Gå til innhold
Hundesonen.no

Boxerpaw

Medlemmer
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Boxerpaw

  • Bursdag 07/11/1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Hunderase
    Boxer

Boxerpaw's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nå har jeg kun hatt Rottweiler og Boxer. Men ser nok at den neste hunden min blir noe roligere enn den typiske brukshund. Men ingen sovende sakko sekk heller. Jeg liker godt muskelhunder. Det jeg vurderer som neste hund er en hund innen mastiff kategorien og har tittet på Dogue de bordeaux. Boerboel og Napolitansk mastiff og nå driver jeg titter litt på bullmastiff Så da ønsker jeg den informasjonen jeg kan få og vil gjerne høre andres erfaringer med rasen før jeg bestemmer meg over hvilken det evt blir.
  2. Se på de ulike mynderasene du. De deler mye av personligheten du leter etter
  3. Den stirre adferden er helt typisk tegn på at den går til angrep. Gir iallefall meg ett greit forsprang på ett par sekunder. jeg korrigerer vekk det med det samme det skjer. Ikke så uvanlig da det tyder på at den eldste ser på den mindre som en rival. Prøv å vær kjapp med når du ser den eldste hunden stirre.(typisk at den senker hodet litt og stirrer intenst) Dette bør du vise hunden at du ikke tolererer. Fungerer ikke dette etter ei viss tid er omplassering av ene hunden ett gret alternativ.
  4. Ok. Isåfall tenker jeg sheltie dverg schnauzer. Dverg/mellom puddel
  5. Tror man alltids møter motstand som fersk oppdretter eller generelt. Inntrykket mitt er at oppdretter miljø er litt mafia. Men kjør på. Jeg også mener at en rase bør holdes tradisjonell slik den var ment å være. Ikke avlet fordi den skal passe inn i hvermansens familie men for de som interesserer seg for rasen. Greyhound er jo en hund som skal løpe fort. Den skal faktisk være verdens raskeste hund. Og da burde jo nettopp det være ett viktigere kriterie for å bevare denne egenskapen hos rasen enn at den skal avles med ben som etterhvert mister funksjonen fordi de skal se så pene ut.. I tanke på jaktinstinktene dere beskriver så får vel de som ikke klarer hanskes med dette instinktet se seg etter en annen rase istede?
  6. Joda. Sjåføren kunne jo ringt først og hørt om det var greit om han skulle kjøre langtur og slik at du slapp å vente på pakken i flere dager. I hans sine tanker var det vel enklest for dere begge å bare gjøre det sånn dersom han ikke fikk tak i deg. Det jeg mener er at det kan faktisk hende han gjorde det i bare god tro.. Men selvsagt han gjorde noe som ikke er lov.. Forstår forsåvidt at selskapet ikke ville henge ut sjåføren sånn uten videre granskning eller bevis..
  7. Ok. Ja det er så mange flotte brukshunder å velge blant. Tenker du bør ha litt innsikt i hvilken gren du kommer til å drive mest med å velge hund deretter. Det er viktig være klar over at alle ulike raser har negative og positive ting ved seg. Ikke en er best på alt men du kan ha noen raser som er kjempe gode på noe men ikke så gode på andre ting så har du de mer allsidige.
  8. Jeg har hatt ett lignende problem. Nettopp ene hannen glefset i sofaen. Han skadet ikke noen men han glefset mot eller la kjevene rundt armer eller nake og knurret.. Dette gjalt alle folk da. Besøkende og oss. Men ble løst ganske enkelt Vi lot sofaen bli hundefri. Etter det har det aldri vært noen glefs eller tegn på aggresjon. Verdt ett forsøk. Men klart ett så lite barn og en hund man ikke stoler på er ikke bare bare..
  9. Har du prøvd ulike typer rc da? Det fungerte bedre enn alt annet jeg har prøvd på Boxerne iallefall
  10. Orijen virket dårlig på mine. Acana har jeg ikke prøvd men nå er jeg veldig fornøyd med Rc
  11. Tja hvem blir begeistret for å møte en toller? iallefall ikke på grensa :-P neida vel det kunne hjelpe å være med på miljøtrening hvor det kryr av andre hunder av alle slag og trene på passering osv. Prøve å passere disse tollerene uten at du feks er nervøs osv. Dette kan jo også smitte over på hunden da den leser deg som en åpen bok.
×
×
  • Opprett ny...