Gå til innhold
Hundesonen.no

CarolinesBasse

Medlemmer
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

424 Excellent

1 følger

Om CarolinesBasse

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 02/21/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://thinpaperyfeeling.tumblr.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Alt mørkt og makabert.
 • Hunderase
  Labrador Retriever
 • Mine dyr
  En svart kjæledegge som gråter når du gråter.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. CarolinesBasse

  Hvaslags ps3/xbox/pc-spill spiller du?

  Hvis kids spiller GTA Online på Playstation så vil jeg alltid ha folk jeg kan rane butikker med CarFAY21 , for kaosvenn.
 2. CarolinesBasse

  Ustream

  Meesha har det alright med den madrassen
 3. CarolinesBasse

  Hvaslags ps3/xbox/pc-spill spiller du?

  Da var det vel dags for å starte nytt GTA V-game! I'm coming for you, Trevor!
 4. CarolinesBasse

  Paradise Hotel 2014

  Vanvittig digg at Aurora (+ Ann Marielle) tok pengene! Og ikke noen andre av de kvalme folka som var igjen. For en gjeng! Hva skal gjøres med livet nå? Vente til høstens BB. Omg, I'm so excited!
 5. CarolinesBasse

  Minihestene Speedy og Junior

  Åh, herregud! :wub: :wub: det er noe av det kuleste jeg noensinne har sett!
 6. CarolinesBasse

  "Profesjonell" rasevalgtest - stemmer det overens med ditt valg?

  Testen synes jeg bør ha en border collie. Jeg synes ikke jeg bør ha en border collie. Eller, jeg synes ikke en border collie bør ha meg. Jeg er altfor kjedelig. Annet enn bc var det en haug raser jeg virkelig ikke har kjennskap til : )
 7. CarolinesBasse

  Noen som har campingvogn på fast plass her

  I min familie har vi hatt campingplass siden ca 1998, altså siden jeg var 6. Helt kanon! Lite privatliv, men annet enn det må jeg si at selve campingopplevelsen er super. Ingenting jeg ville byttet ut! Det er intimt. Alle kjenner alle, og de fleste campingplasser har et par "sladrekjerringer" som kan å skape liv. Men sånn er det vel kanskje overalt? Nå har jeg ikke vært "fast" på campingplassen siden jeg var ca 15-16, men den er fri til å benytte når som helst og det er helt superb med et fristed tilgjengelig Det er mange hunder der min familie har campingplass. Men det er stort sett bare koselig! Dyra overalt blir vant til hverandre, og støy fra dyr forekommer ikke så ofte som en skulle forvente. Et lite bjeff i ny og ne, men selv de mest anerkjente "gneldrerasene" er stort sett stille. Hva det angår telt og denslags, så er det jo sesongtelt eller helårstelt. I alle år har vi hatt sesongtelt. Tas opp på våren, og ned igjen om høsten. De er designa for vår/sommer-vær. Det kjipe med det er selvfølgelig opp- og nedmontering av telt, og det at man må stappe alle teltmøbler inn i vogna ved sesongens ende og ut igjen til våren. Som kan være et h*lvete uten like, om man irriterer seg over sånt. Dette året har vi fått opp helsårstelt, som igjen vil si at telt og møbler står fast hele året, og vi trenger egentlig ikke bry oss noe videre : ) helårstelt tåler ca 1-1,5 meter snø på taket før det risikerer å ta noen skade. Jeg vet ikke helt hvordan det er med nyere eller mye eldre vognmodeller. Vi har selv en hobby deluxe easy fra 2005, tror jeg. Der gjelder det å fylle på vann i vannbeholderen, samt en sånn snasen "porta potti" WC-duppedings som må tømmes i ny og ne, om man bruker innedoen. Utvendig stell: skyld over med vann med mulig rengjøringsmiddel når vogna begynner å se skitten ut! Høyttrykksspyler gjør sikkert susen der. Mine observasjoner er ut fra hva jeg har sett blitt gjort, så mye primærerfaring jeg ikke, da jeg alltid har vært "kidden" med på campingtur.
 8. CarolinesBasse

  Tidenes strippenavn

  Precious slår aldri feil! Ei gjør heller Crystal og Candi.
 9. CarolinesBasse

  Hvilken farge på hunden velger dere?

  Hvis man kun tar farge i betraktning, så kan jeg innrømme at jeg drømmer litt om en brun labrador men som de andre sier, så synes jeg også at farge er ganske irrelevant og overhodet ingen avgjørende faktor
 10. CarolinesBasse

  Paradise Hotel 2014

  imponerende ordforråd på disse folka hører jeg "wooow" én gang til kaster jeg meg ut vinduet
 11. CarolinesBasse

  Hva kan jeg drikke på fest?

  Du kan drikke sambuca på fest! Da blir du festlig, da!
 12. CarolinesBasse

  Konserter 2014

  Skal på Herreløse natt til 1. Mai! Eneste planlagt hittil
 13. - Episoden "Now or Never", sesong 5. Grey's Anatomy; når George tegner 007 i hånda til Meredith og Meredith sier "0.. 0.. 7.. double.. 0.. 7.. GOD, OH GOD" ---> "It's George! John Doe's George!" og alt derfra og ut episoden. Makes me cry like a little baby. - Episoden "Drowning on dry land", sesong 3, Grey's Anatomy: når Meredith drukner, og Cristina gråter. Alltid når Cristina gråter! Alltid! For hun gråter jo ikke. Da veit man at det er serious, ass! - Slutt av sesong 8, start på sesong 9. Når Lexie og Mark dør. IT'S TOO MUCH FOR MY HEART. ... og når Denny dør i slutten av sesong 2. So, to sum it up: Grey's Anatomy.
 14. CarolinesBasse

  Fortell noe nytt om deg selv!

  Da jeg var 14-15 år, så drev jeg og to andre jenter en av Piczo's mest besøkte Harry Potter fansider (i tillegg drev jeg 2-3 andre Emma Watson-fansider )
×