro det var lett å finne, men den gang ei. Jeg ser etter et svart (eller beige), tynt utstillingsbånd i nylon og helstrup uten stopp som ikke er over 120 cm langt. Noen som vet? Jeg har lett på hele internett OG hundemessa i helgen. Hjeeeeelp!
 13. Th3a

  Dogs4All 2018

  Nordisk juniorvinner 2018, alene i sin klasse... Men enda artigere er at hun ble 3. beste tispe, slo flere andre championtisper. Hun er to kg for tjukk og har løpetid med hengepupper, så var redd hun ikke skulle få excellent engang... Hun stilles igjen imorgen på norsk vinner. (Så til alle som har sett eller kommer til å se en feit, hvit greyhound i helgen... Jeg ble LITT ivrig med matingen. Hun skal ikke se sånn ut assa. )
 14. Th3a

  Første bad

  Samme her - minst mulig dill. De første gangene så sørger jeg for at det varer så kort som mulig, kanskje bare noen minutter, og så masse belønning og kos etterpå.
 15. Th3a

  Akkurat nå - november

  Jadda, der kom første løpetiden på hunden som skal stilles neste helg.
 16. Th3a

  Dogs4All 2018

  12 greyhounds på fredagen, 13 på søndagen. Spent på hvem som dukker opp... Har klart å gjette meg til ca 10 av dem. Hvor ser du hvor mange juniorer som er påmeldt?
 17. Th3a

  Dalmatineren Vizla

  Så nydelig!
 18. Th3a

  Dogs4All 2018

  Meldte på fredag også jeg... Farvel penger.
 19. Th3a

  Valpegjengen 2018

  5 mnd gjør ingenting! Kaller greyhounden min på 16 mnd valp jeg.
 20. Th3a

  Dogs4All 2018

  Jakter juniortittel og håper på cert. Følelsen er helt annerledes når egen hund skal i ringen, biter negler allerede jeg!
 21. Th3a

  Dogs4All 2018

  Jeg! Kommer både lørdag og søndag, Esther stilles på søndag av oppdretter. Nervøs og spent!
 22. Th3a

  Valpegjengen 2018

  Herregud noe så vakkert! Masse lykke til, håper du spammer oss med valpebilder!
 23. Th3a

  Utstilling

  Veteran er etter championklasse, altså helt tilslutt.
 24. Th3a

  Akkurat nå, oktober 2018

  Kjenner følelsen. I hele juli og starten av august gikk vi langturen klokken 8/9 på morgningen for å slippe unna verste varmen, og da ble unghunden helt rabiat da jeg etterhvert begynte å drøye langturen til 13/14 på ettermiddagen. Det går heldigvis over! Selv om noen sko og hårklyper ikke overlevde hennes kjedsomhet...
 25. Th3a

  Akkurat nå, oktober 2018

  Er kvalmt forelsket i min egen hund, så da må dere få se henne også
×