Gå til innhold
Hundesonen.no

banan_

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

banan_'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann og takk for mange fine svar Det er en rase hvor HD er veldig utbredt, og hoftene har ikke satt seg ordentlig før hunden er omtrent 1,5 år gammel har jeg blitt fortalt, så mtp. det så vil jeg helst ikke ta noen sjanser. Det å gå i snø er jo tungt nok, så det at den skal trekke i tillegg, er jeg redd for at kan bli en overbelastning. Hadde jo sikkert vært greit om vi gikk kortere turer, men nå snakker vi jo om turer på omtrent en mil. Jeg har også sett mange slitene hunder i skiløypa, så skal passe på at jeg ikke sliter ham ut for mye. Vi går jo mye i skog og fjell til vanlig, så regner med at han skal klare en mil på hardpakka snø. Jeg skal kjøpe magebelte og har siktet meg inn på Baggen. Bør jeg kjøpe trekksele nå selv om vi ikke vil at han skal trekke? Skal jo selvsagt ha det når han skal trekke, men holder det med en hurtta Y-sele i første omgang? Eller bør jeg ha en ordentlig trekksele i tilfelle han trekker?
  2. Hei! Jeg har en unghund som begynner å nærme seg ett år gammel. I jula så skal vi på fjellet og gå på ski i preparerte løyper med masse folk i. Det jeg lurer på da, er om det er lurt å ha ham med i skiløypene, og isåfall, hvordan gjør vi det? Det er en rase som er disponert til HD, så jeg vil ikke belaste ham for mye før han er fullt utvokst. Vi har hatt ham med på ski i fjellet allerede i år, men da var vi alene og han gikk løs. Ser for meg at det er best å ha ham i bånd og sele når det er så mange folk, men jeg er redd for at han skal trekke. Da vi hadde han med oss sist så gikk han pent mellom oss som gikk på rad, så det kan jo hende det går fint å la ham gå løs også. Hva er vanlig når man har hunder som ikke er gamle nok til å trekke? Det er jo ikke alle hunder som trekker heller, men jeg kan se for meg at vår kan finne på å gjøre det.
  3. Hei igjen, og takk for svar! I går så haltet han på morgenen, men det ble bedre utover dagen. I dag halter han ikke i det hele tatt, så jeg tror nok at det har gått bra Har gått gjennom kroppen, og da særlig skuldre og poter veldig mange ganger, og nøye. Kan ikke merke noe hevelser, og han virker ikke øm eller vond noe sted. Han virker som han er helt seg selv igjen også. Han hadde nok ganske vondt, særlig da det skjedde. Har hendt at jeg har tråkka på ham et par ganger, og da har han hylt, haltet i ca ett minutt, så har han vært bra igjen. Dette varte jo en stund lengre. Heldigvs er det en happy ending denne gangen! Så skal han hvertfall aldri få stå i sofaen uten at jeg har en hånd på ham!
  4. Hei! Ligger her i senga med verdens største klump i magen og får ikke sove. Har en valp på drøye 3 måneder som tok seg til mot og tok sats og HOPPET ned fra sofaen nå i kveld. Han falt skikkelig i landingen. Jeg så det ikke, men det var mye hyling. Først så hylte han hver gang han la vekt på forbrinet, men etter noen minutters hvile gikk han på foten, men haltet tydelig uten noe sutring. Han fikk ligge og hvile en god stund til før jeg tok ham ut for å lufte ham. Ute så lekte han og løp rundt som vanlig, men han haltet tydelig, og det ser ut som han har vondt, selv om han virker blid som vanlig. Inne er han helt rolig og vil bare ligge og hvile, men det kan jo være fordi det er leggetid og. Rett etter fallet klemte jeg og kjente etter på hele hunden, og bøyde alle leddene, og klemte på potene. Han reagerte ikke på noe av det. Hvis han fremdeles halter i morgen så ringer vi dyrelegen, men akkurat nå så må hysteriske meg bare få høre at dette går bra. Så ja... Hva kan det være, og kommer valpen min til å bli så god som ny igjen? Syntes så fryktelig synd på ham.
  5. Jøss, her var det kommet mange bra svar på kort tid. Tusen takk, alle sammen! Da ser det ut som det blir en tur innom både biltema, XXL, Europris og Coop OBS på meg. Er så heldig at jeg har alle sammen på samme sted. Plantasjen og Felleskjøpet er det litt verre med... Skal se opp for stinkende, fargerike leker fra biltema, og skal ta en titt på kobbel fra Coop. Seng tror jeg jeg venter med til valpen har sluttet å tygge på alt. Tenker det holder med bur og et tykt teppe inni, eller? Tenkte å kjøpe en kong, tauknute, plysjleke og en ball. Tror dere det er nok leker i første omgang?
  6. Hei! Om kort tid blir jeg førstegangshundeeier, og holder for øyeblikket på å handle inn alt av utstyr. Når man skal handle alt inn på en gang så blir det fort dyrt. Derfor frister Biltema sine fine priser, hvertfall nå i første omgang, så kan jeg heller fylle på/erstatte med finere og bedre utstyr etterhvert. Lurer derfor på om noen har erfaringer med Biltema sitt hundeutstyr? Er det bra nok? Da tenker jeg mest på sånne enkle ting som leker og tepper og sånt... sånne ting som jeg antar kommer til å bli tygd i stykker likevel.
×
×
  • Opprett ny...