Gå til innhold
Hundesonen.no

Tessan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

1 følger

Om Tessan

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 15. Oktober

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Forslag til navn?

  Hei! Jeg blir valpe eier til en italiensk mynde (tispe) til sommeren. Noen som har forlag til navn? Kjenner jeg har veldig dårlig fantasi, og kommer egentlig ikke på noen gode navn
 2. Hund nr 2- lydighet, agility

  Kjenner en del individer (nevner ikke rasen) som rett og slett er for energiske og nervøse til å være i bur
 3. Hund nr 2- lydighet, agility

  Buret til kleinen jeg har nå er 3*3 m så de har nok av plass Men det er jo ikke plass til fks en GD. Var mer med tanke på hunden sin evne til å være alene på avgrenset område/bur i 6-8 t
 4. Hund nr 2- lydighet, agility

  Takk for svar Jeg er på skole fra 0815-1515 hverdager, foreldrene mine jobber fra 0800-1600 hver dag, så blir noen timer i bur Nå har vi jo store bur også da. Vil starte og trene så mye som hunden er gøy. Jo langt vi kommer henger på hvor mye man trener og hvor gjøy hunden synes det er. pr dags dato trener vi 3-5 dager i uka BC og Bokser blir desverre litt for store. Pels er ikke det som er viktig, er vandt med mye pelsstell, så det kan vi fortsette med. Kleinspitz er jo en rase som varsler mye ute, så det er vi også vandt med.
 5. Hund nr 2- lydighet, agility

  Hei! Da jeg slutter med hest er jeg ute etter en hund til som kan hjelpe meg med å fylle tomrommet ponnien forlot. Jeg driver pr dags dato med lydighet, og skal begynne med agility. Den hunden jeg har nå er en forvokst Kleinspitz som vi er utrolig fornøyde med, men det hadde kankje vært gøy å kikke på noen andre hunderaser. Jeg ønsker meg en hund som: - er lærevillig (kan gå lydighet) -kan være med på fjellturer (kan gå løs) -kan trives som sofahund en helg når det feks er -20 C - ikke lider av varmen like mye som f.eks kleinspitzene gjør -er fra 25-45 cm i mankehøyde -kan sitte i et bur i 6-8 timer etter en god tur Om det er noen som har forslag til hund, skrik ut!
 6. Valp stjålet

  Noen som vet om den har kommet til rette? Helt sykt av noen å gjøre noe sånt!
 7. Fôr til Kleinspitz?

  Min kjære mor sa desverre nei til v&h da det ifølge henne blir mye styr og søl siden det er vått. Noen TØRRFOR typer å anbefale?
 8. Hei! Vi har en kleinspitz på 5 mnd. Han er vår første hund, så er litt usikker på hva slags Fôr han burde ha når han bli eldre. Han får pr dags dato Precept plus valpefor som opdretter ga med oss fra sverige. Virker som om det er et helt greit for, men nesten umulig å få tak i her. Han er heller ikke så himla begeistra for det de to gangene det settes fram til han. Har hørt litt rundt med forskjellige veterinærer, og de anbefaler Hills og royal canin, men det er jo så ufattelig mange typer og merker det er å velge i! Vi var hos en for butikk her om dagen, og han hadde minst 30 forskjellige typer av hills og royal canina. Noen råd? Haha føler meg litt grønn akkurat her ja
 9. Valpekurs i Arendal/Grimstad?

  Hei! Er det noen som holder eller vet om noen som holder valpekurs i Arendal eller Grimstad i August eller September? Er på utkikk etter kurs til Kleinspitz hann valp på da ca 11 uker. Er vår første hund, så vi vil starte ordentlig. Er dette riktig alder eller burde den være eldre? Mvh fam Brodd
 10. Hei! Jeg ser etter et hundebur i stål som skal passe til en kleinspitz, altså et lite-middel stort bur Til en billig penge. Holder til i Arendal, kan hentes om det er i strekningen aust-agder, vest-Agder, Østfold eller Telemark.
 11. Mange hestefolk her?

  Jaja Aktiv konkurranse rytter innenfor sprang og dressur
 12. Noen erfaring med Kleinspitzen?

  Ok, tusen takk for svar !! Hvilken opdretter kjøpte du Eple av?
 13. Hei. Vurderer sterkt å kjøpe en Kleinspitz som førstegangshund for konfirmasjonspengene mine til neste år. Har derfor noen spørsmål som jeg håper å få svar på. 1. Hvor mye mosjon vil dere si en kleinspitz trenger? Holder det med ca 15-20min morgenstur, noen timer i stallen som "hovedtur" og 15-20min kveldstur? I tillegg kommer også korte tisseturer samt mental trening, og lengre turer i helgene. 2. Kan kleinen holde seg i ro inne - eller er den full av energi hele tiden? Da sikter jeg ikke til at det er en hund som dilter etter bena hele tiden, da dette ikke gjør meg noen ting. 3. Er det noen forskjell på tispe og hannhund? Iht energinivå, lynne, osv. 4.Vil den klare seg hjemme i 6-8 timer da familien er på jobb og skole noen dager, mens foreldrene mine andre uker/dager vil være hjemme mye av dagen da faren min jobber i Nordsjøen? 5. Tar også gjerne imot andre tips og erfaringer! På forhånd tusen takk for svar !!
 14. OK, takk for svar. Lillestrøm er en god stund med kjøring her ifra, men kan jo lufte det for mine foreldre På nkk.no var det desverre ikke noen utstillinger i nærheten Men jeg skal lete videre )
 15. Nei jeg har ikke slått fra meg spiss rasene, og har veldig lyst på en klein Det hadde vært kjempe gøy å være med på en hundeutstilling en gang! har du en nettside eller lignende der jeg kan se når de forskjellige hundeutstillingene er og hvor de er?
×