Gå til innhold
Hundesonen.no

Jonnydeppa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Jonnydeppa

  • Bursdag 18. Desember

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Gjøvik

Nylige profilbesøk

1,808 profilvisninger

Jonnydeppa's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skylder ikke på forumet, heller mer på de som svarer. Vil ikke kalle det frekt, men ikke særlig hyggelig, og man blir alltid dømt. du kan få solgt blandingsvalper ut i fra det jeg har sett mellom 2000-10.000,- Så jeg vil jo si det er en del
  2. Har fått masse svar ja, men syns noe av det blir for dumt. Jeg trodde kanskje de hadde krav på noe, og det har jeg nå lest at de faktisk ikke har. Ville bare vite rett og galt. I forhold til loven. Man får en god del for små blandingsvalper, og å få den prisen igjen når den er "så" gammel var ikke mulig nei. I kontrakten står det ingenting om hverken penger eller at de skal levere tilbake til meg, så jeg er takknemlig for det og ønsker også at de skulle få noe igjen. Men prisen de betalte er ikke mulig. Men har fått svar på det jeg lurte på nå, takk
  3. Har forresten ikke noen sted sagt at jeg følte meg lurt. Og pengene var ikke det viktigste. Lurte som sagt på hva som var vanlig for at JEG ikke skulle "drite meg ut"
  4. Snakker vel mer om hva som er vanlig å gi tilbake. Valpen har fått nytt hjem som nevnt. Men Blandingsvalper får man ikke særlig mye for når de er blitt så store virker det som. Men gløm det. Takk for svært hyggelig tilbakemelding til å begynne med
  5. Jeg sa bare at saken hadde vært en annen om jeg visste om problemet på forhånd.
  6. Nei men jeg ville gjerne hatt det i bakhodet og vært klar over at sjansen kanskje var større enn for andre at jeg fikk tilbake en valp. Går det virkelig ikke an å spørre om noe på noen som helst forum uten at det skal være så forbanna negativt? Jeg spør om dette for å få råd, om hva som er vanlig i slike tilfeller. Det er alt.
  7. Ja jeg skjønner det, men hadde jeg visst om det problemet så hadde det jo vært noe annet igjen også. tispen kan ikke så valper igjen, så slipper heldigvis dette noen gang igjen.
  8. Jeg er ingen oppdretter så dette vet jeg lite om, men jeg har hatt tjuvparring. Handler kanskje ikke om rettferdighet, men selger burde ikke straffes fordi "du" ikke bruker hodet. Det er det jeg mener, og derfor jeg spør også. Jeg har lagt ut ekstremt mye tid og ikke minst penger, jeg burde ikke tape penger for å selge en valp som ikke er syk. Jeg betalte ikke tilbake med en gang fordi alle pengene for valpene gikk til keisersnitt. Og fordi jeg hentet valpen samme dag med en gang de spurte. poenget er bare hva som er vanlig når det blir en slik situasjon. Der kjøper vet han er syk og valpen ikke er problemet..
  9. Jeg tenker bare, når de hadde et problem som de visste om, så syns jeg det er for dumt å kreve pengene tilbake når det absolutt ikke er noe galt med valpen. Hadde det vært noe galt med valpen så hadde det jo ikke være snakk om, da hadde de fått hele beløpet uten noe problem. Men vil egentlig bare høre om hva som er vanlig eller hva som er det riktige.
  10. Jeg får ikke solgt valpen for den summen jeg solgte til de for, og har ikke fått solgt henne for den summen, har fått solgt henne for under halvparten. Hun er 17 uker og er "brukt" som de kaller det. Hvor rettferdig er det ??
  11. Hei! Vi fikk et kull i sept og alle ble solgt veldig fort. 3 uker etterpå kommer den nye eieren og ber meg hente henne så fort som mulig. Han forteller at han har hatt psykiske problemer over lang tid, noe han trodde han var ferdig med når han fikk valp, det var han tydeligvis ikke. Og var dermed ikke i stand til å ha valp nå. jeg tok henne tilbake, leitet etter hjem menst jeg samtidig måtte ta fri fra jobb. så fant jeg noen som ville prøve å se hvordan det gikk, det funket ikke pga de hadde allerede en hund fra før som ikke godtok henne. Måtte ta fri igjen og i tillegg vaksinere henne selv fordi hun da var passert 12 uker. Kjørt fram og tilbake over alt for å treffe folk som muligens kunne være potensielle hundekjøpere. Og ja, det hele har vært veldig mye kav. Nå har jeg endelig funnet et sikkert hjem til henne etter mye om og men. Vet jeg står ansvarlig for å finne et hjem til henne og alt det der, og det gjør jeg gladelig. Men har de virkelig krav på pengene ? Når det er dem som har "dritti seg ut". Hunden er det absolutt ikke noe gale med, det er virkelig den snilleste valpen jeg har vært borti. Og frisk ikke minst. Men jeg har selvfølgelig dårlig samvittighet ovenfor dem, til tross for at jeg ikke burde hatt det, men jeg har jo tapt ganske mye på dette også.. jeg trenger noen råd..
  12. Hei! Har en tispe som nettopp har hatt valper, leverte de for noen dager siden. Nå ser magen hennes helt forferdelig ut med masse røde prikker. Noen av de har skorpe. Er dette normalt ??..
  13. Jeg har googlet og lest mye, men finner ikke noe om akkurat det jeg lurte på. Jeg valgte å beholde etter en prat med dyrlegen hvor jeg fikk beskjed om at dette kom til å gå helt fint og jeg ikke skulle bry meg om hva andre mente og sa. For i naturens gang hadde hun allerede hatt valper likevel. Takk for det ene saklige svaret jeg fikk!
  14. Hallo! Jeg har et lite valpekull som nå er 5 uker, men siden dette er mitt første har jeg en del spørsmål, det sies at valpene skal sosialiseres mye. Vil det si at folk og dyr må komme til oss? Eller kan jeg ta dem med meg ut på besøk til folk ? Om ikke, hvor gammel må dem være før jeg tar de med utenfor døren ?
  15. Det skal jeg gjøre De veide 140 og 150 gram når de ble født, og veier nå 450 og 480 gram. Så det går iallefall riktig vei
×
×
  • Opprett ny...