Gå til innhold
Hundesonen.no

Wachita

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Wachita

  1. Jeg sammenligner bare med han som ligger til venstre i bilde, han er 26kg nå 4 år gammel. Han var 21kg frem til han var 2 år, 63-64cm høy. Så i forhold til han syns jeg Krutt er stor
  2. Krutt, 9 mnd i morgen og 22 kg tung. Stor sak han der! Straks like stor som hannen vår på 4,5 år, og større og mange kg tyngre enn tispen vår
  3. Theodor begynte i barnehagen onsdag forrige uke! 15 mnd gammel Han elsker barnehagen, vil stort sett ikke gå derfra, og han løper inn på avdelingen når vi kommer. Jeg kunne nok ikke hatt han hjemme noe mer uten at vi hadde gått på veggene begge to. Han er en super aktiv fyr, som ikke har tid til å sitte i ro å leke med de sammen tingene over lengre tid, det må alltid skje noe nytt hele tiden. Så siste tiden før barnehage har vært tung.. Jeg tror vi har vært veldig heldig med barnehagen, kjempe fornøyd med personalet, styreren virker som ei super dame også. De er 4 voksne fordelt på 14 barn tror jeg, og håper å få inn en person til
  4. Wachita

    Arkin

    Han er så fin han der!
  5. Er ikke den kjempe dyr i forhold til 20kg?
  6. Du kan få gjort det privat Er hvertfall ei i Oslo, og en i Bergen som jeg vet om!
  7. Krysser fingrene! Og for at det blir et fullstendig klipp og at det vil hjelpe!
  8. Kunne du tatt alle belgerne også?
  9. Gratulerer så mye! Tidlig, men helt perfekt!
  10. Leela sine er lange selv når jeg klipper så langt inn jeg kan omtrent Khal sine er litt kortere igjen. Så virker veldig individuelt.
  11. Etter jeg fikk barn er jeg blitt mye mer bevist på miljø. Så her bruker vi tøybleier så mye som mulig, har også begynt å tenke en del på plastikkbruken, og den skremmer meg mye! Jeg har gjenbrukbare sugerør til kaffen min, takker nei til plastpose om jeg kan ta det med på en annen måte, på kiwi vil jeg helst ha papirpose om jeg kan få det. Men noen ganger stopper økonomien hva jeg ønsker. Vært innom råvarene noen ganger, og jeg elsker den butikken!
  12. Se for deg 35-38cm stor runding skal ut gjennom der Mini kom med stumpen ut først fra magen
  13. Med de så slipper du samme nyfødtinnlegg som er i 360, så ikke like varmt som den hvertfall Jeg bruker ikke så mye sele selv. Jeg bruker bare sjal omtrent. AnoonA er jo lagd i India for indiske temperaturer, så vil tro den er svalere enn de andre
  14. Close Caboo er veldig greit! Så ville gått for en sånn om du ikke vil bruke vanlig elastisk eller vevd fra starten Det finnes også bæreseler du kan bruke fra nyfødt som Ergobaby Adapt, Soul Slings AnoonA, Tula Free-to-grow feks
  15. Mini er rett over 15 mnd når han begynner i barnehage
  16. Jeg tenker du kjenner ditt barn best! Noen trives best hjemme og det er helt fantastisk for de! For oss så kan vi ikke vente til barnehagestart! Vi har en ufattelig aktiv og sosial kar, som krever sosial kontakt med andre barn, og han trenger å utfolde seg mer enn vi kan gi han her hjemme og i lekeparken her. Besøkte barnehagen jeg er ringevikar i, og han hadde det såå gøy! Oppsøkte de andre barna, krabbet rundt omring ute, og lekte i sandkassen.
  17. Vi fikk siste valpen når han var 12 uker. Det gikk helt fint
  18. Wachita

    Akkurat nå APRIL

    Hihi, jeg var på bæretreff senest i dag! Drikker kaffe, skravler, ungene får leke. Også prøver i forskjellig type bæretøy, lærer hverandre forskjellige typer bæremåter. Jeg er bæreveileder, så jeg hjelper ofte folk med sjal Har fått så mange fine og gode venner gjennom bæreverden!
  19. Vi bruker også dog monitor med ene terven vår. Den hjelper sykt mye! Han vår sover, uler, sover uler. Og da slenger de andre seg på. Med monitoren kan vi be han legge seg, så da lager han ikke noe lyd og han slapper av og sover
  20. Wachita

    Akkurat nå APRIL

    Så rart! Går norgespakke fortere? Jeg fikk et sjal i dag som ble sendt på torsdag.. Og det jeg sendte torsdag kveld kom frem i dag.
  21. Her blir det en bli kommando så fort man reiser seg når jeg ikke orker hunder som følger etter Jeg viste det ville være tilfelle når jeg fikk belger, så vi har jobbet med det hele veien. Nå trenger jeg bare å vise et lite håndsignal, så blir de. Men de er kjapp opp om jeg ikke viser det.
  22. Mja, jeg syns det har blitt mye bedre nå de siste årene faktisk. Og jeg treffer flere gronniser med ymse mentalitet enn terv. Jeg har 3 terver, to fra samme oppdretter. Alle 3 er helt forskjellig, og krever forskjellig. Hannhunden vår krever ingenting, får han gå på do ute, og kos i sofaen er han dødsfornøyd. Tispen vår krever en god del, og man merker fort om hun er fornøyd eller ikke Han siste er valp, men i samme kaliber som tispen vår. De to eldste er kjempe sosiale hunder, elsker folk! Miljøsterke hunder som skal mye til for å vippe dem av pinnen. Største problemet vi har med han eldste er at han uler når han er alene hjemme, og vi ikke har dog monitor på og kan gi han beskjed om å være stille. Men ikke noe stress der ellernoe. Tispen vår bjeffer på andre hunder når hun ikke får brukt kroppen og hode nok over lengre tid. Vi bor i blokkleilighet med en gutt på 11 mnd også, uten lappen. Så her er det buss for alle penga, vi har tatt dem med på uterestauranter om sommeren og spist mat i byen, og de er generelt med der vi kan ha dem med Vi forventer at de skal takle det de er med på, og det har de gjort. For noen uker siden var valpen og eldste med på et kjøpesenter på raseparade, uten noe problem Får mye skryt av at hundene er miljøsterke og sosiale, så det er kjempe hyggelig!
  23. Wovv har. 5 sekker på 12kg for 3000 kr mener jeg det var. Vi tenkte å prøve oss på det etterhvert. Nå som vi har 3 stk.
  24. Vogn blir det nok ikke trekking med. Er vel helst kjetting vi tenkte for å bygge muskler. Men da kan vi prøve med den selen etterhvert!
×
×
  • Opprett ny...