Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,228
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

2,753 profilvisninger
 1. Vi har gått oss en nydelig tur i finværet, og langs veien i skogen er jeg meget fornøyd med min nye 8 meter lange flex. Sånn går det når man stikker av fordi man finner så mye spennende på sin vei, da blir man taua inn. Hun har fått gå mye løs før gjeter og jaktinnstinktet slo inn da, hun får trøste seg med det. Og nå er løpestrengen i hus, så nå venter jeg bare på at vaktmesteren min (pappa) skal komme forbi så han kan henge den opp. Jeg har støttet sanitetsforeningen ved å kjøpe fastelavensris og gi noen kroner, så da er naboen fornøyd. Og det er jeg også, for det er de som sørger for at den mest brukte tur-runden i gåavstand fra huset mitt er brøyta og fremkommelig om vinteren. I dag får jeg storfint besøk, og jeg er litt usikker på hvorfor. En god kamerat jeg har kjent i ti år. Han bor en time unna, og har ikke vært på døren min de siste 7 årene, det er alltid jeg som har vært der. Nå ville han plutselig komme i kveld. Han har nylig separert seg fra kona, fått seg ny kjæreste og nå er det trøbbel i paradis, så det kan hende han ønsker seg en liten prat om hvordan livet plutselig ble. Men, de samtalene pleier vi da å ta på telefonen, så jeg lurer litt på hvorfor han kommer ens ærend for å besøke meg en mandag rett etter jobb. Jeg har litt prestasjonsangst ift huset mitt, siden han bor i en 25 millioners funkisvilla, men han har vært her før, så han veit at standarden ikke er heelt i samma gate som han er vant til. Men, samma det, hyggelig at han kommer!
 2. @enna God bedring til pasienten!
 3. I dag hadde han her blitt 5 år. Jeg får tenne et lys da, siden jubilanten selv ikke kan delta på feiringen.
 4. Hah. Ingen kløe observert nå heller. Det er jo dumt å glede seg for tidlig, men jeg følger alle bikkjas bevegelser med argusøyne for å få med meg eventuell kløing og nå har det altså bank i bordet ikke vært noe som helst på noen dager, og nå er det 9 dager siden hun startet med det nye fòret. Får håpe det fortsetter sånn da. Fint vær i dag, men dessverre måtte jeg være på jobb. Men, vi rakk da en tur likevel. Satser på at det er like fint i morgen, for nå har jeg helg.
 5. Å, for et nydelig lite nurk <3
 6. Bizi er veldig glad i kaninleken sin. Bærer den rundt, og ligger og tygger på den. Den nye bestevennen.
 7. Fin vakt på jobb, fin tur med bikkja og to nydelige timer på sofaen. Det var 19 grader da jeg la meg og skrudde opp varmepumpa, og 19 grader da jeg våkna. Jeg bør ha 25 for å ikke fryse, jeg, så da er det fint at det finnes ulltepper.
 8. Min var også bedre på sommeren og lekte og herjet og hadde gode dager. Jeg klamret meg fast til de gode dagene. Han var jo min elskede hund som skulle dø av alderdom i fanget mitt etter et langt og lykkelig liv. Det var faktisk når hunden min var hos noen andre et par uker jeg så hvordan det egentlig var uten han. Hvor mye bedre. Jeg vurderte også å gi han en siste sommer. Men jeg så hvor mye jeg egentlig tilrettela. Og når han ikke bare beit meg men også en tiåring der han var på besøk...Da var saken klar. Han hadde det ikke godt og ville aldri bli frisk. Det er trist å vente for lenge for man kan angre på det også. Jeg kunne nok latt min slippe ett år før jeg gjorde. Det er en prosess å komme dit men tenk på hva du tror er best for hunden innerst inne. Når man velger å avlive i slike tilfeller så gjør man det av kjærlighet. Og kun det. Jeg følte til slutt at jeg hjalp min hund ved å la han slippe for han kunne ikke fortelle meg på andre måter at nok er nok. Håper du finner ut av det. Føler med deg.
