Gå til innhold
Hundesonen.no

Albin Albinsen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Vestfold
  • Hunderase
    Dansk Svensk Gårdshund

Albin Albinsen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ikke bunad ennå, men jeg skal ha en en gang! Min mors slekt er fra Rogaland, og jeg har vært mye i Stavanger gjennom oppveksten siden vi har massevis av familie der, men jeg har vokst opp i Vestfold. Jeg ville i utgangspunktet ha en Rogalandsbunad med Jelsamønster, for jeg syntes den var finest sammenlignet med Vestfoldbunaden (den "vanlige" sort/rød, rød/blå), men så bladde jeg i bunadsleksikonet til svigermor og fant en Vestfoldbunad som lignet på Rogalandsbunaden! Best of both worlds har ikke peiling på hva den heter, det har jeg glemt.
  2. Albin er norskfødt og registrert i NKK, men Mille til besteforeldrene mine er en sånn en gårdshund av nogle ymse opprinnelser, som du sier Mye blandingser av forskjellige pinscher- og terriertyper der, ja.
  3. Fler bilder av Albin! Her som valp hans første høst. Han var vel fem mnder eller noe? Løv er det BESTE Albin veit om i hele verden Albin og mine besteforeldres DSG-tispe Mille leker i gjestehuset Danmark: Dobbel snusleppe på Mille, en ekte danske Den tredje tispa med de røde flekkene er den hundre år gamle terrieren til besteforeldrene mine. Hun heter Trille. Mille glofser i seg en feit mus Dagen vi henten ham Her har vi stoppet for en liten tygge- og tissepause. Verdens søteste og flinkeste valp! Det var noen få av de tusen bildene vi har av Albingutten! Vi har siden kjøpt oss hus på landet og hunden lever sine glade dager med skogsturer og hestehilsing og rådyrlukt. Å ha valp som skulle gjøres stuerein i et vedskjul (ombygget til et lite hus) der vi måtte gå i stige ned til kjøkkenet og utgangsdøra for å tisse/bajse var jo festlig... Overraskende nok - for meg, ihvertfall - var det få og små uhell. Som førstegangs hundeeiere kunne vi ikke vært heldigere med valget av valp! Han er uskylden sjøl (hilsen et utall sko med tannmerker på, som strengt tatt burde ha vært utenfor rekkevidde).
  4. Vi har utrolig lyst på Greyhound en gang i fremtiden! For nå får jeg vel bare sitte å se på de nydelig myndene på denne tråden
  5. Vi vurderte å kastrere Albin da han var 6 mnder! Haha Vi er vandt med at alle dyr som ikke skal i avl burde kastreres, kattene er jo kastrert, og hester jeg har holdt på med er jo alle kastrert. Vi vil være gode dyreeiere! Ringte og fikk time hos vet... Han ringte dog noen dager senere og spurte forsiktig om ikke vi ville vente til Albin i allefall var fylt året, for så å revurdere Vi tok kontakt med oppdretteren til Albin og fikk en skyllebøtte uten like, og hun syntes vi var noen ***** sulliker av noen latsabber som bare ville ha en rolig hund uten å måtte jobbe for det! Hehe, nei, Albin skal ikke kastreres! Sånn fant vi ut at kastrering av hunder ikke er som kastrering av katter! Vi kan skylde oss selv som var så dumme og ikke sjekket det opp først. Heldigvis har vi en god dialog med vetrinæren vår (4 katter og en hund i skogsområde...), og han har ikke tatt det opp siden Edit: synes forresten ikke en hundebarnehage trenger å si noe om kirurgiske inngrep, de kunne heller si at valpen ikke kom overens med de andre i gruppen og så la eierene finne en løsning selv. Hadde de vært mer behjelpelige med å hjelpe eierene med å sosialisere valpen ville vel kanskje det vært best?
  6. En valp vi hadde da jeg var lita var helt utrolig destruktiv. Familien burde heller aldri hatt hund, og jeg syns mer synd på hunden enn noe annet. I ettertid har jeg hørt historier om at hun rømte ut av kjøkkenvinduet en gang hun var aleine hjemme, løp bort til et hotell og gatecrashet et bryllup. Hun spiste også opp interiøret i pappas pick-up. Hun ble til slutt levert tilbake til gården der faren min hadde fått henne som betaling for noe arbeid. Han bare dukket opp med henne en kveld, husker jeg, og mamma var rimelig stiv i maska! Bikkja var en svart gjeterblanding. Det tok mange år før jeg fikk meg hund igjen, for å si det sånn! Edit: Albin er selvfølgelig helt perfekt, han bæsjet inne en gang, men da hadde han gått inn i dusjen og gjort det der Han har da hatt sine ting som vi har måttet/må jobbe med, men han er myyyye enklere å ha med å gjøre enn jeg fryktet!
  7. Albin vasker rumpehullet sitt når vi skal sove, han. Slafs slafs! Samboeren blir fortere irritert over det enn jeg blir
  8. Hoho, flere bilder kommer nok! Albin var riktig så dyktig til å jakte viste det seg, men ikke så flink som DSG-tispa til besteforeldrene mine som glufsa i seg en feit en fem minutter etter vi hadde sluppet dem på jordet! Han hadde tidenes sommerferie i Danmark. Vi kom midt i treskinga, og så ørnepar som sirkla over jordene til stadighet. Veldig moro!
  9. Albin, Dansk-Svensk Gårdshund, AKA: Verdens beste hund! Han tilhører meg og samboeren. Vårt hundehold går mest ut på kos, lydighetstrening for moroskyld, turer i skogen og frisbeekasting i hagen. Vår flokk utover disse består også av fire katter og et utall hybelkaniner. Vi har vært lurkere her en god stund, og har vel postet ett svar en gang for lenge siden, utover det har vi bare lest og kost oss:) I profilbildet ser det ut som om Albin har ståører, men han har ikke det; han er i Danmark og jakter på mus i åkeren på det bildet, og det er rein lykke (høy fart) som får øra til å stå sånn. Han er forøvrig en veldig gammel mann i en ung hunds kropp (snart to år gammel), og har vært en filosof siden vi så ham for første gang; sittende på sin kullsøsters hode i valpekennelen. Love at first sight! Håper vi kan være litt mer aktive på forumene fremover.
×
×
  • Opprett ny...