Gå til innhold
Hundesonen.no

Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,282
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Klematis last won the day on 12. Januar 2017

Klematis had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,194 Excellent

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

3,467 profilvisninger
 1. Akkurat nå mars

  Hundepasseren får fullt hus i dag. Hun skal være besøkshjem for en gutt med autisme og spurte om hun kunne ha Bizi i dag så de to kan bli kjent med hverandre. Gutten er visst veldig glad i dyr,og hans mor som jeg også kjenner var glad for at han skal få omgås en hund. Det blir nok fint for alle sammen,det. Bizi er alltid klar for nye venner som vil kose,hun.
 2. Akkurat nå mars

  Det er godt med en strekk midt på dagen
 3. Akkurat nå mars

  Hun som trakk tenner i går ble så opptatt av å være med på marken i byen og snuse rundt etter mat på bakken så da vi kom hjem var det helt slutt på piping. Nå er hun hos hundepasseren sin som spurte om hun kunne ha Bizi til uka for da skal hun være avlastningshjem for en med autisme og hun vil gjerne at han skal treffe Bizi. Og på jobb i dag viste det seg at mor til den ungen er min kollega. Det blir sikkert hyggelig det.
 4. Akkurat nå, februar

  Det er litt synd på denne her altså. Har trukket to tenner i dag. Narkose var ikke noe gøy. Kasta opp og litt uvel. Synes litt synd på seg selv. Men hadde da energi til å bjeffe på de som satt på venterommet da hun våkna likevel
 5. Helsa først,men jeg bør helst like noe ved utseendet på den. Også er jeg opptatt av størrelse.
 6. De finnes de, men jeg ville ikke satsa på å skaffe meg lapphund med håp om å få en lydløs en😊 Min er oppvokst langt ute på landet. Hun bjeffer ikke mindre der enn i leiligheten i byen. Hun passer på tomta og sier i fra om noen går fordi. Helt i begynnelsen i leiligheten i byen før hun ble vant til lydene fra naboer osv bjeffa hun mye fordi det var uvant men nå bryr hun seg ikke. Så det er vel individavhengig ja😊
 7. Hun er 3 år. Passering går litt opp og ned. Hun pleier som oftest å bjeffe mye da. Ellers bjeffer hun når hun er glad. Som når hun skal på tur. Når hun møter andre hunder. Varsler mye på døra når det kommer folk. Hun har andre lyder også. Hun synger og prater en del hvis hun er veldig glad,altså spesielt fornøyd med noe. Den forrige lapphunden min var det mye mer lyd i. Hun her er vel sånn midt på treet. Lyden er vel det som trekker ned med rasen. Hunden ellers er helt herlig.
 8. Jeg synes det er en drøm å ha en hund. To hunder var mye mer styr,men de hadde til en viss grad glede av hverandre. Jeg hadde to bjefferaser og merka jo godt at valpen ble påvirka av den voksne hunden og bjeffingen ble ikke bedre av at de var to som hadde lett for å bjeffe for å si det sånn. Jeg synes min lapphund er fantastisk og kunne i svake øyeblikk tenkt meg to, men så kommer jeg på hvor herlig det er med en og at det holder med den lyden som er.
 9. Akkurat nå, februar

  Haha. Fikk melding av kjæresten nå. Han henter Bizi og kjører henne hjem til seg. Så kommer jeg etter når jeg er ferdig på jobb. Jeg og Bizi har vært hjemme alene hos meg siden mandag morgen. Altså ikke spesielt lenge. I det han åpner døra tar det helt av for ei på fire bein som blei kjempeglad! Hun kom med flere veldig lange gledeshyl,ulte og hørtes ut som om hun gråt. Glad for å se matfar hun da.
 10. Hvor ofte har du flytta?

  16 år på hjemstedet. 6 mnd i en by. Tilbake til hjemstedet. 2 mnd på et lite tettsted. Tilbake til hjemstedet. 5.5 år i Oslo hvor jeg flytta rundt 5 ganger. Flytta til Stavanger. Etter 2 år der flytta jeg til byen jeg bor i nå og her har jeg flytta 2 ganger de siste 12 årene. Her jeg bor nå har jeg bodd i 11 år.
 11. Akkurat nå, februar

  Sitter og venter på Bizi. Hun er hos veterinæren for vaksine og tannrens. Så da måtte jo jeg svi av litt gryn på parfymeriet mens jeg venter. Bilen gikk til hel#### i går så den måtte slepes til verkstedet i går. Det var jo kjempeartig å ikke komme av flekken. Festlig. Fint at mannen har bil da for ingen av oss bor i gåavstand til byen akkurat og busstilbud her jeg bor finnes jo ikke.
 12. Biltemas biabed

  Har to og er fornøyd,men hun herjer ikke med dem.
 13. Hvor mye kos får hunden din?

  Hun er jo helt ekstrem på kosefronten og hadde krabba under huden på alle som nærma seg om hun fikk sjansen. Jeg er ikke den som koser så veldig mye med henne,men hun er der jeg er hele tiden jeg er hjemme og ligger ved beina mine eller ligger og sitter inntil meg. Vi deler seng, og hun er omringa av andre som koser og klør henne i timevis.
 14. Akkurat nå, januar

  Bizi hjelper til med å tapetsere.
×