Gå til innhold
Hundesonen.no

Aronia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Strihåret vorsteh

Nylige profilbesøk

1,048 profilvisninger

Aronia's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nordenstam metoder er ikke å ta i hunden når det koker over. Slik metode må finpusses og læres akkurat som 100%positiv trening og handler hovedsakelig om å være en tydelig og konsekvent leder. Hvis du er frustrert og vil Gjøre noe med situasjonen så kanskje dette veien å gå. Men det er ingen Quick fix og det må trenes. Jeg har erfaring med spisshund og vet de kan være en håndfull. jeg har satt meg godt inn i 100positiv trening og mer tradisjonelle metoder. Jeg bruker metodene om hverandre ettersom hva jeg vil oppnå. Erfaringen min er at spisshunden krever en veldig konsekvent leder for å lykkes.
  2. Heisann. Har du vurdert om spisshunden din hadde reagert bedre med nordenstam metoder i forhold til 100%positiv metoder? Du skriver du brukte disse tidligere.. Alle individer kan ikke trenes likt og hunder med jaktinstinkter trenger av og til en fastere hånd.
  3. Hvis spor er interessant, ta kontakt
  4. Hvis jeg ser hund som vil angripe mine sparker jeg definitivt for å treffe hvis streng stemme o.l ikke hjelper først. Heldigvis veldig sjelden jeg møter slike gærne hunder (stort sett er det eierne som er problemet og det er selvfølgelig kjedelig å måtte ta en hund på denne måten, men i situasjonen vil jeg hindre skade på mine hunder) Er jeg ikke sikker på hva hunden vil avventer jeg situasjonen og ser hva som skjer. Stort sett kommer en bekymret eier like bak. I situasjoner hvor slosskampen allerede er i gang tar jeg tak i bakparten på den fremmede hunden og drar/slenger den vekk. Ved denne metoden har jeg aldri blitt skadet selv. I de situasjonene dette har skjedd har mine hunder alltid stoppet på beskjed fra meg, og derfor går jeg etter den fremmede hunden. Hvis hunden da ikke gir seg sørger jeg for å ha muligheter som kjepp (i skogen) eller sparker den. Jeg har heldigvis ikke kommet opp i noen situasjon hvor hundene ikke har gitt seg etter mennesklig innblanding. Men det er greit å ha tenkt igjennom ting på forhånd, særlig mtp store hunder. Kommer jeg i denne situasjonen og den andre hundeeieren ikke er tilstedet prøver jeg å sikre hunden og levere den på politistasjonen. Jeg har aldri opplevd en slik situasjon uten at eier er tilstede, men jeg møter av og til delvis eller helt aggressive hunder. Stort sett er de i bånd, men noen ganger skjer ting.
  5. vorsteh er helt klart en allrounder og er utmerket på spor. Jeg vet ikke om noen hund som er så allsidig som vorstehren. Men begynn med fugl og innfør det andre når vorstehren er blitt et par år. Strihår er min favoritt
  6. vorsteh er helt klart en allrounder og er utmerket på spor. Jeg vet ikke om noen hund som er så allsidig som vorstehren. Men begynn med fugl og innfør det andre når vorstehren er blitt et par år. Strihår er min favoritt
  7. Har du vurdert vorsteh? God kontakt er like mye en treningssak og ikke bare noe som ligger i rasen, men vorsteh er mer kjent for bedre kontakt enn eks settere.
  8. Jeg ser det er vanlig å refundere kursavgift til de som får løpetispe. Ingen skal tape penger på sånt. Men å ødelegge kurs ved å møte opp med løpetispe synes jeg er direkte dårlig gjort. De løper ikke så ofte, skulle kurs å løpetid sammenfalle får man ta konsekvensen av dette og utsette kurset. Her i området er heldigvis det stort sett vanlig praksis.
  9. Heisann. Jeg har samme ønsket om en liten gjeng å trene med. Jeg trener blodspor et par ganger i uken. Jeg har skjønt det ikke er noen etablert gruppe å trene med. Mange trener alene. Hvis noen er gira så ta kontakt også kan vi avtale et sted å møtes.
×
×
  • Opprett ny...