Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,251
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

3,032 profilvisninger
 1. @tutle
 2. Han som maler huset mitt hadde funnet ut at han også vil male huset sitt nå. Han hadde tenkt på grått, men nå synes han at mitt hus blir så fint så nå vil han ha rødt hus også. Mamma tok med seg Biz på tur i dag og traff på hoggorm. Den så ut som en pinne, men mamsen er rimelig hoggormvant, så hun ble mistenksom, og det var absolutt ingen pinne. Bizi viste overhodet ingen interesse for den, og alt gikk bra. Jeg har vært på kjøretur med den som nylig har hatt hjerteinfarkt, som helst bør ha med seg noen sånn i tilfelle det skjer noe. Formen er fin da, men det er for tidlig å kjøre bil alene, og ikke på større steder. Med andre ord er det jeg som kjører når vi skal på Danmarkstur om to dager. Nå skal jeg på eu-etterkontroll med bilen min, og vi får da håpe at den blir godkjent, hvis ikke så er den ikke kjørbar fra 1 juli. Og da er jeg på ferie. Nå er det som fikset skulle fikset, og de som har reparert og bytta deler kan skru biler i blinde, så det går nok fint. Og så har jeg tenkt å legge inn et krav om kompetansetillegg for videreutdanningen min, og fant plutselig ut at fristen er 1 juli, så den rekker ikke å sendes i posten. Men, jeg spora opp hvor dama som skal ha den jobber, så jeg slenger innom der etterpå, jeg.
 3. Nå begynner faktisk feriefølelsen å komme😊 Hadde en fin dag med svigerinna mi. Skravlings hele dagen. Lunsj ute i sola. Bizi har tusla rundt på tunet og kost seg hele dagen. Bilen nærmer seg ferdig,så blir det middag før vi går oss en fin tur rundt vannet ved sandstranda med utsikt mot blefjell på vei hjem. Må rekke å gjøre litt hjemme også før jeg reiser på ferie.
 4. Vi kom oss aldri hjem fra hytta i går for det ble trøbbel med både min bil og rundballepressa. Så bilen min står høyt til værs i verkstedet. Det er ikke så farlig for meg bare jeg rekker Eu kontrollen i morgen og båten natt til fredag. Strålende vær i dag også så nå skal jeg og Bizi ned på gården og henge litt med hestene.
 5. Jeg har 3 uker ferie! Slitsomt på jobb i dag. Bizi blir sikkert veldig imponert hver gang jeg går og legger meg når jeg kommer hjem fra jobb. Men hun legger seg hun også sammen med meg og det begynte å regne i det jeg gikk inn døra så det passa egentlig bra med en powernap akkurat nå. Så skal jeg finne ut hvor vi skal gå tur etterpå.
 6. Tålmodigheten er så utrolig lang 6 timer før 3 uker ferie kjenner jeg. Bare litt til nå så..
 7. Altså...Nå har jeg vært kjempegrei og servert Bizi halparten av den halve vannmelonen jeg skulle ha til kveldsmat...så tok jeg resten. Men, var det bra nok, nei? Bikkja ELSKER vannmelon, og sitter med stoooore dådyrøyne og prøver å gjøre seg enda søtere, sitter der og smatter litt og håper at jeg barekanværesåsnillågihenneresten. Hun slukte sin del, nemlig. Og NÅ er det bare en natt og 6,5 time på jobb, så er det ferie!
 8. I går når en del av mine kollegaer gikk ut i ferie var tanken på jobbhelg litt slitsom, men nå er det to vakter igjen og i morra klokka 14 er det tre uker ferie. Så det skal nok gå så fint, så:-) Jeg og Biz gikk oss en tur langs veien som ender opp der jeg vokste opp. Nå er det 5 mil dit, så vi gikk ikke dit, men ble stadig tutet på av ukjente biler og mc'er, så det var vel noen jeg kanskje visste hvem var da. Og jeg er sånn passe nysgjerrig, og har ikke bodd der på 19 år, så jeg må spørre mamma som kommer innom om hun vet hvem som kjører hva for tiden.
 9. Det skjer mye gøyalt for tiden. I går ble jeg påkjørt da jeg skulle svinge av veien opp til huset mitt. Ja, jeg må nesten le litt. Er det mulig. Den unge sjåføren trodde at jeg blinka han forbi, når jeg gav signal om at jeg skulle kjøre av veien...Så akkurat da jeg la meg over, kjørte han forbi meg. Det gikk ikke så bra. I hvert fall ikke for bilen hans. Gutten sto stille som et tent lys og rørte ikke en muskel før jeg kom ut og lurte på hva han egentlig holdt på med. Kufangeren min var ikke så grei med døra hans, så han får litt å reparere. Min bil kom unna det med bare noen små skrapemerker og riper, og den har en del av det fra før, så det er ikke noe jeg prioriterer å gjøre noe med. Jeg tror ikke han kommer til å gjenta den fadesen der, men han syntes at jeg var innmari grei med han da, og det var jeg også. Jeg hadde bursdag nemlig, og var i godt humør. Sånn ellers var det en utmerket dag i hyggelig lag.
 10. Haha rare dyr,altså Kom hjem og spurte maleren som står i stige på verandaen om Bizi har vært rolig. Ja han hadde ikke sett noen hund han. Da jeg kommer så går hun ut og tisser og blir med inn i stua og hopper høyt over mannen på verandaen og kommer med en brommelyd. Han har bare vært der i flere timer liksom. Spørs om hun ligger og sover i gangen når jeg er på jobb siden hun ikke har vist seg i stua og han ikke har hørt henne heller. Hun bør da ha hørt han men mulig hun bare bryr seg om lyder ute når jeg er hjemme.
 11. Bizi har lyst til å gi meg en pris i dag. Vi var nemlig innom dyrebutikken, og der vanket det litt av hvert av godis. Nå har hun ligget og gnagd på et bein lenge, og ser meget happy ut. Alt for deg, min skjønne. Fikk omsider tak i rødt halsbånd også, for det kler jo en svart hund. Det ble litt mer blingbling enn jeg tenkte meg da, men hun er jo diamanten min da så det passer jo.
 12. Ja, det er nok greit å ha stødige ankler hvis du skal gå der. For hvis de bildene er nye, så har det ikke skjedd imponerende mye med veien siden 2013 og det var ikke veldig artig å gå i kø i steinrøysa den gangen...
 13. Heisen er helt ok den. Men selvfølgelig kø der og i godvær. Noen med høydeskrekk synes heisen var ekkel. Vi tok den med baby og en med ME, men det var tåke den dagen så vi så ingenting på toppen, da.
 14. Jepp, alle hunder klarer det. Jeg gikk Gaustatoppen med chihuahuaen min, det var litt ubehagelig fordi han fort kunne bli tråkket på, men den utfordringen har jo ikke du med dine. Det er rundt 4,5 km en vei fra Stavsro. Slitsomt med så mye stein og å gå i kø både opp og ned. Det er mye folk når det er finvær, men sånn er det jo de fleste slike steder. Nå gikk jeg der sist i 2013, så veien er nok forbedret nå.