Gå til innhold
Hundesonen.no

Brist

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Brist

  1. En slik tråd passer kanskje ikke helt inn på ett hundeforum men det skader vel ikke å prøve Vel, her om dagen var jeg på besøk hos noen som hadde denne: http://hit-bag.com/wp-content/uploads/2012/10/The_Holstee_Manifesto.jpeg plakaten på veggen og lang historie kort: jeg ønsker å endre måten jeg tenker og måten jeg lever livet mitt på. Jeg har hele livet hatt dårlig selvtillit, basert alle mine valg på andres meninger og nesten alltid takket nei til muligheter som har dukket opp fordi jeg alltid forventer det verste. Avlyser alltid avtaler eller "blir syk" og kan ikke komme. Jeg sliter veldig sosialt, tenker hele tiden over hva andre kommer til å tenke om det jeg sier før jeg svarer og vil ikke være til bry. Om noen sier "bare send en melding om du vil finne på noe en dag" gjør jeg aldri det, fordi jeg er redd det ikke kommer til å passe eller at personen egentlig ikke vil ha noe med meg å gjøre, men bare prøver å være hyggelig. Og slik fortsetter det... Så... hvordan gjør jeg dette? hvor begynner jeg? Noen i samme situasjon kanskje? Alle råd mottas gjerne!
  2. Siberian husky er den rasen jeg alltid har ønsket meg. Men så har jeg begynt å tenke... Det finnes jo raser med like egenskaper, som i tillegg er mer førerorientert og lettere å trene med. Og som i tillegg krever mindre, så hvorfor kan jeg ikke bare velge en av de i steden for? Per i dag ønsker jeg en turhund, med trekkvilje og god pels, og ser ikke for meg at jeg kommer til å i øsnke å nå langt i noen hundesport. Så trenbarhet er ikke så veldig viktig, men det å ha muligheten til å kunne ha hunden løs er jo grei å ha. Jeg har en stund vurdert både golden, collie og hvit gjeterhund, men jeg klarer bare ikke gå vekk fra siberian. Det er jo båndtvang halve året, og selv om man velger en annen rase er det jo ikke sikkert hunden kan gå løs uansett? Og det er jo ikke slik at en siberian er umulig å trene... SÅ, hva tenker dere?
  3. Du har ett godt poeng, men jeg tror rett og slett det er fordi folk synes bildene de legger ut er de beste Litt OT, men må bare legge til at det med bra bilder er jo også en smakssak, noe jeg synes er dårlig vil noen andre kanskje synes er fantastisk. Det vil ikke nødvendigvis si at fotografen er dårlig, det kommer jo helt ann på personen som ser. Første gangen jeg så dette og dette bilde bl.a. kunne jeg ikke skjønne hva fotografen hadde tenkt. For ja, bildene er faktisk fotografert av en som er proffesjonell og lever av å ta bilder, og ikke nokk med det, de er faktsik fotografert for Converse og Nike. Nei, jeg tuller ikke Edit: Den var kanskje litt slem. Jeg mener, det er bare ikke helt min smak...
  4. Hvor det er billigst aner jeg ikke, men denne testen (bla bakover for å se resten av bildene) er verdt å ta til vurdering
  5. Ja, det var det jeg tenkte, takk! Akkurat Selv holder jeg på å spare til ett nytt speilreflekskamera etter at mitt gamle canon 550d ble ødelagt. Vurderer sterkt pentax, da det hadde vert fint med ett kamera som tåler litt mer. Noen som har erfaring?
  6. Janei, altså... tenkte det hadde vert greit med en generell foto-tråd der man kunne dele erfaringer, linker etc. med tanke på å bli enda bedre til å fotografere og redigere, men om folk ikke ser poenget er det helt greit, altså. Er ikke alltid idéene mine er så bra som jeg innbiller meg Edit: Neida joda, hadde tenkt til det, altså. Hadde bare ikke tid akkurat nå.
  7. Synes vi trengte en foto-tråd, så her er den! Still spørsmål, kom med tips, legg ut bilder, link til sider ++
  8. Jeg vurderer hvit gjeterhund og lurer på hvilke erfaringer folk har? Både negative og positive. Hvor vanskelig er det å finne en som både kan stilles ut og konkurreres med f.eks? Har ingen store ambisjoner, så det viktigste er at hunden fungerer godt i hverdagen og er frisk på alle måter. Og hvilke oppdrettere burde jeg vurdere (evnt. styre unna)?
  9. Jeg er med! Jeg har lenge slitt med matlysten, og lever for det meste på kaker, kjeks og sjokolade fordi det er det eneste jeg har lyst på. (Edit: Det er ikke så ille som det høres ut som, altså) Jeg har verken vekt eller målebånd (jeg tror jeg lett kunne blitt alt for opphengt i tall), men bare jeg går opp i muskler og ned i fett spiller det egentlig ingen rolle. Mitt mål er å få ett sunnere og mer variert kosthold, men samtidig lage mat jeg har lyst på og liker. Kutte ut sukker og hvetemel og å lage all mat helt fra bunnen av. Når det kommer til trening tenker jeg å begynne å gå mer på fjellet, jogge og kanskje ta opp igjen ridning, klatring og svømming. Får se hva det blir tid til
  10. Canon s100 eller Sony rx100? Selv har jeg ett fujifilm x10 i tillegg til speilrefleksen og er veldig fornøyd med det, men det er litt større enn de overnevnte kamerane i tillegg til at det har dårligere videokvalitet (men verdt å ta en titt på likevel).
  11. Fant du ut av noe? Jeg vurderer også Pentax K-30 og K-5 II, men er usikker på om K-5 er verdt 3000 kr mer? Noen synspunkt?
  12. Vel, altså... jeg håper på å få tatt lappen snart, og tenkte at det må jo være noen andre her som tenker det samme? Og ikke minst mange som har lappen fra før, så jeg tenkte det hadde vært fint med en egen tråd Selv hater jeg å kjøre bil og har alltid tenkt at "jeg trenger jo egentlig ikke lappen, kan jo bare ta buss", men i ettertid har jeg komt frem til at det er jo egentlig greit å ha. Foreløpig har jeg bare øvelsekjørt med pappa, og bortsett fra at jeg er ekstremt nervøs går det fremmover (dobbelt betydning, haha). Tenker å begynne å ta kjøretimer snart, men vurderer også å ta intensivkurs, noen som har erfaringer med det?
  13. Jeg lurer på om noen har erfaring med hvor mye mer krevende en belger er enn golden og langhåret collie? Jeg har også fallt veldig for langhårs belgeren, men vurderer også de overnevnte rasene.
  14. Brist

    Iherb.com

    Luktet den likt? og vil du annbefale den videre?
×
×
  • Opprett ny...