Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,255
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

3,096 profilvisninger
 1. Har hentet hjem Bizi som har vært på hytta med hundepasseren siden tirsdag. Hun blir alltid litt forvirret når jeg kommer, for hun vet ikke helt om hun skal bli med meg eller være hos damen, så hun løper litt rundt og kikker fra den ene til den andre mens vi snakker, og ser litt spørrende ut. Det er innmari hyggelig at de to har det så fint sammen, og hun bor bare ti minutter fra oss.
 2. Bizi er på hytta med hundepasseren, og de ville gjerne ha henne en dag til. Det ante meg Foten min har fått en 95% sikker diagnose, den samme som fotterapeuten trodde, så nå blir det røntgen for å være 100% sikker. Det er jo dumt at det ikke er stort å gjøre med det annet enn en eventuell operasjon i fremtiden, men vi får nå se hvordan det utvikler seg, da.
 3. Bizi ble levert sin hundepasser til ellevill begeistring fra dem begge 0655 i dag. De skal hygge seg på hyttetur mens jeg jobber så henter jeg henne så hun får vært med på båten i helgen. Siden foten min har slått seg vrang og er vond å gå på så er det ekstra kjekt med litt hvile.
 4. Ett år siden her også. Det går veldig fint bortsett fra når jeg ser en chihuahua. Da er det mest komfortabelt å se en annen vei.
 5. I dag dukket det opp en chihuahua på jobb. Det gjør fortsatt litt vondt i hjertet av å se en,så jeg pleier å se en annen vei når det dukker opp noen. Men denne her sto og kikka på meg så selv om jeg prøvde å overse den en stund så måtte jeg sette meg ned og si hei. Det gikk greit,den svinsa bare videre.
 6. @Symra&Pippin Ja, båtlivet er herlig!
 7. Bizi imponerte meg i båten i går. Hun begynner å bli tøff nå. Hun spretter fra båten og rundt på dekk og rygger tilbake når hun må snu. I går hadde vi 1,5 meter høye bølger, mye sjø og høy fart på vei hjem,og det gikk også veldig fint. Hun er veldig søt å ha med seg og det er praktisk med en 12-kilos som kan løftes opp og ned av båten på de stedene hvor det også kan være en liten prøvelse for tobeinte å komme seg i land, eller tilbake i båten. Etterhvert så må hun jo bli vant til å kjøre bråkete jolle også, men det får vi ta litt etterhvert. Her møtte hun kystgeitkommandoen på Oscarsborg festning.
 8. Jeg gidder ikke å gå fjelltur uten bikkja mi. Bare man bruker hodet, tar hensyn til andre og har hunden i bånd, så burde da fjellet være for både to og firbeinte.
 9. Bizi hygger seg på tur. Dagens fangst. Vi rakk ikke mer, måtte rekke bursdag😊
 10. Skal sjekke litt rundt. Den fungerer fint men det er irriterende😊 Kan ikke skylde på bikkja,bare meg selv😉
 11. Ja men tror egenandelen er tre tusen eller noe sånt😊
 12. Det var da dumt at man skulle knuse skjermen på en 6 mnd gammel mobil til litt for mange penger. Selvfølgelig like etter at jeg tok av beskyttelsesglasset som jeg skulle bytte, men glemte det. Så ramlet den plutselig i asfalten og sklei bortover, så det ble et par sprekker og en hel del riper i skjermen, gitt. Og jeg som var så fornøyd med den mobilen. Kan fint bruke den da, men det er jo irriterende å se på. Og veldig dyrt å reparere. Forsikring nei, det kutta jeg så klart ut for et par mnd siden. Jepp, jeg må le. Jaja. Det er heftig på jobb for tiden må eg sei. Glemte fort at det var ferie for bare litt siden foråsidetsånn, så jeg er happy med de to ukene jeg har å se frem til om en måneds tid. Bizi har fått så mye oppmerksomhet av båtfolket i det siste. De har enten hatt hund før selv, eller ønsker seg det og ikke har tid eller mulighet, så når Bizi dukker opp blir de helt salige i blikket og mo i knærne og ruller rundt på gulvet med henne og prater til henne med veeeldig myk stemme og jeg må skjerpe meg for å ikke le litt av dem, for det ser nokså komisk ut. Nuh skal jeg hente de nye linsene mine, for jeg har visst gått med feil styrke på linsene i årevis. Optikeren ble helt sjokkert. Men sånn går det når man bestiller på nett og bommer litt på talla. Jaja, det er utrolig hva man venner seg til, men det blir sikkert bare velstand nå, da.
 13. Jeg lurer på hva i all verden naboen har besøk av. Det er noe som bjeffer konstant, og jeg hører det inne i huset mitt, femti meter unna...Vi får gå ut og inspisere litt, hva dette bjeffemonsteret er for noe.
 14. Har også Baltic og er fornøyd.
 15. Vi gjør minst mulig