Jump to content
Hundesonen.no

MikroMidas

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MikroMidas

 1. MikroMidas

  valp på 12 uker

  Jeg faster aldri hunden hvis den bare er litt løs i magen ved en bæsjing. Min eldste kan ha litt sånn stressbæsj, altså at hvis hun er stresset eller har opplevd stressede situasjoner, så påvirker det magen hennes, og det som kommer ut er gjerne mye og relativt bløtt. Ved neste bæsjing er alt normalt igjen. Men klart - er det bløtt over flere bæsjinger, hun er rastløs, vil ut, og er generelt utilpass, faster jeg et døgn.
 2. MikroMidas

  Flere hunder samtidig

  Ja, en presentasjon, ja. Er vel ikke så mye å si, tror jeg. Hehe Har en leonbergertispe på 3 år som jeg er aktiv med i rallylydighet og vanntrening, og utstilling. Hun ble forøvrig champion i helga! Podengoen Midas kom i hus for en uke siden, så vi er veldig ferske sammen. En aktiv, kjapp og smart liten fyr. Finner roen fint inne, men har veldig anlegg for å bli en diltehund Ellers vet jeg ikke helt hva mer jeg skal skrive, er nå bare å spørre om noen lurer på noe
 3. MikroMidas

  Flere hunder samtidig

  Bor i leilighet på drøye 80 kvadrat, med en leonberger og en podego. Minsten har bare bodd her en uke (12 uker gammel). Foreløpig går det greit med to, men siden småen er valp trenger han jo tettere oppfølging og sånn. Må ut oftere, og tar ikke med eldste bare for at småen skal ut og gjøre fra seg. Ulempen med å bo i blokk og ha valp, er at vi må kle på oss og ned trappene før vi får gjort noe. Sa til samboeren min i dag at neste valp skal ikke i hus før vi bor et sted med hage der det bare er å åpne døra når dyra er tissetrengte Her i huset er det jeg som tar meg av hundetrening - jeg flyr ut med valpen når han må på do, jeg trener lydighet (rally) og jeg har hovedansvaret. Samboer er imidlertid veldig grei, han elsker hundene, og går mer enn gjerne gode turer, og lufter selvfølgelig valpen hvis jeg ikke har anledning eller ikke er hjemme. Samtidig kan jeg strengt tatt ikke uttale meg så veldig om hvordan det er med to stykker enda, alt blir litt annerledes når man har valp. Ser frem til at han blir eldre så jeg kan trimme de sammen. Å gå med en løve på 60 kg og en pongobongo på 5-6 blir ingen problemer. Er mer utfordrende når jeg låner meg en løve eller to ekstra for å ha med på tur, da har jeg plutselig 100-150 kg med hund i hendene
 4. MikroMidas

  Valpegjengen 2014!

  Øra er helt fantastiske De skal jo stå rett opp på sikt, men jeg syns han er ganske nusselig med rosenører og
 5. MikroMidas

  Valpegjengen 2014!

  Det hadde vært supert for knøttet å treffe litt flere hunder enn bare leonbergere
 6. MikroMidas

  Valper i Bergen!

  Hei! Har valp, 12 uker, drøye 3 kg tung. På utkikk etter snille voksne hunder, og snille valper å treffe Vi bor i Åsane, men er mobile.
 7. MikroMidas

  Valpegjengen 2014!

  Bilder skal dere få! Her er et par av Midas (oppkalt etter MikroMidas, skurken i Andeby). Også et par av fine jenta som ble NUCH i helgen!
 8. MikroMidas

  Valpegjengen 2014!

  Hei! Ny forumbruker her på sonen, aktiv (eller kanskje mest aktiv tidligere) på Canis. Har en leonbergertispe på tre år, og for en uke siden flytta Midas inn til oss. Han er en tre måneder gammel podengo portugues liten strihår. Er det noen som har enten snille, voksne hunder eller valper på ca samme størrelse (sånn 3-ish kg) som har lyst til å treffes? Vi bor i Bergen :-)
×