Klematis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

Om Klematis

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Buskerud
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Nylige profilbesøk

2,808 profilvisninger
 1. Bizi skal på hyttetur med den nye hundepasseren sin i helgen. Det blir nok mye morsommere for henne å være med dem enn å ligge hjemme og vente på meg som har jobbhelg.
 2. Hunden min kan trives hos veldig mange, hun er helt ukomplisert og digger alle som er snille og tilbyr tur og kos. Men, å omplassere elsklingen min til hvem som helst uten noen som helst anelse om hun kom til å få det bra, nei det hadde jeg ikke gjort. Aldri.
 3. Jeg skjønner at jeg er svært lite ute og farter uten bikkja mi. I dag dro jeg på en sjelden biltur uten henne, og det tok flere mil før jeg innså at jeg kunne skru opp volumet på radioen, og jeg tok meg selv i å skulle gå i bagasjerommet og hente henne da jeg var fremme og parkerte. Vi har avtalt å møte hun som meldte seg som mulig hundepasser i morgen. Jeg fant ut via kjente at hun er en stødig dame det ikke er skummelt å la passe hunden sin. Så inviterte damen oss hjem til seg og det er jo fint så jeg kan se hvordan hun bor. Forhåpentligvis kan det gå så fint at hun kan passe Bizi så jeg får tatt meg en ukes ferietur i sommer. Vi får se, vi får se.
 4. For et fantastisk vær!! Lurer på hva det hadde kosta hvis 2 mekanikere på et verksted skulle bytte bremseklosser og skiver på bilen min i et par timer jeg. Heldige meg som har en superhelt (pappa) og en broder med eget verksted som tar seg av sånt. Så kan jeg slippe å bli blakk og hygge meg med svigerinna mi og tantebarnet imens.
 5. Takk:) Hun har ikke bestemt seg for rase enda, men jeg tror ikke det skal så mye til før hun er overbevist. :-)
 6. En kollega sa at jeg bare måtte si fra hvis jeg trenger hundepass. Hun og familien vurderer å få seg hund, og finsk lapphund er en av dem. Jeg synes Bizi er en bra representant for rasen for folk som vurderer å skaffe seg en finne, så jeg synes jo det kan være en god idè at de blir kjent så kollegaen får sett og følt litt på hva hun synes.
 7. Damen som ønsker å bli kjent med Bizi for senere å kunne passe henne vil gjerne treffes. Hun fikk nummeret mitt da, så får vi se... Hadde jo vært praktisk å ha en hundepasser som bor i samme by og ikke 5 og 10 mil unna slik de andre gjør... Vi har gått litt på ski i det siste. Bizi skjønner ikke noe av å trekke, men hun synes det er gøy likevel. Selv om jeg godt kunne tenke meg litt drahjelp, så jeg slapp å gå selv hele tiden. En kollega hadde sett oss på avstand en dag på ski,og hun lo av bikkja som så så innmari happy ut. Jada, ikke noe å si på livsgleden.
 8. La inn bilde og beskrivelse av Bizi på finnenhundepasser.no for en stund siden, og har glemt hele greia. Fikk plutselig en melding fra en dame som har lyst til å bli kjent med henne. Da ble jeg litt betenkt. Fremmed dame, bli kjent med henne. Men, så har hun jo vært på kennel uten at jeg hadde problemer med det, så det går jo an å si hei og se.
 9. Det er så artig når man står med nesa langt nede i panseret mens man prøver å bytte lyspære på bilen sin, også viser det seg at man har fått feil pære. Så da var det bare å kjøre tilbake og bytte pæra, og prøve igjen. Det var jo ikke akkurat rakettforskning å bytte den, men jeg begriper ikke hvordan svære mannfolkhender kommer til nedi der. Så himla trangt a gitt. Og kaldt på henda. Jeg og Bizi brøyta oss fram i snøen på tur, så nå skal jeg slappe av litt før jeg svinger meg med malekosten og måker fram søppelkasser senere i kveld.
 10. Hehe, eksen likte Bizi. Han kommenterte at hun er så rolig og grei inne og sånn. Han foreslo til og med at vi kunne bruke en suppeskål han hadde i kjøkkenskapet som vannskål. Jeg vet jo hvor nøye han var på både det ene og det andre før i tiden så jeg måtte jo spørre om han var helt sikker på det. Da flirte han godt i skjegget og forklarte at ja, han hadde vel blitt litt mer avslappa til en del ting. Det var et hyggelig besøk.
 11. @2ne Ja det er som regel det, og jeg er frøken skeptisk og lar meg ikke overbevise så lett. Men, jeg kan åpne ørene og høre etter, så kan jeg etterpå vurdere hva jeg tenker om det jeg hører:-)
 12. Når du møter eksen på venterommet hos legen og begge blir stående og gape og ingen av oss fikk egentlig sagt noe særlig fornuftig, da føler man seg så smart. Sist vi gikk på hverandre i byen var for over 2 år siden. Men denne gangen så bestemte jeg meg for å sende han en sms, og vi hadde en svært så hyggelig sms-samtale etterpå faktisk. Han ble både overrasket og glad for å se meg, sa han. Han inviterte meg faktisk til en prat under fire øyne. Den så jeg overhodet ikke komme,for å si det sånn. Men han har jo på denne sms-samtalen vist mer selvinnsikt enn han noensinne var i nærheten av da vi var sammen, så han skal få den samtalen sin. Det har gått noen år. Om ikke annet så skal vi begrave stridsøksa.
 13. Han er nydelig! Bizi sikler Hvor stort er han?
 14. Skal prøve kortison nå i mars og grazax til høsten. Lov å håpe😊
 15. Nå er det noe seriøst spennende utenfor verandaen her, altså. Bizi traver fram og tilbake, og står på to bein og nistirrer ut i snøen. Jeg kan ikke huske at jeg har sagt at det er greit å stå på to bein opp etter verandadøra. Det er noen fugler som kvitrer rundt i treet der ute nemlig, og det er jo så fantastisk gøy! Vel, vi får komme oss ut på tur, vel. Det regner. Satse på at jeg klarer å holde meg på beina i dag, da.