 9. Bizi ligger og drømmer og rister litt og kommer med interessante lyder. Lurer på hva hun drømmer om.
 10. Det å bestemme seg for å avlive en man er så glad i er utrolig vanskelig. Det er aldri lett. Jeg måtte gjøre det i sommer. Jeg hadde prøvd alt, men det ble bare bedre ei stund, og så var det ingenting som hjalp. Og når hunden glefser og har såpass mange plager, og du har et lite barn, du må passe på hele tiden så ingenting skjer....Jeg tok avgjørelsen på min hund når jeg visste at jeg hadde prøvd alt som prøves kunne, for jeg var redd for å angre på at jeg avlivet han for tidlig. Tenk hvis det fantes en løsning som fungerte som jeg ikke hadde prøvd. Den løsningen fantes ikke...og på et tidspunkt må man innse at nok er nok. Ofte kan det å støtte seg på omgivelsene rundt en, som ser med litt mer objektive øyne enn det en selv klarer, være fint å høre på. Jeg ba mine nære si fra hvis de oppfattet at hunden min burde få slippe på et tidspunkt hvor jeg ikke var i stand til å se det selv. Det var likevel ingen som sa noe, jeg kom fram til det selv. I ettertid ser jeg at jeg med god samvittighet kunne latt han få slippe en god stund før. Nå vet jeg at han har det bedre der han er nå, selv om han bare ble fire år. Og nå har jeg en annen hund som er frisk, som ikke har smerter som fører til glefsing og bitt, og det er en helt annen verden. Og jeg slipper den konstante bekymringen for hva godt jeg kan gjøre for den som er syk, når man ikke vet hvor mye smerter hunden egentlig har, man bare ser atferden og stadig må tilrettelegge. Jeg vet hvor vanskelig den avgjørelsen er, men for min del var det oppe i sorgen over å miste han også en lettelse over at nå var det faktisk bestemt, avgjørelsen var tatt. Og når han var borte, så savnet jeg han veldig og gjør det fortsatt, men jeg har ikke angret et eneste sekund. Lykke til med valget, det er helt ok å bestemme seg for at tiden er inne for at hunden får slippe.
 11. Biz og jeg har gått en fin runde rundt i byen og langs vannet og litt rundt omkring, nå er hun litt trøtt og ligger og tygger fornøyd på kaninleken sin. Jeg visste den kom til å bli poppis. Nå er de bestevenner. Synes jeg merker antydning til enda mindre kløe de siste dagene faktisk, kanskje det er kylling hun ikke tåler. Det er vel ikke helt uvanlig har jeg skjønt. Tror det blir en liten cowboystrekk på sofaen jeg, gitt. Sammen med sjokoladen og smågodtposen, tenker jeg. Fordi jeg fortjener det. Dessuten har jeg jobbhelg og må hvile meg.
 12. Hyggelig å ha med seg fornuftige elever på jobb. Fint at det skjer litt ekstra også,så hun tidlig får erfare at vi aldri vet hva som er bak døren vi skal innenfor.
 13. Bizi har lekt med den svarte elghunden til naboen til venninna mi i dag. Han går løs på gården hele tiden og er stadig innom naboene sine. Han går visst aldri tur annet enn på egenhånd og er aldri på jakt. Og i dag når vi parkerte så jeg han sto borte i veien og kikka på oss, så jeg ropte på han. Vet at han er stødig i hodet, så det er bare hyggelig for Bizi å leke med han. De er på akkurat samme størrelse, og like blide og søte og sosiale begge to. Han er så sjarmerende at det er fristende å putte han i bilen. Vi har lekt med kaninleke i dag, frøkna har bestemt seg for at kanin er kult.
 14. Han ville ta blodprøver i tillegg hvis kløen ikke gir seg etter x antall prøver ulike for. Vi får se,er 14 kg igjen av pro plan sensitive skinn før det er aktuelt.
 15. Sov med hammer under puta for noen år siden, da var jeg faktisk oppriktig nervøs i mitt eget hjem i månedsvis. Men, han dukket aldri opp på døren heldigvis. Så man skal være forsiktig, det er mange rare typer der ute, og alle har ikke like gode hensikter.