Gå til innhold
Hundesonen.no

hoeyer_joachim@hotmail.com

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

1 følger

Om hoeyer_joachim@hotmail.com

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 05/28/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Staffordshire bullterrier
 1. hoeyer_joachim@hotmail.com

  Valpegjengen 2014!

  Får holde meg til valpegjengen 2013 foreløpig. Kanskje blir det valpegjengen 2014 og 2015? Drømmer dog om en staffe til, men det får vente til jeg har fått kjøpt hus/lite gårdsbruk om noen år.
 2. hoeyer_joachim@hotmail.com

  Valpegjengen 2013!

  Regna med at det var min feil, ja ;D Skulle nok droppa tur nr. to, selv om det bare var 10 meter å gå. Vi får ta det litt roligere i morgen. Er jo ikke bare fysikken som blir belastet.
 3. hoeyer_joachim@hotmail.com

  Valpegjengen 2013!

  Jeg vet at jeg aldri skal være fornærma eller langsint på valpen, men hadde en ytterst frustrerende situasjon nettopp, så må nesten få det ut her. Hunden har oppført seg fint mer eller mindre siden vi stod opp kl. 07.00. Gått urovekkende bra i bånd, ville vært med å gå overralt, fremdeles trasker hun bare forbi andre hunder, osv. Fantastisk tenkte jeg. Så ringer en kompis og hører om vi skal være med på bystranda, og det ville vi, selv om vi akkurat hadde vært der. Så vi pakket med oss pledd, godbiter, vann og skåler og satte kursen dit. I det vi kommer frem, så får hun den argeste raptusen hun har hatt til nå. Selvsagt mellom masse mennesker, som ser på at jeg må kjempe henne til ro igjen. Dette tar i alle fall 20-30 minutter, da hun muligens anså det som lek. Men når en staff låser seg fast på hånda di og glefser, så ser det ikke bra ut selv om hun logrer. Så kommer det selvsagt en rolig staffevalp gående forbi i det vi "krangler" som mest, og får meg til å se fullstendig udugelig ut Jeg skal være godt fornøyd med henne før den siste halvtimen, men det var svært frustrerende ;P Fikk heldigvis roet henne før vi gikk. Hun er sliten nå da
 4. hoeyer_joachim@hotmail.com

  Valpegjengen 2013!

  Så morsomt, Kaja! Trodde det var deg! Kjente igjen hundene dine! Alt bra? =D
 5. hoeyer_joachim@hotmail.com

  Hundetreff med mellomstore/store hunder :)

  Hei! Jeg har akkurat kjøpt Staffetispe. Henter valpen kommende Søndag. Noen som vet av noen form for sosialiseringsmøter som ikke er rene kurs? Holder til i Kristiansand.
 6. hoeyer_joachim@hotmail.com

  Valpegjengen 2013!

  <------ Lille Mira hentes kommende søndag Klør sikkert mer i fingrene mine, enn i tennene hennes.
×