Jump to content
Hundesonen.no

JulieS

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JulieS

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Berner sennenhund, Shetland Sheepdog

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. JulieS

  Hva er din hunds HD-indeks?

  Berneren min har index 108 (far 110, mor 105). Ingen index på sheltien.
 2. JulieS

  Biltemas biabed

  Har hatt to stykk til min berner og de har revnet forholdsvis fort i sømmene, men nå er jo han en stor hund på ca 50 kg. Min har aldri gravd i senga, men han liker å "breie" seg ut. Husker ikke helt sikkert, men de har ikke holdt mange måneder før de gikk i søpla. Har vel kjøpt tre ulike senger/madrasser i etterkant, men de er han ikke spesielt interessert i å ligge på, så han syntes tydeligvis biltema-sengen var komfortabel da, men føles så unødvendig ut å kjøpe flere senger i året. Hmm, jeg får investere i ordentlig biabed kanskje
 3. JulieS

  HD og AD bilder

  Da min ble røntget tidligere i år fikk jeg svar på albuene etter et par dager, men da det var gått over en måned uten at det kom noe svar på hoftene så ringte jeg NKK for å høre. Da viste det seg at bildene av hoftene var av for dårlig kvalitet og visstnok sendt i retur til klinikken. Dette hadde ikke jeg fått beskjed om, og klinikken sa at de ikke kom til å få til bedre bilder på grunn av røntgenbordet deres, så jeg måtte ta nye bilder på en annen klinikk. Fikk riktignok igjen pengene, men litt kjipt når sånne beskjeder ikke blir videreformidlet. Så anbefaler deg å ta en telefon til NKK og høre, håper ikke du er uheldig som meg, men at de bare har vært litt trege.
 4. JulieS

  HD og AD bilder

  Jeg har i dag vært hos veterinæren og røntget hofter og albuer på sheltien min. Selv har jeg en god følelse, men syns det hadde vært interessant å se hva andre tenker om disse bildene? Sent from my iPhone using Tapatalk
 5. JulieS

  Hvordan deler dere 20 kg blokk med vom?

  Kjenner jeg er heldig som bor såpass nærme fabrikken at jeg får kjøpt ferske blokker. Bruker en sleiv til å legge maten i små bokser og fryser ned.
 6. JulieS

  Sheltie husren

  Min tidligere sheltie var så og si husren allerede da jeg fikk han som 8 uker gammel. Hadde kun få uhell den første tiden. Berneren jeg har nå derimot, var mye senere ute med å bli husren. Jeg tror det har lite å si hvilken rase hunden er.
 7. JulieS

  Hjelp! Hyppig oppkast SBT

  Det kan være fremmedlegeme. Har opplevd det du beskriver tidligere, og det endte på operasjonsbenken. Jeg vil absolutt råde deg til å kontakte dyrlege. Om det ikke skulle være noe, er det bedre å reise dit en gang for mye enn for lite, i alle fall.
×