Gå til innhold
Hundesonen.no

Kengumamma

Medlemmer
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Kengumamma's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Er det noen som vet hva "min op linsekjerne OU, stjerneform" betyr, og hvor jeg evt kan finne mer om dette?
  2. Hei, Jeg har hatt et kull på min tispe. I forrige uke fikk jeg mail fra han som eier far til tispen om at han muligens har cushings syndrom. Jeg har googlet og lett, men finner ikke så mye om arvelighet og avl. Et nettsted skrev at den eneste muligheten for å unngå sykdommen var å ikke avle på hunder som har dette. MEN dette er en sykdom som som regel rammer gamle hunder, og da har man gjerne avlet i mange ledd etter det. Man kan jo ikke vente med å avle på hver hund til den er 8 år eller mer... Men i mitt tilfelle da, så er far 8 år, tispen min er tre år, valpene er et år gamle. Jeg har beholdt en tispe fra kullet med tanke på avl. Er det bare å glemme?
  3. Tusen takk for svar. Da skal jeg kontakte NKK og høre med dem om det er for sent. Jeg har jo brukt litt tid på dna test, så det er mulig at det ikke er vits å klage nå. Jeg tenker ikke bare for min egen del, men kanskje denne dommeren går rundt og disker flere hunder pga feil farge som ikke er det? Det er greit når det er slik som flere av dere skriver at noen hunder ligner på de som er feilfarget, men i min hunds tilfelle så er han ikke i nærheten av å være rød. Mulig at han kan være litt solbleket, men jeg synes ikke det heller. Jeg ser ihvertfall ikke antydning til rødt i ham.............
  4. Hunden ser ikke feilfarget ut! Jeg skjønner ikke hvordan dommeren klarte å se det han tydeligvis så... Hunden er sort, han sa den er rød.
  5. Jeg klaget ikke samme dag fordi man stoler på at dommeren kan jobben sin1 Siden fargen er diskvalifiserende, måtte jeg selvfølgelig sjekke opp i det da jeg kom hjem, for jeg vil ikke bruke tid på å vise en hund til championatet hvis jeg ikke kan bruke den i avl. Og jeg avler ikke på feilfargede hunder. Jeg har funnet så mye som tilsier at det ikke stemmer i min hunds tilfelle. Så jeg tok en dna test bare for å være hundre prosent sikker. Derfor var det ikke mulig å klage samme dag. Om akkurat denne utstilligen er så viktig vet jeg ikke, men man ønsker selvfølgelig ikke å ha noen 0'ere på Dog Web, iallefall har ikke jeg lyst til det. Jeg vil ha kun EXC, jeg! Litt flåsete sagt, men ja, jeg vet at denne hunden er top notch, og fikk sjokk da dommeren mente at han var feilfarget. Jeg har nemlig planer!
  6. Hei, jeg lurte på om det er mulig å klage på resultatet hvis man er blitt disket på grunn av feil farge, når man vet at hunden umulig har den fargen? Jeg har funnet bevis i form av dna analyser som er blitt tatt i etterkant, og en del dokumenter som omhandler fargene på hund, og hvilke farger som dekker over andre osv, men dette har jeg jo funnet i ettertid, så jeg hadde selvfølgelig ikke dette med på utstilling, jeg hadde aldri i mine villeste fantasier kunnet tenke meg at min hund skulle blitt disket for fargen...
×
×
  • Opprett ny...