Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,240
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

2,955 profilvisninger
 1. Kjenner igjen den der. Jeg nyter det ukompliserte hundelivet. Savner han som er borte jeg også, men ikke hvordan vi hadde det her når han var her.
 2. Vi parkerte på liatoppen og gikk innover. Der er det bare å velge vei. Storeble er jo også et alternativ, med mer fjell, jeg gadd bare ikke kjøre lenger siden jeg har dette et kvarter fra døra mi.
 3. Det er på blefjell
 4. Blefjell Helt nydelig!
 5. Fin dag!
 6. Jeg hadde veps som kom ut av en sprekk inni dørkarmen. Måtte dukke hver gang jeg skulle inn og ut av døra for vepsene ble like rasende hver gang jeg passerte. Fikk heller ikke tak i bolet og brukte vepsespray.
 7. Er det mulig. Jeg begynner å bli rørete. Bestilte nye knotter til kjøkkenskapene for et par dager siden. I dag kom bekreftelse på at de er sendt. I kveld holder jeg nesten på å kjøpe nye knotter en gang til. Eneste grunn til at jeg kom på at jeg alt hadde bestilt var at det dukka opp bilde av de bestilte knottene på søk på google og dem var det noe kjent med. Da gikk det opp et lys. Gjorde det samme da jeg skulle bestille nytt kobbel til Bizi. Da rakk jeg å bestille to før jeg skjønte hva jeg holdt på med.
 8. Jeg maler kjøkkeninnredningen. Ikke helt sikker på om jeg er fornøyd med fargen, men jeg får prøve å finne det ut før jeg har malt alt sammen og evt. må begynne helt på nytt. Håper de nye knottene til skuffene som dukker opp i posten om et par dager faller i smak, da.
 9. @Annik Så fryktelig trist, og for et grusomt sjokk. Føler med deg.
 10. Jeg låste meg inne på badet til venninna mi i dag, og det hjalp ikke uansett hvor mye jeg lirka med nøkkelen på innsiden, og hun prøvde og lirka med sin nøkkel på utsiden, døra ville ikke opp. Ikke snakk om. Til slutt måtte jeg klatre ut vinduet. Bizi syntes det var stas å være der, for treåringen til venninna mi kasta et lass godbiter rundt på grusen til henne, og Biz trodde det plutselig var julaften. Grusen ble grundig støvsugd av en fornøyd liten lapp.
 11. Jeg fikk nesten tårer i øya av bilde av tantebarna mine i finstasen i dag. Så søte små. Synd tante ikke var der. 4-åringen gikk rundt i dress og leide på kusina si på 1 år i bunad som han stolt forteller alle at er lillesøstra hans, og han passer godt på at alle andre barn i nærheten oppfører seg pent mot henne.
 12. Jeg sov lenge i dag, gikk en fin skogstur med Bizi, og malte litt lister, bytta jord hos blomstene inne, og nå blir det snart jobb resten av kvelden. Resten av familien feirer uten meg, men det får bare være, godt betalt på jobb i kveld.
 13. Huhu! Kasta meg over dama med kelaburet på finn, pruta prisen ned et par hundrelapper, og meldte min ankomst allerede i kveld. Det er jo ikke noe å vente med når det først er et bur som passer 4 mil unna, så jeg slipper å måtte kjøre land og strand rundt. Var litt spent på om jeg fikk igjen døra, men buret smatt akkurat inn i bilen det, gitt. Bizi den raringen ville som vanlig gjerne bli med damen hjem. Litt kos det så er det gjort. Hun der ser potensielle nye bestevenner overalt.
 14. Et bur i bilen må jeg ha, og siden hercules'en er solgt, så går jeg for kela igjen. Hadde kela til Timmy, og var fornøyd med det. Så blir det litt greit å kunne bruke deler av bagasjerommet til andre ting enn hundebur. Ser ut som jeg får napp på et brukt et på finn, så da blir det ikke store utgiften heller.
 15. I dag har det gått i ett i heimen i hele dag og nå er jeg sliten. Frister ikke med tur nå men våkner vel da. Solgte det doble bilburet i dag. Kommer til å savne det men det blei for råflott å sitte med når jeg bare har en hund. Den stakkars dama som skulle hente det for en som bor langt unna fikk det ikke inn i bilen sin. Flaks at vi bodde en halvtime fra hverandre da så kunne jeg levere det hjemme hos henne istedenfor.