Gå til innhold
Hundesonen.no

Kartoffel97

Medlemmer
  • Innholdsteller

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Kartoffel97

  • Bursdag 01/01/1989

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kartoffel97's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Week One Done

Recent Badges

424

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis kids spiller GTA Online på Playstation så vil jeg alltid ha folk jeg kan rane butikker med CarFAY21 , for kaosvenn.
  2. Kartoffel97

    Ustream

    Meesha har det alright med den madrassen
  3. Da var det vel dags for å starte nytt GTA V-game! I'm coming for you, Trevor!
  4. Vanvittig digg at Aurora (+ Ann Marielle) tok pengene! Og ikke noen andre av de kvalme folka som var igjen. For en gjeng! Hva skal gjøres med livet nå? Vente til høstens BB. Omg, I'm so excited!
  5. Åh, herregud! :wub: :wub: det er noe av det kuleste jeg noensinne har sett!
  6. Testen synes jeg bør ha en border collie. Jeg synes ikke jeg bør ha en border collie. Eller, jeg synes ikke en border collie bør ha meg. Jeg er altfor kjedelig. Annet enn bc var det en haug raser jeg virkelig ikke har kjennskap til : )
  7. I min familie har vi hatt campingplass siden ca 1998, altså siden jeg var 6. Helt kanon! Lite privatliv, men annet enn det må jeg si at selve campingopplevelsen er super. Ingenting jeg ville byttet ut! Det er intimt. Alle kjenner alle, og de fleste campingplasser har et par "sladrekjerringer" som kan å skape liv. Men sånn er det vel kanskje overalt? Nå har jeg ikke vært "fast" på campingplassen siden jeg var ca 15-16, men den er fri til å benytte når som helst og det er helt superb med et fristed tilgjengelig Det er mange hunder der min familie har campingplass. Men det er stort sett bare koselig! Dyra overalt blir vant til hverandre, og støy fra dyr forekommer ikke så ofte som en skulle forvente. Et lite bjeff i ny og ne, men selv de mest anerkjente "gneldrerasene" er stort sett stille. Hva det angår telt og denslags, så er det jo sesongtelt eller helårstelt. I alle år har vi hatt sesongtelt. Tas opp på våren, og ned igjen om høsten. De er designa for vår/sommer-vær. Det kjipe med det er selvfølgelig opp- og nedmontering av telt, og det at man må stappe alle teltmøbler inn i vogna ved sesongens ende og ut igjen til våren. Som kan være et h*lvete uten like, om man irriterer seg over sånt. Dette året har vi fått opp helsårstelt, som igjen vil si at telt og møbler står fast hele året, og vi trenger egentlig ikke bry oss noe videre : ) helårstelt tåler ca 1-1,5 meter snø på taket før det risikerer å ta noen skade. Jeg vet ikke helt hvordan det er med nyere eller mye eldre vognmodeller. Vi har selv en hobby deluxe easy fra 2005, tror jeg. Der gjelder det å fylle på vann i vannbeholderen, samt en sånn snasen "porta potti" WC-duppedings som må tømmes i ny og ne, om man bruker innedoen. Utvendig stell: skyld over med vann med mulig rengjøringsmiddel når vogna begynner å se skitten ut! Høyttrykksspyler gjør sikkert susen der. Mine observasjoner er ut fra hva jeg har sett blitt gjort, så mye primærerfaring jeg ikke, da jeg alltid har vært "kidden" med på campingtur.
  8. Precious slår aldri feil! Ei gjør heller Crystal og Candi.
  9. Hvis man kun tar farge i betraktning, så kan jeg innrømme at jeg drømmer litt om en brun labrador men som de andre sier, så synes jeg også at farge er ganske irrelevant og overhodet ingen avgjørende faktor
  10. imponerende ordforråd på disse folka hører jeg "wooow" én gang til kaster jeg meg ut vinduet
  11. Du kan drikke sambuca på fest! Da blir du festlig, da!
  12. Skal på Herreløse natt til 1. Mai! Eneste planlagt hittil
  13. - Episoden "Now or Never", sesong 5. Grey's Anatomy; når George tegner 007 i hånda til Meredith og Meredith sier "0.. 0.. 7.. double.. 0.. 7.. GOD, OH GOD" ---> "It's George! John Doe's George!" og alt derfra og ut episoden. Makes me cry like a little baby. - Episoden "Drowning on dry land", sesong 3, Grey's Anatomy: når Meredith drukner, og Cristina gråter. Alltid når Cristina gråter! Alltid! For hun gråter jo ikke. Da veit man at det er serious, ass! - Slutt av sesong 8, start på sesong 9. Når Lexie og Mark dør. IT'S TOO MUCH FOR MY HEART. ... og når Denny dør i slutten av sesong 2. So, to sum it up: Grey's Anatomy.
  14. Da jeg var 14-15 år, så drev jeg og to andre jenter en av Piczo's mest besøkte Harry Potter fansider (i tillegg drev jeg 2-3 andre Emma Watson-fansider )
×
×
  • Opprett ny...