Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,261
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

3,201 profilvisninger
 1. Så fint da, for det var nettopp den jeg hadde på hjernen😅
 2. Oh joy.Har fått en begravelses-salme på hjernen!
 3. Jeg skal ENDELIG hente Bizi i dag. Hun har vært på høstferie med hundepasseren og kosa seg siden forrige torsdag, men her er det altså så tomt og stille at jeg ikke kan vente med å få hjem lille frøkna mi. Ikke har jeg gått tur heller, det går ikke an å gå tur uten hunden sin. Nemlig.
 4. Denne fine jenta er 3 år i dag.
 5. Haha. Såvidt jeg husker står det i pakningsvedlegget til medisinene mine at de kan gå litt utover korttidshukommelsen. Og det har jeg nok merka, ja. Sto og veide og gjorde klar maten til Bizi til hun skal på høstferie med hundepasseren uten meg. Og så går det noen timer og jeg ligger på sofaen og ser film, også begynner jeg å lure på om jeg egentlig gav henne kveldsmat eller ikke? Jeg tror jeg gjorde det, men sikker er jeg ikke. Så da fikk hun kanskje kveldsmat to ganger i kveld. Fornøyd hun, da. Hun hadde helt sikkert overlevd uten kveldsmat en dag også, men.
 6. Den rasen jeg har, finsk lapphund.
 7. Har aldri hatt behov for hund for å beskytte meg heldigvis. Hvis noen skal vurdere å bryte seg inn her, så er det første de ser hundegården. Den er plassert akkurat der blant annet fordi jeg bor alene i skogen med lite naboer. Mulig de velger et annet hus da. Hunden sier alltid i fra når det kommer folk, så det er umulig å snike seg innpå her. At hun er supersosial og veldig glad i folk og garantert hadde ønsket hvem som måtte dukke opp hjertelig velkommen vet jo ikke de som bare hører henne.
 8. Jaja, i dag blir det jo en festlig dag. En visdomstann som har vridd seg skal ut. Tannlegen var litt usikker på hvordan hun skulle få den ut. Tannlegeskrekken min forsvant det året de måtte operere ut to tenner, og banka og slo inni der en time og til slutt måtte sy igjen fordi tanna pressa på en nerve,kunne miste følelsen i deler av ansiktet hvis de fortsatte. Men kirurgen var grei han og jeg var dopa og fornøyd, så det gikk så greit så. Vel denne gangen er det den siste visdomstanna som forhåpentligvis går an å få ut på normalt vis. bare de får tak i den. Den halve som er igjen inni der får jeg ta hos en spesialist, men den skal jeg drøye så lenge som overhodet mulig. De har gnåla om å ta disse tennene i flere år nå, det er visstnok lurt å få ut visdomstennene før man bikker 30, for da blir kjevebeinet hardere. Men, det har ikke jeg villet høre på nemlig, så vi får se hvor hardt det er 6 år etter, da.
 9. Tispa mi sitter pent og tisser, og tisser bare på gress, i skogen og nede i buskas. Hun tisser på plenen min hver dag, helt uproblematisk det. Hannhunden min fikk overhodet ikke tisse der hvor det passet han. Han markerte overalt hvor det stakk noe ut (busker, postkasser, søppelkasser,lyktestolper, bildekk, gjerder,ja det meste) og det var ikke lov.
 10. Stussa på at sofaen hadde så mye pels på seg nederst... Det er nemlig innmari herrrlig å sove sånn.
 11. Oh røyteperiode, ja. Senga mi ser ikke ut. I dag kom det en japansk spisshund løpende etter oss. Han satt utenfor leiligheten sin og matfar holdt på med å rydde inn varer fra bilen. Da vi tusla forbi på veien ble fristelsen for stor. Han satte i et byks og matfar ropte NEI!, og hunden bråstoppa. Men, så ble fristelsen for stor til slutt, og han kom løpende etter oss. Han så veldig blid ut og var kjempenysgjerrig så jeg var ikke spesielt bekymra for at det skulle smelle, så etter å ha gått videre en stund med både hunden og matfar løpende etter oss, så stoppa vi og sa hei. Matfar ropte er det en jente?? Ja, sa jeg. Han hadde gutt, så da gikk det bra. Matfar tok pelsdotten under armen og gikk hjem. Ellers er syklister og fugler og ekorn det mest interessante i hele verden her. Spesielt ekorn. Du og du, noe så fantastisk. Da er det julaften og bursdag på en gang.
 12. @Bananen @Rocket @Pixie
 13. Den var god den, og det synes visst en firbeint også.
 14. Lurer på når jeg skal lære at det sjelden er smart å gå fra fristende saker på bordet. Mens jeg satt på do så forsvant nemlig en halv pannekake som lå igjen etter middagen. Jaja, den var jo ganske god, så jeg skjønner jo at fristelsen ble for stor. Med banan og kanel og cottage cheese og greier.
 15. Trivelig med regn. Ligger fortsatt under pleddet på sofaen og fryser. Veldig fristende å gå ut på tur