Gå til innhold
Hundesonen.no

Odin10

Medlemmer
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Karmøy/Trondheim
  • Hunderase
    Chihuahua

Nylige profilbesøk

1,969 profilvisninger

Odin10's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

37

Nettsamfunnsomdømme

  1. Eksamen på mandag. Jeg spiser smågodt og ser på modern family i stedet for å lese. Er-så-lei. Dette er siste av 5 eksamener, og nå er hodet mest klart for å reise hjem. Snart ferdig..
  2. Eksamen i statistikk i morgen. Vet ikke hvordan det går. Føler jeg har kontroll, og så føler jeg at jeg ikke kan noen ting. Det viktigste er jo å stå, men det hadde vært veldig greit å fått en C med en gang, noe bedre enn det kan jeg ikke håpe på. I morgen er 3 av 5 eksamener overstått, og jeg gleder meg til en ettermiddag med FRI 2 uker til sommerferie!
  3. Mitt favoritt ord: Kredlå Betyr at noe er ekkelt. eg får kredlå / eg vil kredlast.
  4. Odin sin favoritt er Natures Menu, enten med kylling eller lam Myke og enkle å dele i mindre biter slik at en godbit varer til flere belønninger.
  5. Odin sitt luftrør har også blitt litt verre. Det er verst på vinteren, så da bruker jeg vinterdekken på han. Jeg syns det hjelper. Når luftrøret kollapser holder jeg han for snuten.
  6. Er veldig fornøyd med Orijen. Har vekslet mellom Six Fish og Regional Red. Adult fungerer han ikke like bra på. Akkurat nå prøver vi ut en pose Acana med lam, men går nok over på Orijen igjen når posen er tom.
  7. Syns også Meny sine hjemmesider har mange fine oppskrifter. Har bare lagd gulrotsuppa til nå, men den ble utrolig god
  8. Jeg fikk C på organisasjon og ledelse. I utgangspunktet vil jeg jo ha B i snitt, men etter å ha strøket på matten er jeg kjempefornøyd med C. Jeg slipper vertfall å tenke på å ta den opp igjen i første omgang. Var såvidt jeg turte å sjekke studweb i frykt for dårligere enn C. Dette er også det faget jeg har lagt minst arbeid i, elendig foreleser og siste eksamen i eksamensperioden gjorde at dette faget ikke fikk så veldig mye oppmerksomhet
  9. Melder meg inn i klubben. Har alt for mange kilo som må bort. Motivasjonen min er faktisk å ikke fortelle noe til de der hjemme, og gi dem et skikkelig sjokk når de ser meg igjen i påska. Da er det rundt 3 mnd siden de så meg sist og de må jo se forskjell Jeg har begynt å spise mindre per måltid, men har fått en litt dårlig start med alt for lite mat siden jeg kom opp til Trondheim på søndag. I følge Myfitnesspal skal jeg ligge på 1800 kalorier om jeg vil gå ned 1 kilo i uka. Jeg har ligget under målet hver dag siden søndag, og i går spiste jeg en hel boks Dream is i ren desperasjon og lå fortsatt 600 kalorier under målet. Jeg er den typen som spiser få og store måltider, så når jeg kutter på størrelsen på måltidene og glemmer å spise utenom frokost, middag og kvelds, er det vanskelig å komme opp i målet. Det hjelper jo ikke at jeg lett kan forbrenne 700 kalorier på tur, og bør spise disse inn igjen. Men jeg er på vei, og vil helst gjøre det sakte og gradvis for å slippe en skikkelig knekk senere. Har tro på meg selv denne gang
  10. Jeg ble bitt i hånden av Chihuahuaen til ei venninne da jeg skulle skyve han ned fra sofaen. Han hadde lagt seg i sofaen etter at jeg hadde klippet neglene hans, og da var det ikke plass til meg. Han var litt redd for å klippe neglene, så venninna mi overlot det mye til meg, så han var ikke akkurat min største fan. Han var vel rundt 5 år gammel. Tror ikke han har bitt andre mennesker eller dyr.
  11. Finansregnskap Foretaksstrategi Statistikk Mikroøkonomi Og så skal jeg jo ta opp matten, så det blir en ekstra eksamen til sommeren.
  12. Sint og flau over meg selv. Stryk i matte. Er det mulig? Hadde skikkelig god følelse, skulle hvertfall få en C, om ikke en B
×
×
  • Opprett ny...