Gå til innhold
Hundesonen.no

M&M

Medlemmer
  • Innholdsteller

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Samojed

Nylige profilbesøk

2,024 profilvisninger

M&M's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

49

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her hvor jeg bor har Name It bodyer opp til 104 vet ikke om de har det i fysiske butikker overalt, men de har i nettbutikken. Jeg opplever at klærne derfra er litt trange, så jeg bruker å gå en størrelse opp når jeg handler der. På zalando kan man søke etter spesifikke størrelser: https://www.zalando.no/barn/__storrelse-98/?q=body Har man mye penger å svi av har lilleba bodys i 92/98. Men 398,- for en "bruksbody" er drøyt for min lommebok vertfall.. http://www.lilleba.no/baby_Body
  2. Var visst en snor i hetta på den som er fjernet nå Dro faktisk og kjøpte en i dag, den virker veldig kurant til høst-/vårpose synes jeg
  3. Har ikke kjøpt slikt enda, men er med i en barnevogngruppe på facebook, og veeldig mange skryter av posen til Europris! Visstnok vannavstøtende og vindtett ytterstoff og fleece inni. Koster bare 99 kr! Så godt alternativ til de dyre posene, og om den ikke er god er det ikke allverden ut vinduet..
  4. Tusen takk for tilbakemeldinger. Har sett på avent sin, kjekt å høre at den har fungert greit til flere. Vi bor langt inni skauen, så her er lite bakgrunnsstøy Går jo an å levere inn igjen hvis den ikke fungerer til vårt bruk
  5. Noen som har tips til en god, helst så billig som mulig, babycall til å ha ute i vogna? Har philips avent ugrow til barnerommet, men den kan ikke brukes bare med batteri. Ser for meg noe helt enkelt men med god lydkvalitet. Erfaringer?
  6. Tur på 1,5 time i formiddag sammen med hundekompis, lek i ca 1 time sammen med annen hundekompis, ca 30 min tissetur før leggetid.
  7. Jeg synes dette er en helt kurant blåser til en OK pris, bruker den til min samojed. Er både kaldluft og to innstillinger på varme. Trinnløs regulering av luftstyrken, så man kan starte svakt og gradvis venne hunden til kraftigere blås. http://www.petworld.no/no/artiklar/zephir-blaser_foner.html
  8. Mat, mat- og vannskål, sele/halsbånd, kobbel, noen leker og små tyggebein til å avlede valpebiting med, bilbur hvis du kjører bil Alt annet kan man kjøpe etter hvert når man ser behovet til valpen.
  9. Jeg har brukt å gi kyllingvinger/nakker og slike småbein rått og frossent om sommeren Har ikke turt å gi kyllinglår da, mest på grunn av størrelsen på beina, men mulig de kan få det også? Noen som vet?
  10. Synes hun ser ut som en Mali Eller Thelma!
  11. Tusen takk for tips, skal sjekke ut denne
  12. Noen som har anbefalinger til en god tursele til samojed? Kommer til å bli brukt daglig. Har prøvd noen seler disse to årene men egentlig aldri funnet en jeg er helt fornøyd med. Enten sitter de dårlig, sliter på pelsen eller er av dårlig kvalitet. Har prøvd Y-sele fra Hurtta - utrolig dårlig passform. H-sele fra ManMat - syntes den slet en del på pelsen, og når selen ble våt gjorde den ekstra poslringen rundt halsen at pelsen tovet seg litt ved lengre turer. Spesialbestilt tursele fra Minipina - sitter godt, men det er fleecefor mot pelsen, og jeg får samme problem med toving. Dette gjelder særlig rundt halsen og ned mellom frambena.. Har vært i dyrebutikker og prøvd andre seler av varierende merke og kvalitet, men har ikke funnet noen som sitter godt. Håper noen har tips!
  13. Mi passer ofte og har gjort det hele livet. Når tempoet er for høyt til skritt men for lavt til trav. Har hørt at dette er vanlig og en energibesparende måte å gå på, og har igrunn aldri tenkt over at det kan være tegn på noe siden hun har gjort det hele livet. Det jeg derimot har lest er at hvis hunden passer "hele tiden" og foretrekker passgang og nesten utelukkende velger dette foran andre gangarter, selv om tempoet økes/senkes, bør man sjekke om det er noe plager i rygg/muskulatur.
  14. Jeg fant ikke grind som passet til bilen min, så kjøpte gjennom bilforhandler. Ble dyrt da.. Da kjøpte vi grind som går langs hele, mot ryggen til baksetet, og en skillevegg. Kan dele av bagasjerommet enten 50/50 eller 40/60. Hun har akkurat god nok plass, og jeg har plass til alt mulig dill på andre siden. Synes det fungerer kjempegreit!
×
×
  • Opprett ny...