Gå til innhold
Hundesonen.no

Heddajosefine

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

597 profilvisninger

Heddajosefine's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Generell drift vil jeg jo tro koster litt?
  2. Heisann! Er det noen som vet hva det koster å drive hundepensjonat?
  3. Har veldig lyst på fransk bulldog Så det er vel ikke den største hunden
  4. Jeg går nå siste året mitt på videregående og er ferdig til juni Jeg har alltid siden jeg var liten lyst på egen hund, og for 2 år siden flyttet jeg for meg selv i en hybel. Jeg har hatt lyst på hund i disse to årene at det var vanskelig å la være, men bestemte meg for å skaffe meg en når jeg var ferdig på videregående. neste år skal jeg ta meg ett jobb år og ta opp de fagene jeg trenger videre til studiene. Og nå har jeg snakket med en oppdretter ang valper som ventes og er leveringsklare i begynnelsen av Juli. Så kommer spørsmålet: Er det noen der ute som fikk hund i studenttiden og har noen positive og negative argumenter eller noe slikt? Var det vært å få seg hund i studenttiden? Og hvor mye kostet hunden deres i mnd/året? Setter veldig pris på svar
  5. HAr snakket med familien og juleferien varer 14 dager, og kjæresten min kan passe på valpen enda 7 dager lenger så den blir vant med å være alene hjemme, kan også ta meg fri fra skole etter jul, ingen viktige prøver da. Kan hende "hybelmor" kan passe på den på dagtid, hun har allerede en yorkie og jobber hjemmefra. Men ser jo det at jeg ikke bør rushe det. Har vært klar for hund i over 18 år ^^ og flytta til hybelen for over ett år siden, har hatt valpesyke ett år, men jeg går vel utifra at jeg kan vente ett år til
  6. ÅÅÅ du vet ikke hvor fint det er å høre at det høres bra ut kjæresten min vil kjøpe en yorkie til meg til julegave men får jeg vent til valpen å være alene hjemme på en uke?
  7. har tenkt en del på det, vel valpen koster fra 8 til 14 tusen og jeg vil bare kjøpe fra en seriøs oppdretter, men om det er to like seriøse oppdrettere men som har forskjellig pris så kan man få det billigere. Etter videregående har jeg ikke planlagt noe spesielt, ett jobb år for å tjene opp penger til jeg vil starte på veterinær høyskolen i oslo, der jeg også bor, så har ikke planer om å dra utenlands eller flytte de nærmeste årene. Om jeg skal reise har jeg en mor, bror og en onkel som er opdretter som kan passer på valpen.
  8. Jeg har alltid hatt lyst på en hund. Men aldri fått lov av mamma, men nå er jeg 18 år, jeg går siste året på videregående og leier en hybel. "Hybelmor" har godkjent at jeg kan få en hund om det er en allergivennlig rase, jeg har da tenkt meg en Yorkshire Terrier, har alltid likt rasen, og kjæresten min tåler den. Men jeg står ovenfor 2 problemer, jeg vil jo gi det beste livet og muligheter for valpen min og lurer derfor på om jeg burde få meg hund når jeg enda går på vgs eller om jeg burde vente ett år til, jeg er usikker fordi jeg ikke vil at valpen skal være for mye alene hjemme. Det andre spørsmålet mitt er hvor mye det koster det første året å ha en valp, jeg har satt av 14 000 fra arv til hunden, til veterinær osv, og selve hunden(siden rasehunder er ganske dyre) og jeg har jobb ved siden av skole noen ganger i uken så jeg har penger generellt. Burde jeg vente til jeg er ferdig på vgs eller kan jeg foreksempel skaffe meg en valp til julen(eksempel)? vet at man må venne hunden til å være alene hjemme, så tenker å skaffe valp i en ferie.
×
×
  • Opprett ny...