Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

2,710 profilvisninger
 1. Når jeg og Biz er på tur om dagen så ser jeg stort sett en refleksvest og et rødt lys som suser forbi i luftige svev. Pappa ringte. Selvfølgelig akkurat da jeg skulle til å betale varene mine. Jeg kunne ikke få maten fort nok opp i posene så jeg fikk ringt han tilbake. Dette er skikkelig rare greier, må jeg si. Han er ved godt mot selv og føler seg bedre. Jeg har fri i morgen. Egentlig fordi jeg jobber i helgen, men vi kan jo si at det er fordi jeg fortjener det. I dag ble det opplest og vedtatt på personalmøte at stillingsprosenten min etter 7,5 år blir 100%. Kryss i taket, liksom. Hah, jeg gleder meg til å kunne planlegge fritiden min, jeg.
 2. Pappa er på riksen og de har gjort funn. Ikke helt det jeg håpa på men ikke helt krise heller. Det viktigste er jo å få gjort noe med det før det smeller. Vi er egentlig mest glade for å ha fått et svar selv om jeg får litt hetta når det er noe galt med superhelten min.
 3. I morgen skal jeg ENDELIG få klarhet i hvorfor pappa'en min går rundt med trykk i brystet. Det er på høy tid å finne ut av det nå, tycker jag. Skal nok ha et meget nært forhold til mobilen min på jobb i morra, så får omgivelsene mine bare finne seg i det akkurat da.
 4. Det er ikke alltid så enkelt, det der.
 5. Har gått ned litt over en kilo, og føler jeg har rimelig grei kontroll. Unnet meg selv å kose meg i helgen, uten at det tok helt av.
 6. Godt å slappe av litt i sofaen under pleddet mens man ser kjendisfarmen sammen.
 7. Det er så individuelt hva som gjør en hund fornøyd at det å sette en standardmal er jo helt umulig. Jeg prioriterer å la min hund løpe løs når det lar seg gjøre, så ofte som mulig, for det er det beste hun vet. Hvor lang turen(e) er, kommer an på. Vi er mye på tur, men ikke timevis hver dag. I går var vi ute på båndtur i nytt bymiljø med et yrende folke og dyreliv å forholde seg til i 4 timer. Bikkja lå som et slakt da vi kom tilbake. Hun er også meget fornøyd med å løpe løs i skogen og snuse, herje og kose seg en time, halvannen. Men, hun er også fornøyd med en halvtime, førti minutter løs hvor hun bare surrer rundt på egenhånd mens jeg går etter. Ellers er jeg opptatt av å ta henne med overalt der det lar seg gjøre, og hun opplever nye miljøer og turområder stadig vekk. chihuahuaen min hadde de samme ønskene for turer som henne, men han måtte begrenses av dårlig helse, og det var nesten det verste. Han hadde et stort behov for å komme seg ut i naturen, snuse rundt, lese lokalavisa, bruke nesa og gå turer sammen med oss. Hadde han levd livet til en sofahund hadde han blitt deprimert og mistet livsgnisten.
 8. Jeg har preferanser på høyde ja, men det er tullete så det velger jeg å se bort fra. Jeg vil helst ha de rundt 185 cm. Jeg har hatt forhold til menn mellom 173 cm og 2 meter. Jeg er 162 cm selv så jeg har ikke møtt menn lavere enn det. Men hvis jeg møtte drømmemannen og han var omtrent like lav som meg så hadde nok det gått helt fint.
 9. Gikk ut med Biz for at hun bare skulle gå på do kjapt før jeg gikk på badet. Antrekket var da pysj med prikker på og kåpe lukket halvveis igjen. Håret til alle kanter mens jeg prøvde å gni søvnen ut av øynene. Da,akkurat da ser jeg en finsk lapphund og eieren hans som selvfølgelig bor i samme blokk på vei mot den døra vi står foran. Kom ikke unna å hilse da,liksom. haha. Jeg følte meg utrolig flott må jeg si.
 10. Biz er sliten. Hun orker ikke bry seg med lyder fra folk som går i trappa i blokka her engang. Bare løfter litt på hodet i blandt og legger seg for å sove videre. Hun har snust rundt,hilst på folk og måttet oppføre seg ved møtende hunder. For ei som er oppvokst på landet blir det mange inntrykk det.
 11. Jeg syntes bikkja mi var et mareritt frem til hun var rundt 1,5 år. Det var biting,hopping,bjeffing,hun ble akutt døv og levde i sin egen verden. Utrolig mye støy, og hun tygde på inventaret. Hun bjeffet som en gal blandt andre hunder på kurs, bråkte i bilen og var utrolig slitsom. Nå er hun litt over 2 år og helt nydelig på de aller fleste måter. Bit tenna sammen og hold ut. Det blir bedre med tiden heldigvis.
 12. Bor i gåavstand til fine turområder,men liker variasjon og kjører ofte et stykke.
 13. 4 timers gåtur på sko som ikke akkurat er beregnet for det. Har enda ikke funnet vintersko som passer mine plattfote bein. Og spesialsåle har jeg ikke orket å bry meg med. Jaja,det gjør nok vondt i morra men det går seg til. Bizi har kjørt tog og rulletrapp for første gang,null stress det,vel. Nå er hun salig sliten og fornøyd.
 14. Du veit at din eks-samboer,bestevenn og "bror" er nyforelska når du hører han roper ut "Sugar in the morning!!" fra badet. Jeg lo høyt. Har kjent han i 17 år og har aldri hørt lignende før. Det er helt strålende. Jeg er SÅ glad på hans vegne, og kjenner ingen jeg unner det mer enn han etter mange tøffe år! Nå skal vi visst gå en temmelig lang tur. Plussgrader og fint vær så det blir nok bra! Bizi er som alltid rimelig klar!
 15. Det er ca 15 år siden jeg bodde i blokk. Jeg hadde glemt at man tydeligvis må regne med litt av hvert. Som at naboen pusser opp leiligheten sin og banker og borrer i veggen 0830 en lørdag når jeg ligger og sover. Nå sover jeg ikke lenger... I blokka hvor søstra mi bor er det en heller ustabil nabo som drikker, krangler, bråker og skriker sammen med en kompis hver dag. Selv om jeg synes det kan bli i overkant stille der jeg bor så er det jammen deilig også.