Gå til innhold
Hundesonen.no

jemo

Medlemmer
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Oslo
  • Interesser
    Agility med Lucy :)
  • Hunderase
    Malteser
  • Mine dyr
    Min malteser er snart 3 år, men oppfører seg som en fullvoksen dame ;)

Nylige profilbesøk

2,718 profilvisninger

jemo's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. jemo

    FUNNET HUND

    Vi ringte politiet, det hadde eierne gjort også De kom like etter, enkelt og greit!
  2. jemo

    FUNNET HUND

    I går kveld rundt kl. 00.00 fant vi en Jackrussel terrier ved Nordstrand området, vi søker eierne. Hunden er en hannhund og har på en zebraaktig dele og to brune flekker på ryggen (ellers hvit) . Bilde under: Ta kontakt på: 46629181 om du kjenner noen som savner en hund eller eier denne! Mona
  3. jemo

    Pris: Hundepass

    Jeg tenkte det ville blitt en passelig pris jeg forstår, kommer nok ikke til å ta noe mer enn 500kr pr helg Takk fir hjelpen!!
  4. jemo

    Pris: Hundepass

    Ja, de Ja, det var også det jeg tenkte! Jeg kommer ikke til å gjøre noe "ekstra" men må jo være hos dem i 2 t, med kun fokus på hunden.
  5. jemo

    Pris: Hundepass

    Ok, jeg vil jo ha fokus på hygge med hundene enn penger, men jeg må innrømme at litt lommepenger i en alder av 13 alltid kommer godt med Jeg tenkte samme pris i helgene som deg, men pr måned da, som jeg skrev over?
  6. Hei, Jeg skal begynne å passe en valp på 4 mnd. Eieren til hunden vil at jeg skal vœre der i et par timer og gjerne mer (ca.2t). De vil at jeg skal passe den 3 dager i uken. Hvor mye er passelig å ta betalt pr. måned? Det er en Staffordshire Bull terier valp, som er ganske krevende sier de. Hvis jeg tar buss (ca.10 min) vil det koste 30 kr tur+retur. Jeg skal også passe en annen valp på 7,5 måneder. Det blir enkelte helger framover, som oftest 3/4 dager i strekk. Hva vil bli en passende pris for et helgeopphold? Takk for all respons!
  7. Jeg har en liten malteser (tispe).. Når vi var på hundesletta (ekeberg) var det for det meste mange andre store hunder der, bla. 4 St.Bernard hunder. Når hunder som er større og mer 'mektig' enn henne, kommer halen ned, hun setter seg og hun liker det åpenbart ikke. Dette er selvom ikke en grunn til å IKKE la andre større hunder hilse, vi lar hun bestemme selv. Etter en stund syns hun det blir slitsomt (og litt skummelt..), da bjeffer hun (lyst\piping). Det er for å si ifra at hun ikke liker det og da kommer ikke hundene til bake.
  8. det er helt greit for meg! fotograferer på fritiden jeg også. Det ser dessverre ut som at ingen kommer...@Arcticaa
  9. jemo

    Ekeberg 10.07

    Ja skal trene agility der fra september. Det er i lillestrøm, ja. Tror jeg melder meg inn i OODK, har sent mail til dem. Håper på svar innen et døgn.
  10. jemo

    Ekeberg 10.07

    er treningen kun i maridalen?
  11. hehe den er grei @Teserere
  12. da ble det hundeakademiet sitt kontakt og lydighets kurs. Har fullført et annet kurs hos de, og var veldig fornøyd med det. Skal noen av dere på kurs? Er det en annen dag du skal sette i stand et treff? @Elita2005
  13. nei det var det ikke @Teserere det er en lenke hvor man spør/tipser om kurs, så hun spør etter bruks/lp.
  14. jemo

    Ekeberg 10.07

    blir det noe mer snart?
  15. jemo

    Oslo 03.07

    hei, har du/ noen tenkt til å arrangere noe lignende i tiden frammover? Ville veldig gjærne trent lydighet/agility de nermeste ukene. Er noen fler intrisert?
×
×
  • Opprett ny...