Gå til innhold
Hundesonen.no

Elisefru

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Elisefru

  1. Elisefru

    Border Collie

    Navn : Easy født : 03.12.15 farge : blue merle vekt : 17 kg brukes til: gjeting (godkjent gjeterprøve) , rallylp oppdretter : my trusted friend Navn : Saga født : 23.05.18 farge : tricolor vekt: 14 kg brukes til : gjeting oppdretter : Jan Egil orthe (åseral)
  2. My Trusted Friend Princess Easy : Easy som hun blir kalt til vanlig, hun kommer fra kennel my trusted friend. Hun er født 03.12.15. Hun er verdens snilleste hund , og en utrolig morro hund å trene. Vi har trent og konkurrert litt i Rallylp. Men det vi liker best er å gjete , vi klarte gjeterhundprøven høsten 2018, kl 1 med 71 poeng. Veldig fornøyd med det, siden hun er min første gjeterhund som jeg har trent opp selv. Nå gleder jeg meg bare til å få trent mere så vi kan få konkurrert lengre opp i klassene. Saga: Saga kommer fra Åseral og er født 23.05.2018. En utrolig artig og herlig hund. Hun er ung enda, så vi har ikke fått trent så mye enda på sau. Men det vi har vært på sau, er hun utrolig dyktig, å gleder meg til masse trening fremover med henne. Ellers blir det litt sånn lydighet trening og triksing som hun liker godt? men det er sau vi har hovedfokus på!!
  3. Nå er det mange år siden jeg har skrevet her inne. Så nå var det på tide å komme tilbake å skrive litt igjen? Har da fått to nye border collier . Mål 2019 Med MTF Princess Easy : -Gjeterhundprøve kl 2 - Mer praktisk Arbeid - være med på sauesanking - Øyelysning MÅl 2019 SAGA: - Hun er enda ung , så blir masse gjeterhund trening, så vi kan prøve oss på en gjeterprøve etterhvert! - Røngtes HD/AD
×
×
  • Opprett ny...