Jump to content
Hundesonen.no

linesuhr

Medlemmer
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

266 Excellent

1 Follower

About linesuhr

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bø i Vesterålen
 • Hunderase
  Blandingsrase
 • Mine dyr
  Akira. 2 år gammel blanding av Rottweiler, Svensk Lapphund og Border Collie.

Recent Profile Visitors

1887 profile views
 1. linesuhr

  Blandingshunden Akira

  That look!
 2. Merkelige greier. Har du prøvd å slette infokapsler?
 3. Har du siste versjon av Firefox?
 4. Neida, det var bare en ørliten serverfeil
 5. Jeg bruker også sonen med Firefox, men har ikke opplevd det TS beskriver. Vi hadde litt nedetid i dag, men det var i ettertid..
 6. Det er ingen hemmelighet at sonen har problemer (som oppsto lenge før vi overtok). Disse problemene står øverst på lista over ting som må fikses. Vi prioriterer disse før vi evt. ser på dette med TapaTalk. Pluginen er høyst sannsynlig utdatert, men vi kommer nok ikke til å bruke tid og ressurser på det før vi evt. får ordna opp i andre vitale greier her. Beklager at ting tar så lang tid, men vi venter på at en bekjent skal få anledning til å se på sonen. Vi har jobbet med denne fyren før og han kan sakene sine. Siden han er så dyktig, er han også ganske travel. Men vi tror han er verdt å vente på.
 7. Hvis dette kom etter siste oppdatering TapaTalk gjorde, er det nok best å ta det opp med de. Jeg registrerer at noen bare opplever dette med sonen, og ikke andre forum. Det er ingen hemmelighet at sonen har issues, som har vært der lenge før vi overtok. Vi fikk retta noen småfeil i fjor, men etter forrige oppdatering kom noen av de tilbake. Like etter oppdateringen opplevde vi at sonen ble hacka og vi måtte rette all fokus og alle ressurser på å få bort denne spammen som klorte seg fast. Både vi og AnetteN prøvde, men fikk den ikke bort. Den var en seig mortherfu****. Vi måtte til slutt bare krype til korset og leie inn hjelp. Programmerer nr. 2 fikk det bort etter mye om og men. Vi har fått fatt i en tredje programmerer som skal se på de resterende problemene vi opplever. Han er meget dyktig, men også meget travel. Forhåpentligvis får han satt seg ned rett over påske for å se på det. Det gjelder da hovedsaklig tegnfeilen og at chatten ikke takler æ, ø og å i brukernavn. Vi fikk tilbakemelding om at "merk som lest"-knappen ikke fungerte i mobilversjon, men jeg har testa og den fungerer normalt i Andorid med en eller annen simpel Android nettleser. Da skal vi også få oppdatert TapaTalk-pluginen.
 8. Problemer med TapaTalk, som er en tredjepartsapp, kan være litt utfordrende, men det er ingen tvil om at sonen har issues. Det er godt mulig TapaTalk og sonen ikke snakker like godt sammen som TapaTalk og andre forum som er på samme software. Pga. modifikasjoner og andre apper, kan det oppstå problemer på ulike plan.
 9. Nå har det gått to dager uten redirect, så det kan se om vi har fått fjernet det.
 10. Spammen er ikke borte likevel. Vi er på saken. Har du slettet infokapslene? Prøvd med en annen nettleser?
 11. linesuhr

  Opplever du at sonen ser litt rar ut?

  Vi tror vi har fått fjernet redirecten nå. Ber om at folk tømmer historikken/sletter infokapsler i nettleserne sine om de fortsatt opplever feil. Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nb-no/windows-vista/clear-the-history-of-websites-youve-visited Firefox: https://support.mozilla.org/no/kb/fjerne-nylig-nettleserhistorikk Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95589?hl=no Safari: https://support.apple.com/no-no/HT201265(gjelder iPhone og iPad, men antar det er nokså likt på Mac) Hvis det ikke hjelper setter vi pris på at du gir tilbakemelding i denne tråden: http://hundesonen.no/forum/topic/77334-sonen-tuller/
 12. Ja, det kan være lurt. Selv trengte jeg ikke det i Firefox, men det må kanskje gjøres i andre nettlesere. Er det i TapaTalk du opplever disse problemene? Eller har du byttet til TapaTalk fordi du opplevde disse problemene på PC? Ja, det har den vært i flere år.
 13. Nå kan det se ut til at redirecten er borte. Jeg sier ingenting sikkert, siden vi har blitt overraska før. Vi har i alle fall gjort flere google søk til ulike tidspunkt (i ulike nettlesere) siden i går ettermiddag, og vi har ikke blitt redirecta. Gi en lyd om noen av dere opplever det igjen Edit: skrivefeil rettet
 14. Nå er editor/full editor, quote og dropdown menyen på nicket tilbake.
×