Gå til innhold
Hundesonen.no

Baskerville

Medlemmer
  • Innholdsteller

    166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Baskerville

  • Bursdag 01/17/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://lappelykke.blogspot.com

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Baker Street
  • Hunderase
    Finske lappetroll og tulleulver
  • Mine dyr
    Finske lapphunder
    Frost, f. 25.06.2014
    Pax, f. 22.04.2014

Nylige profilbesøk

1,763 profilvisninger

Baskerville's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

741

Nettsamfunnsomdømme

  1. Baskerville

    Boktips

    Jeg leser som regel en skjønnlitterær og en sakprosa samtidig. Fordi jeg har bursdag rett etter jul leser jeg mye godt på denne tiden av året, men den siste måneden kan jeg nevne: "We wish to inform you that tomorrow we will be killed with our families - stories from Rwanda" av Philip Gourevitch "Velocity" av Dean Koontz Akkurat begynt på "Alex" av Pierre Lemaitre!
  2. Her var det mange å legge til @lappelykken er gutta sitt!
  3. Velkomstulet til Frost når jeg kommer hjem. Knirkelyden Pax lager når han kommer opp i senga for å sove på hodeputa mi.
  4. 1. Amstaff 2. Corgi 3. Shiba 4. Irsk Ulvehund 5. Papillon
  5. Denne selen var superfin, er på jakt etter ny til Pax, som er heeeelt annerledes enn Frost i kroppen!
  6. Personlig syns jeg flexi er noe herk fordi den er så tynn at om man vikler seg inn i den er det mulighet for noen seriøse au-smertevondter, langlinen jeg bruker er lett men litt bredere, slik at den ikke blir så skarp om den strammer til. Dessuten er den bedre og gripe fatt i om man må holde fast/igjen. Og så syns jeg håndtaket på flexi er upraktisk, med begge hender fri kan jeg enklere belønne, leke osv. Men jeg er fantastisk ukoordinert og syns det er best om et bånd enten kan ligge langs bakken eller jeg kan holde det rundt håndleddet, så hendene er frie.
  7. Jeg gir bøker, jeg! Hobbiten, Roald Dahl sine bøker, Astrid Lindgren sine, eller bare en av de store litterære verkene i verden!
  8. Åh, dette hørtes kjent ut! Frost var nemlig ram på dette! Hos oss funket det med avleding - gode godbiter og følge med på han , etterhvert så man når han var på vei til å begynne og da ba jeg om "sitt" eller noe annet jeg visste han mestret og så tok vi en liten treningsøkt før vi gikk videre. Kunsten var å ti, by et alternativ til biting og tull før han begynte med det Ingen quick-fix, men det ble veldig raskt bedre!
  9. Jeg tror ofte at det negative er ting som opptar en på en annen måte enn det positive, det er de tingene som irriterer og forsurer hverdagen folk ofte lufter, fordi de trenger at noen nikker gjenkjennende eller bare er et lutter øre. Og dermed tror jeg kanskje at det positive faller litt i bakre rekke. For det virker mindre altoppslukende i folks hverdag.
  10. Sideveis, @maysofie, håpløst med langline!
  11. Det er neste rett, @Krilo, vi hadde. Hoss oss funket den ikke, @maysofie, så vi er tilbake på brystsele fra Hurrtta, det eneste som sitter godt på Frost. Men godt mulig at den funker hos deg, selen i seg selv er fin, men i alle musklene og pelsen til Frost (han er meget kraftig) skled den mye att og frem. Fryktelig irriterende!
  12. Jeg skal lære meg nytt språk!
  13. Kan jeg få ønske meg en sånn til? Rase: Finsk lapphund Kjønn: hann Bruk: agility Farge: ikke så nøye, men svak for litt annerledes tegninger og lyse felt i ansiktet Størrelse: liker dem store og kraftige Navn: Gatsby
  14. Jeg gruer meg til en hverdag med en arbeidsledig mann.
  15. Etter ett år med store og omveltende forandringer, er det mye spennende i det nye året: ♡ jeg har ferie i år, noe jeg ikke har hatt mulighet/råd til før. Men nå er jeg i fast jobb! ♡ jeg skal ha to soloturer i utlandet, den ene er til London (se under), andre enda ikke avgjort ♡ jeg får se Hamlet på teater i oktober, ett av mine favorittstykker ♡ jeg har bestemt at jeg vil en gang i måneden finne et nytt tursted og gå der med gutta ♡ ny tatovering, trolig to ♡ fikse kjøkken - bare små grep som blir kanonbra ♡ gleder meg til å se Pax bli eldre ♡ stille Pax ♡ være turist i eget land, med firbente ♡ drivhus i hagen ... og jeg vet at mange nå syns jeg er gal, men: ♡ jul Men det er så mye, tror dette blir et bra år. Rettelse, det SKAL bli et bra år♥
×
×
  • Opprett ny...