Gå til innhold
Hundesonen.no

AnitaW

Medlemmer
  • Innholdsteller

    799
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AnitaW

  1. World, hold on, Bob Sinclar, akkurat nå i disse dager...
  2. Det skulle jeg gjerne ha prøvd, men som sagt, jeg er altfor skjelven på henda til å greie å "holde" på objektet. Det er nok derfor jeg foretrekker å ta bilder litt skrått forfra, så forsvinner det ikke så fort. Og med kort lukkertid. Det er ytterst sjelden jeg får til noe bra fra siden, må jeg innrømme. Jeg syns ofte sånne bilder er litt slitsomme å se på også, så det er vel kanskje derfor jeg ikke har trent på det? Men det er vel kanskje greit å prøve på nye vinkler innimellom, man holder seg vel ofte til det man "kan" Prøve neste gang jeg skal ut.. Det er forøvrig trening både lørdager og søndager på Gardermoen framover om du ville knipse litt, PO
  3. Tusen takk PO, nå er du altfor snill Jeg er så skjelven på henda at jeg MÅ ha rask lukker. Ikke har jeg fancy kamera akkurat, og ikke har jeg lyssterkt objektiv (det jeg stort sett bruker til actionbildene), så jeg bruker så og si alltid laveste f-tall (4). I tillegg blir bildene kornete når jeg må bruke høyere ISO enn 400. Mao jeg har noe flaks Jeg har blitt litt flinkere til å tørre og bruke høy ISO, men liker ikke resultatet når det gjelder detaljene. Ikke har jeg annet enn det enkle redigeringsprogrammet til Windows som var med maskinen, så jeg prøver å få tatt best mulig bilder i utgangspunktet. Det er en treningssak å følge objektet, å treffe fokus akkurat der man vil ha det. Og er man riktig så heldig så vil kamera ta bilde akkurat når man trykker på utløserknappen Panorere? Hva er defforno?
  4. Skal, skal ikke? Hmmm.. Kanskje prøve terven i champklassen?
  5. Disse to da, haha Hehe, oppdretter til malleballe... Flotte bilder!
  6. En veldig behagelig dommer. Ganske streng, men rettferdig.
  7. Så siden det er så mange uvitende mennesker rundt omkring i verden, så bør vi legge lista for kongefamilien litt lavt?
  8. Jeg tror det er flere aspekter som gjør at folk blir harme rundt denne saken. For det første er det kongelige vi snakker om. Hvertfall jeg forventer at de skal gå foran som gode forbilder. Og å støtte en valpefabrikk som spyr ut diverse varianter av doodler og i tillegg kommer med falske lovnader, er totalt forkastelig. De gir DHH skremmende "god" PR både ved å skaffe seg hund derfra - OG til og med være så hjelpsom å stå til tjeneste når det gjelder videre produksjon. Ingen her støtter storproduksjon av renrasede hunder, for meg er det heller ikke blandinger jeg fyrer meg mest opp for. Det ligger i moralen hos de som vi liksom skal ha tillit til. Jeg tror neppe noen av oss aktive (og seriøse ) blir spesielt påvirket av dette, men det finnes mange søte og naive som lett lar seg påvirke til å tro at det Kongehuset gjør er saliggjørende og helt riktig...
  9. I det minste syns jeg vi som betaler for det kongelige gildet skal kunne forvente en moral over det de har vist.
  10. Jeg er ganske laidback til det meste, men detta ble jeg faktisk provosert av. At Kongehuset støtter og gir valpefabrikken DHH pr er helt forkastelig. Kongelig velsignelse liksom!
  11. Det må være da "schtøgge" malleballe fikk CERT 9 mnd. gammel. Og like minnerikt, med veldig sinna belgerpublikum, var det da han fikk sitt andre CERT Like minnerike er de tre CERT'ene, og championatet, på den både "stygge og ekle" terven Taifa Og siden vi sjelden er i utstillingsringen, kan ikke vi rope hurra for mer..
  12. Er hun registrert som dverg, og det ikke er noe tvil om at hun er det i forhold til standarden, så trenger du ikke gjøre noen målinger. I tvilstilfeller gjøres målinger så hunden stiller, og blir registrert, i riktig klasse.
  13. Røtter vil senke ph, ikke øke. Har du levendefødende som vil ha høy ph, kan ancistrus leve fint med det, men den MÅ ha rot å gnage på for fordøyelsen. En liten og kul rot hvor den kan gnage og bo, setter den nok veldig pris på. Hvilke verdier i vannet har du målt og hva var de?
  14. Aner ikke hvordan det fungerer med rasbora og tetra. Jeg har mine 10 brigittae i 30 liter, tror det ville være langt kulere å ha 20 til. De er jo så himla små
  15. Han har veldig bra kvalitet på både fisk og skalldyr, og så har han levende fram-garanti. Nanofisk alà Rasbora brigittae er en supersøt liten fisk, passer veldig bra sammen med reker..
  16. AnitaW

    Blod!

    Det går nok fint. Det skal jo ikke spises, så...
  17. Jammen, nå har den tatt til vett og er på vei inn i de dype skoger retning øst. Er visstnok observert 1 km borti her, og her begynner det å bli øde og ikke er det asfalt heller.. Men er neimen ikke sikker på at den er tryggere i ødemarken her blandt krigerske ulvehatere enn langs E6 og toglinjer..
  18. Klippe potepels, ikke for kort, men fjerne tøffler og forme de pent. Ville vel også ha klippet forsiktig litt fjonepels ved ørene. Jeg ville ikke "blåst" opp pelsen. Med tanke på klipping, burde vel det egentlig vært gjort for en uke eller to siden for at det ikke skal se så klippet ut, men bare du er forsiktig og ikke tar for mye kan det jo gå bra.. Lykke til
  19. Uff, stakkars Teddy og eier. Regner med at schäferdama har det helt ****** også, og det håper jeg hun har helt til hun tar ansvar og kontakter eieren til Teddy og ordner opp som best hun bør...
  20. Ser ut som en rødnesereke, de er kjempesøte: http://akvaforum.no/dyr.cfm?id=1108
  21. AnitaW

    Extra & Action

    Både flinke og pene
  22. Det kan umulig være 180 liter, med mindre den er sånn ca 75 cm i høyden.. Men nei, det er ALDRI feil å begynne med et stort akvarium. Det er langt enklere for en nybegynner faktisk. Og mye morsommere for fisken Og så slipper du å gå på akvariumsjakt igjen veldig snart..
  23. Ganske sikker på at det rødfinnetetra/blodfinnetetra: aphyocharax anisitsi
×
×
  • Opprett ny...