Gå til innhold
Hundesonen.no

KnutH

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Hunderase
    Bearded Collie

KnutH's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk! Fungerer den til cocker pels så er det nok en god maskin.
  2. Hei jeg trenger en liten klippemaskin med smalt skjær som kan klippe grov tykk pels. Jeg har en hund som ikke takler og bli klippet med vanlig klipmaskin rundt ørene og på frembena og jeg trenger derfor en mindre maskin som ikke lager så mye leven og vibrasjoner. Jeg har prøvd et par sånne små batterimaskiner men de klipper ikke bra nok. Noen som har vært borti noen de kan anbefale og som kanskje passer til mitt bruk?
  3. Nei har ikke hørt om flere episoder. Hunden er forøvrig ny i nabolaget. Tror den dukket opp for rundt 2 måneder siden. Vi kommer selvføgelig til å anmelde simira. Nå handler det slik vi ser det om litt mer enn å ha bikkja løs etter 1.april. Det er aldri lov å ha hunden løs her vi bor. Det er et boligområde og hunden er farlig for andre dyr.
  4. Vi hadde en veldig ekkel opplevele her hvor vi bor i går. En cavalier tispe vi har ble angrepet av en rottweiler hanhund på ca. 55 kg. Til vår store overraskelse vil ikke politiet foreta seg noe i forhold til hundeieren fordi i basketaket som fulgte løsnet halsbåndet til vår hund. Mens rottweileren hadde vår hund i munnen dro samboeren min i kobbelet og halsbåndet gled over hodet til vår hund. Jeg synes denne historien er så spesiell i forhold til hva slags beskyttelse man har i forhold til andres uansvarlige hundehold at jeg har lyst til å dele den. Situasjonen som utspilte seg var slik: Min samboer var ute og luftet vår hund her vi bor i et helt vanlig boligstrøk. Rundt en sving kommer en løs ensom rottweiler hannhund. Så kommer eieren bak til syne etterhvert. Eieren tar da bånd på hunden. Min samboer er skeptisk til ekvipasjen og stiller seg inntil et gjerde med hunden innerst mot gjerdet. Eieren og rottweileren går forbi, eieren først og hunden bak. I det rottweileren er på høyde med vår hund angriper den uten forvarsel og griper tak i den. Det er da min samboer drar i kobbelet og halsbåndet blir dratt over hodet på den slik at den er "løs". Hun skriker da til til rotweileren, tar tak i ryggen på den og får så på et tidspunkt tak i vår hund og får dratt den til seg. I det hun holder i sin hund griper rottweileren etter vår hund på nytt og drar i den. Det virker som det er da den mest alvorligste skaden oppstår. Eieren av rottweileren foretar seg ingenting mens dette foregår, men beklager seg etterpå og gir seg til kjenne ved å gi min samboer et telefon nummer. Det går etter forholdene svært bra med vår hund, men hun har fått en 15 cm lang flenge innvendig hvor det er satt inn et like langt dren. Hun er også mørbanket og hoven her og der. Hunden som angrep er ofte å se her vi bor gående løs sammen med forskjellige folk. Vi har prøvd å formidle dette til politiet men de er ikke interessert. At de i det minste ikke vil motta identiten til hundeieren og gjøre ham oppmerksom på at han bryter loven når hunden hans går løs der folk bor synes jeg er mer enn utrolig. For politiet handler det hele om hvor vidt vår hund var løs eller ikke og i følge dem var vår hund løs selv om halsbåndet skled av mens den var i gapet på en hund som uten og overdrive veier 10 ganger så mye som den. I følge det juridiske har man da ikke kontroll på sin hund sier politiet. Dette var en livstruende opplevelse for vår hund. Min samboer har vært ryddig og gjort godt rede for seg. Vi kan ikke se noen årsak til at politiet ikke vil foreta seg noe i folhold til hundeeieren. På tross av at politiet sier de ikke kommer til å foreta seg noe kommer vi selvfølgelig likevel til å anmelde forholdet når politiet har tid til å motta anmeldelsen nå til mandag. Jeg kommer også til å anmelde denne hundeieren for brudd på Lov om hundehold paragraf 6 hver eneste gang jeg ser den utenfor husdøra uten bånd.
  5. Hei Jeg har en Bearded valp på straks 6 måneder som er desperat etter noen å leke med. Han bor sammen med en voksen Cavalier tispe som ikke er med på notene og skulle derfor gjerne møtt litt andre hunder, gjerne på sin egen alder og størrelse. Louis er full av energi, har godt humør, er følsom og ikke så tøff som han selv tror. Vi bor i Moss men farter litt hit og dit inn i mellom. Har du en passende lekekamerat så ta kontakt!
  6. Takker for nyttig informasjon. Da er det bare å få bestilt seg noen gode bøker!
  7. Hei, jeg får hund om noen dager og lurer på om det er noen som kan hjelpe meg til noen gode bøker om LP og trening. Har ikke hatt valp siden slutten av 90-tallet. Da brukte jeg mye bøkene til Järverud, men tenker at det sikkert har skjedd veldig mye siden da. Hvis det er noen som har tips om bøker om hund og adferd til en som ikke har vært så oppdatert de 10 siste årene så hadde det også vært spennende.
×
×
  • Opprett ny...