Gå til innhold
Hundesonen.no

Gran3

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Rottweiler, blandingshund

Gran3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har selv brukt kompostgrinder foran dører, rett og slett spikret opp kroker og hengt kompostgrindene opp på veggen. Dette fordi frøkna mi lukket opp dørene. Deretter har jeg satt henne på gjesterommet der det kun fantes et teppe som hun så på som plassen sin, en kong med fryst v&h og en radio. Før jeg dro ut så satte jeg på radioen og kastet frokosten hennes på gulvet og i en labyrintskål. Hun var ikke redd for å være alene, hun var bare et ødeleggelsesmonster uten like! Filmet henne første måneden jeg fikk henne, og hun sov mesteparten av tiden, men når hun var våken så var hun på utkikk etter ting hun kunne ødelegge og leke med. Nå, 7 måneder etter hun kom hit, så kan hun faktisk gå i hele huset uten å ødelegge ting.
  2. Syntes det var en god beslutning, livet ditt blir ganske så innskrenket med en hund som du må ha kontroll på hele tiden. Frøkna mi er jo ganske lik din, og vi er jo i samme situasjon. En valp kan du jo forme mye mer enn hun du har nå, og jeg tror nok vi ender opp likt etterhvert, men jeg ønsker å prøve lenger med tispa mi. En tøff avgjørelse av deg, man blir virkelig glad i disse problemhundene.
  3. Jeg ser flom: >_<.. Hundene ser flom: =D *badeeee*

  4. Hei! Jeg føler med deg, jeg har ei rottweilertispe med veldig likt problem. Vi har nettopp hatt adferdskonsultasjon på henne, og vet at tiden fremover kommer til å bli fyllt med trening. Hvis dere er villige til å beholde tispa, så anbefaler jeg en adferdskonsulent!! Jeg fikk tispa mi for 7 måneder siden, og da vi fikk henne var det ikke mye problemer med henne, utenom at hun var usikker på fremmede. Vi har trent masse på passering, og vi lar ingen hunder komme inn på tomta vår imens hun er ute. Livet mitt blir selvfølgelig begrenset med en slik hund, men jeg overlever fint med en hund som alltid må ha langline eller bånd, og en helt sikker innkalling. Det er ikke alle som klarer å ha det slik, men jeg vil ikke avlive tispa mi, vi må ihvertfall gjøre en skikkelig innsats på dette før dette blir vurdert.
  5. hadde jeg fått vite dette dagen etterpå så hadde jeg jaggu blitt forbannet.. Men at hun betalte 20000,- for en smuglerhund? dæven, det er jo bare sykt..
  6. Coop marked har 2kg nakkekoteletter og svinekoteletter til 35kr!
×
×
  • Opprett ny...