Gå til innhold
Hundesonen.no

jaujau

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Schæfer

jaujau's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja ikke sant, så enkelt kan det gjøres. :-) og det skal jeg gjøre.
  2. Takk for opplysning. Planen var sett å bruke det som godbit under trening. Har sett noen hunder som var helt ville etter det,min egen inkludert derfor var tanken å bruke det som motivator. Men skal ta det du skriver til etterretning hvis det er fakta.
  3. Kanskje første dagen, men har gitt henne noen få biter noen andre dager for å se og resultatetmorgenen etter er fast avføring først, deretter endel løs.
  4. Lagde kokt lever til schæferen min for første gang. Kokte litt ove en time, og tørka det i ovnen med døra oppe. Hunden likte det som bare det men magen likte det ikke. Er det noe jeg kunne gjort annerledes? For dette er det beste hunden min har fått og sikker på at jeg kan få henne til å gjøre h a som helst for denne leveren, derfor kjipt med magesjau. Hunden tåler tørket lever kjøpt i butikk som er beregnet på hund.
  5. Ja huff,. en sort schæfer er super skummel ;-) heller super fin
  6. Tror det kan være at hunden din gjerne vil hilse på, men av en eller annen grunn så kjefter den. vus du kan avtale å møte noen på tur på forhånd vil du se at det likevel antagligvis vil gp bra når hundene møtes, selv om den kjefter like før eller når den ser den andre hunden. Slik var det med min og til dels ennå. Hvis d er slik så gjelder d å få kontrollen over hunden din og avlede eller få den til å gjøre d du vil. Vandkelig men ikke umulig. Derfor tror jeg klubb er d beste for deg. Hunder lærer sinnsykt mye av hverandre og din hund vil nok se hva de andre gjør og ta det til seg. D er j overbevist on
  7. Nei det for jeg håpe. Men allerede ser jeg ho begynner å dra og kjeftd igjen når vi treffer småhunder. Har slitt veldig med dette og det var ganskebra frem til den episoden. Altså hun bare kjefter. Noen ganger drar hun og bjeffer for hun vil hilse, andre ganger så hopper hun til siden i det vi passerer den andre hunden f. Ex på et fortau. Klassisk problem. Kjente hunder er null problem. Som sagt, livet går videre og håper det snur seg igjen, for det er slitsomt og merker folk med mindre hunder unngår oss, noe som også gjør at det blir vanskligere.
  8. Når det gjelder å dra i bånd: skal love deg du får problemer med din schæfer hvis du drar igjen. Vær rolig, bestemt, og ikke gi deg. Vær tålmodig. Selv fikk jeg ikke ønskelig resultat før min schæfer var 18mnd. Det er lett å gjøre feil hvis du er usikker noe som kan gi din hund 'dårlige vaner' når dere trener på å gå fint i bånd eller gå fot. Rådfør deg med en erfaren hundeier som kan korrigere deg. Og ikke kjeft, lover deg at hunden din blir usikkerog vil dra enna mer og sterk i nakken vil den og bli, noe som kan gi dg og dere problemer senere. Terp terp terp på hverdagslydighet i lek og trening, det vil gi deg mye på sint. Lykke til :-)
  9. 1. Schæfer - Vet at de fleste hunderaser er flotte men etter å hatt schæfer et par år så er jeg fortapt i dem. De er så villige til å gjøre noe og higer etter å klare det de prøver på. En vennlig schæfer er noe helt spesiellt. I tillegg har de utseendet helt klart med seg. 2. Labrador Retr. - Vennlige, rolige med et flott vesen. 3. Malle - Mye av det samme som schæferen men har møtt få. 4. Hvit gjeterhund 5-10 gjeterhunder generellt. Lettlærte, stor motor og kvikke i hode og kropp
  10. Flottings, takk for innspill. Ville gjerne sjekke hva litt erfarne hundefolk mente om saken, og godt og se at jeg klarte å være objektiv og ikke bli for følelsesmessig engasjert. For det er kjipt når hunden din blir skadet uansett, men min vil klare seg fint og dette var jo en ny erfaring. Stikkord er innkalling for meg og min hunds del. Må bli bedre :-)
  11. Grr like villkår mente jeg
  12. Ok, jeg ser den og er vel hva jeg hadde kommet frem til i eget hue før jeg spurte. Så hvis de hadde møtes på line villkår så hadde det vært annerledes? Er det det dere basicly sier?
  13. Hei, Har aldri vært i situasjon hvor hunden min har bitt eller blitt før idag, og må si jeg Sto litt tidligere idag og skulle børste Schæfertispa mi på et jorde og hun var ikke i bånd. Lekte først litt med baller og da hub skulle hente ballen fikk hun øye på en Dachs og eieren dens. Hun hørte ikke på innkallinga mi og løp rolig mot dachse som gikk i bånd. Da hun kom bort så stoppet bikkja mi opp og de snuste på hverandre. Dachsen må ha følt seg uttrygg og hogg til i øret på min schæfer. Selv fikk jeg ikke med meg bittet da jeg ikke var kommet frem men eieren av dachsen burde sett det etter min mening da han vsr rett ovet hundene. Videre så kjefta min tilbake og nærmest angrep dacsen uten å bite tilbake og jeg var akkurat kommet fram slik st jeg fikk tak i halsbåndet på min hund og ba henne roe seg. Mannen med dachsen sa ingenting og bare gikk (da hadde jeg enda ikke merket at min hund var bitt til blods). Det reagerte jeg litt på da hundene ikke kjeftet lengre men snudde meg og gimk tilbake til jordet. Først når jeg skulle begynne å børste så jeg at dachsen hadde bitt på begge sider av øret, altså inni og på utsiden. Har jobba mye med at min hund er kjeftete mot småhunder som dacs, bison frise, papillon osv da hun ble bitt uten blod da hun var ett år. (Er nå to år) Synes hun oppførte seg eksemplarisk idag faktisk, men redd det vim ødelegge all jobbing iht små hunder. Men men, da er det bare på an igjen. Jeg sitter igjen med endel spørsmål. Har noen skyld i dette av oss hundeeiere? Var d galt av ham å gå? (Jeg mener han burde sett bitet) hva med veterinærutgifter? Osv. Vært glad for å høre noen andres tanker om dette. Ps. Hunden skal til dyrlege når min samboer kommer. Har renset såret ordentlig. Er nesten bitt gjennom, men vil gå fint. Beklager hvis redigering av innlegg suger, er på mobil.
×
×
  • Opprett ny...