Gå til innhold
Hundesonen.no

brølet82

Medlemmer
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Hunderase
    Schæfer

Nylige profilbesøk

827 profilvisninger

brølet82's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

28

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hun er en ganske energisk hund, så jeg tenker at grunnen til at hun er så "tynn", er at hun er så mye i aktivitet. Og grunnen til at jeg synes at hun er så tynn, er for alle andre sier det. "Ååh, så tynn hun er" får jeg, og da blir jeg frustrert og trur hun er for tynn. Men etter min mening, så er hun som hun skal være. Ho virker frisk på alle måter ellers. Og nå har vi som sagt bytta for. Om jeg innbiller meg det, vet jeg ikke, men når er hun så blank og fin i pelsen igjen. Klør kanskje litt da. Men kløing og røyting har kanskje litt sammenheng med løpetid(har det nå), høst og vår? Prøvde det du sa, Margrete, men det va egentlig ikke så mye hår/pels som falt av.
  2. Vi har ikke noe plager med tarm systemet da, heldigvis. Eneste gangene hun har hatt forstoppelse var når hun fikk kjøttbeina etter oss på kjøkkenet. De tåler hun ikke.
  3. Jeg tenkte også det at jeg måtte prøve og feile ang. for, men så var det noen som fortalte meg at det ikke var bra å skifte for hele tiden, for det var ikke bra for magen. Men nå i dag kjøpte jeg et nytt for, proplan adult sensitiv. Så får vi se det an deretter. Kanskje er ikke Royal Canin så bra. Og jeg gikk kun på royal canin sitt valpefor fordi hun ikke ville spise voksen foret til schæfer, grunnet at de var så store. Er så fersk på det å være hundeeier, så jeg må prøve å feile jeg og . Hun er også tynn, så skulle egentlig hatt et for å få feita ho opp litt. Har ikke vært slik hele tiden nei. fikk henne da hun var 6 mnd. Var tynn da og, men la ikke spesielt merke til kløing da. Den perioden fra unghundpels til voksen pels, varer den lenge da? Men, hun skal uansett til veterinær, så får vi sjekka ut
  4. Er det noen som kan anbefale meg et for på schæferen min på 1 år og 7 mnd? Bruker for tiden valpeforet for schæfer tilhørende royal canin. Men vet da ikke om det har noen bra virkning. Syns ikke pelsen er noe fin og ho klør mye. Så mye at hun har nappet av seg pels på en plass. Schæfer kløe? Allergi? Takknemlig for svar. Lill
  5. brølet82

    Stress

    Jeg har ikke vært flink til å trent rett og slett. Vært mye pendling. Hun er nå 1 år og 7 mnd. Bruker royal canin. Schæfer valpefor. Hun klør og mister flekkvis pels etter at hun napper seg selv. Royal canin skal jo være så bra? Og ang. problemet med stressing, så stresser hun fælt når det er mye folk rundt henne og selvfølgelig når vi møter hunder på gåturer. Da bjeffer og ho styrer ho på. Da har ho virkelig fokus på objektet -.-. Ho drar og jeg blir bare irritert . Da tar det lang tid før ting roer seg.
  6. brølet82

    Stress

    Vet ikke hva skjedde med den forrige kontoen min jeg, hadde i allefall problemer med å logge inn. Men uansett, problemet mitt er at hunden min stresser sånn og røyter helt forferdelig. Huff, vil ikke at d skal være slik. Nå har det seg sånn at jeg stresser fælt også.
  7. Mi og fikk enkelte hvite klør nå, hva i alle dager er det? Noen som vet?
  8. Det er Ronny som har valpekurset som jeg er med på, får mange gode tips . Han nevnte Norwegian Polar sist gang. Men slik situasjonen er nå, så tror jeg aldri at jeg kommer til å få råa til frakting og kjøp av foret. Holder med felleskjøp foret foreløpig )
  9. Det jeg gjorde var å blande det med tørrforet. Men det ble sikkert for mye først gangen. For jeg prøvde igjen senere, og da gikk det bra .
  10. Hehe, ler godt når du beskriver hunden din. Ganske bra beskrivelse på mi også . Ja, vi jobber hver dag, og det blir bedre etter hvert. Takk for tips, Margrete )
  11. Vil bare få si at vi har kommet så utrolig langt. Drar nesten ikke, er renslig og bjeffer nesten ikke på folk. Går på valpekurs og lærer veldig mye. Det gjør ting så mye enklere :-). Det jeg plages litt med er at hun bjeffer til andre hunder og reiser bust. Gruer meg til den dagen hun stikker av fra meg . Noen tips?
  12. Takk for tips :-). Men fikk tak i vom&hundemat i distriktet hvor jeg bor, men d tålte ho ikke. Diare stakkar.
  13. brølet82

    Trusler

    Jeg stoler ikke helt på brodder jeg. Prøvde det tidligere, glei like gjerne da og. De hjelper kanskje litt ). Får vel gå til innkjøp av det Ja, det må være rasen i dette tilfelle. Kan ikke forstå noe annet. Har fått noen å til å vise meg. Hun har hatt flere hunder tidligere, deriblant schæfere. Ting er blitt atskillig bedre. Hu drar enda, men ikke som det var. Og bjeffinga har også blitt mye bedre. Nå er det jo en fryd å gå tur med hunden ). Og så skal vi på valpekurs den 15. april.
  14. brølet82

    Trusler

    Ja, jeg har fremdeles problemer m valpen min. Fikk henne for litt over 1 mnd siden som 6 mnd gammel. Så hun har en del uting som vi jobber med. Som f.eks d å dra i bånd. Det er peise glatt ute nå, og jeg har jammen ikke tenkt å slå meg forderva heller, så det var grunnen til at vi var så uheldig å komme bortpå hos naboen nå da. Og gå bort til naboen, kommer jeg aldri til å gjøre. Så pinglete er jeg, dessverre. Kan alltids høre hva politiet har å så, men så lenge det kun er trusler, så er det vel ikke mye som blir gjort.
×
×
  • Opprett ny...