Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,273
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

3,307 profilvisninger
 1. Bizi har tatt helg
 2. Du kan låne Bizi Vi bor 5 mil fra Drammen, da.
 3. Min er jo bra pelset ift kulde, så jeg har ingen klær eller dekken til henne. Jeg sier stopp for turgåing i kulda lenge før hun fryser, så det er aldri noen utfordring nå. Hun synes det er helt toppers å gå tur i -20, det synes ikke jeg. chihuahuaen fikk på seg ullgenser og potesokker ved ca 5 minus.
 4. Jeg kjenner jeg er glad for at jeg ikke bor i blokk lenger. Med min lapphund som kommer med sine gledesutbrudd når vi skal ut eller hun er ekstra happy for noe så hadde jeg følt veldig på dette med å ikke plage naboer. Hun ble faktisk litt småsur på hannlappen da de møttes på morgenluftingen i dag. Nærmer seg løpetid og han snuste veldig. Men hun er jo så sosial så hun fikk ikke helt bestemt seg,for hun likte han nemlig😅
 5. Bizi traff på en lapphund hun kjenner litt som bor i blokka vi er på besøk i. De ble veldig ivrige begge to og surra seg rundt i bånda. Bizi har nytt halsbånd som ikke satt stramt nok og vips var hun løs. Det er jo topp der hvor hva som helst kan dukke opp. Men hun bare løp bort i enden av plenen for å tisse😅 Hun har lite behov for å stikke av heldigvis. Veldig fornøyd med halsbåndet fra melis. Hun kledde det godt.
 6. Min er altfor glupsk til det. Hun kaster seg over maten og hadde ikke greid å stoppe.
 7. Uvant å gå tur i 11 blå, altså. Frøys på låra, jo. Bizi brydde seg så klart ikke. Nå nærmer det seg -14, og jeg er litt sånn usikker på hva varmepumpa bør stå på når vi drar på hytta etterpå. Pent.no har bomma foråsidetsånn. Kommer hjem i morgen kveld da, og det er ikke meldt så kaldt så det går vel greit. Heldig jeg da, som har ferdig oppvarma hytte når vi kommer. Slipper å hakke tenner i timevis.
 8. Ja, hver 4-6 uke sånn ca.
 9. Hehe. Ja. Jeg tror ikke jeg skal klippe ned min.
 10. Det er så mye lekkert i halsbånd. Men de synes jo ikke på bikkja mi blant all pelsen
 11. Kosesyk
 12. Fant det, mye fint! Bestilte fra henne:)
 13. Hva heter hun på facebook, da? Jeg fant ingen melis:-)
 14. Vakkert i skogen nå, altså. Og musespesialisten Bizi hygger seg stort i snøen. I går løp hun rundt og gnei seg på snøen og det tok litt tid før jeg oppfatta hvorfor. Hun hadde knerta en mus som hun bar med seg rundt, kasta fra seg og la seg for å gni seg oppå. I dag møtte vi hverken mus eller to eller firbeinte. Bare en tømmerbil. Og nå er to skogsmaskiner i full sving nedenfor huset mitt, og jeg ser faktisk elva fra kjøkkenvinduet. Det er mer enn nok trær på alle kanter her, så litt utsikt er et kjærkomment syn
 15. Dere som har halsbånd med navnet brodert på...hvor er det smart å bestille det på nett?