JulieS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JulieS

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Berner sennenhund, Shetland Sheepdog

Nylige profilbesøk

503 profilvisninger
 1. Da min ble røntget tidligere i år fikk jeg svar på albuene etter et par dager, men da det var gått over en måned uten at det kom noe svar på hoftene så ringte jeg NKK for å høre. Da viste det seg at bildene av hoftene var av for dårlig kvalitet og visstnok sendt i retur til klinikken. Dette hadde ikke jeg fått beskjed om, og klinikken sa at de ikke kom til å få til bedre bilder på grunn av røntgenbordet deres, så jeg måtte ta nye bilder på en annen klinikk. Fikk riktignok igjen pengene, men litt kjipt når sånne beskjeder ikke blir videreformidlet. Så anbefaler deg å ta en telefon til NKK og høre, håper ikke du er uheldig som meg, men at de bare har vært litt trege.
 2. Jeg har i dag vært hos veterinæren og røntget hofter og albuer på sheltien min. Selv har jeg en god følelse, men syns det hadde vært interessant å se hva andre tenker om disse bildene? Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. Kjenner jeg er heldig som bor såpass nærme fabrikken at jeg får kjøpt ferske blokker. Bruker en sleiv til å legge maten i små bokser og fryser ned.
 4. Min tidligere sheltie var så og si husren allerede da jeg fikk han som 8 uker gammel. Hadde kun få uhell den første tiden. Berneren jeg har nå derimot, var mye senere ute med å bli husren. Jeg tror det har lite å si hvilken rase hunden er.
 5. Det kan være fremmedlegeme. Har opplevd det du beskriver tidligere, og det endte på operasjonsbenken. Jeg vil absolutt råde deg til å kontakte dyrlege. Om det ikke skulle være noe, er det bedre å reise dit en gang for mye enn for lite, i alle fall.